tunczaj
Użytkownik
Cześć
Od dłuższego czasu gram z sukcesami na niskich kursach wysokimi stawkami chciałbym podzielić się swoimi typami z innymi. Nie jestem profesjonalistą.
Moją metodą gry jest wpłata 300 zł, dobicie do 1000 zł, wypłata i od nowa.
Gram głównie single live na over 0,5 gola, czasami podpórki w meczach reprezentacji
Sporadycznie gram duble i treble.
Póki co gram na Bet365 z uwagi na najlepszą ofertę live, lecz w niedalekiej przyszłości zapewne ulegnie to zmianie
Lubię grać:
Liga austriacka, holenderska, belgijska, reprezentacje, eliminacje ligi europy
Nie lubię grać:
Liga rosyjska, angielska, francuska, liga mistrzów
Zapewne po tym opisie większości z was nie przekonałem, mam nadzieję że po paru tygodniach się to zmieni.
Co miesiąc będę raportował yield (który będzie stały leczy raczej niski), skuteczność oraz stratę/zysk
Zachęcam do obserwacji i lecimy z tematem ???? )
Od dłuższego czasu gram z sukcesami na niskich kursach wysokimi stawkami chciałbym podzielić się swoimi typami z innymi. Nie jestem profesjonalistą.
Moją metodą gry jest wpłata 300 zł, dobicie do 1000 zł, wypłata i od nowa.
Gram głównie single live na over 0,5 gola, czasami podpórki w meczach reprezentacji
Sporadycznie gram duble i treble.
Póki co gram na Bet365 z uwagi na najlepszą ofertę live, lecz w niedalekiej przyszłości zapewne ulegnie to zmianie
Lubię grać:
Liga austriacka, holenderska, belgijska, reprezentacje, eliminacje ligi europy
Nie lubię grać:
Liga rosyjska, angielska, francuska, liga mistrzów
Zapewne po tym opisie większości z was nie przekonałem, mam nadzieję że po paru tygodniach się to zmieni.
Co miesiąc będę raportował yield (który będzie stały leczy raczej niski), skuteczność oraz stratę/zysk
Zachęcam do obserwacji i lecimy z tematem ???? )