>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niski kurs po dobrej selekcji

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Kombinacje systemowe nie mają końca... Nie było mnie tu tydzień, bo zajmowałem się selekcją zdarzeń o wysokim prawdopodobieństwie, najczęściej łączonych w kupony double i triple. Bawiłem się też w innych popularnych dyscyplinach poza piłką nożną, jak hokej, piłka ręczna, koszykówka. Nie przegrałem, zysków oszałamiających nie było, ale myślę, że to wynikało z wejścia na nowe dyscypliny właśnie.
W wyborze kieruję się po części historią ostanich meczów, częściowo łamaniem serii. Na razie niewiele wyjaśniam, myślę, że wszystko wyjdzie w praniu. Ale chyba chodzi mi o tzw. valuebety na zdarzeniach wyglądających za wysoce prawdopodobne. Na przykładach chyba wyjaśni sie to najlepiej...

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Po przeanalizowaniu dzisiejszego rynku wg. mnie dobrze wygląda typ na siatkówkę kobiet:
Budowlani Łódź - AZS Białystok
under180,5 za 1,50 (bwin)
Przyjazdne to outsiderki ligi, przawie wszystko przegrały 3:0. Łodzianki to nie jest potęga ligi, ale 3:0 w setach powinno przyjść łatwo, nawet przy 3:1 spore szanse wejścia.
Staram się unikać sportów kobiecych, bo to jednak tylko one potrafią przegrać seta ze stanu 23:15 przewagi...
Można to puścić jako singiel, albo jeszcze poszukam podbicia o double...
Ciekawie wygląda typ w lidze izraelskiej piłki nożnej:
Hapoel KS - Hapoel PT
over1,5 za 1,40 (sportingbet)
Po serii meczów miedzy tymi ekipami 2:2, 2:1, 1:4 padł wynik underowy 0:1, złamał on serię. Ale należy uważać, że drużyny są między sobą overowe, dlatego kurs za bezpieczny kurs jest dobry.
W Torneo Inicial też jest fajny typ w podpórce:
Belgrano - Lanus
1X za 1,50 (bwin)
Historia meczów to trzy remisy i zwycięstwo Belgrano. W tabeli nie dzieli ich wiele punktów, Lanus ze znakomitą serią 6 zwycięstw, ale te ostatnie ze słabym San Martin w słabym stylu. Belgrano zachowuje więc swoją serię nieprzegranego meczu z Lanus, łamiąc serię ostatnich meczów przyjezdnym.

Do góry Bottom