:
hokej:
Finał Pucharu Polski,
KH Ciarko Sanok - Unia Oświęcim
Typ: Under 6,5
Kurs: @2,35 Tobet
Stawka: 2/10
2,7j
:
hokej:
Finał Pucharu Polski,
KH Ciarko Sanok -
Unia Oświęcim
Typ: 1
Kurs: @1,55 Tobet
Stawka: 4/10
4j
Finał Pucharu Polski. Wiele się nie będę rozpisywał, dwie bardzo solidne drużyny, zajmujące odpowiednio 1 oraz 4 miejsce w PLH, jednak o ile Sanocczanie lekko odjehcali rywalom, to Oświęcimska Unia wciąż z ogromnymi szansami na miejsce w pierwszej trójce, które daje po sezonie zasadniczym olbrzymią korzyść, ominięcia w ćwierćfinałach Tychów, które to są na poziomie drużyn "lepszych" nie słabszych. To wydaje się być cel priorytetowy Aksam Unii, ale nie można sądzić, że odpuszczą finał PP.
Typ underowy ustawiony po takim a nie innym kursie, gdyż dotychczasowe mecze tych drużych raczej obfitowały w te przynajmniej 6-7, a nawet 10 bramek. Tym razem będzie inaczej, między słupkami obu drużyn dwaj kapitalni bramkarze, którzy gdy zaskoczą są nie do pokonania, co
Przemek Odrobny pokazał wczoraj hokeistom Cracovii.
Zborowskiego widziałem nie jeden raz na meczach w Nowym Targu, kiedy jeszcze na stałe mieszkałem w tmtych rejnoach i miałem przyjemność chodzić na mecz i cóż. Szacunek dla tego gościa. Obaj zagrali wczoraj bardzo dobrze i ten turniej będzie należał do któregoś z nich.
Turniej rozgrywany w Sanoku, a gospodarze w tym sezonie o ile mnie pamięć nie myli nie przegrali na własnej tafli.