>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niezapomniane mecze i wydarzenia sportowe

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Mam nadzieję, że nie było wcześniej takiego tematu. Chodzi mi o takie mecze czy wydarzenia sportowe, które utkwiły wam na długo w pamięci.
Jeśli chodzi o mnie, to zdecydowanie takim meczem jest finał Wimbledonu 2008 Rafael Nadal- Roger Federer. Mecz epicki, przerywany kilkakrotnie przez deszcz (co dodawało dramaturgii temu spotkaniu), ostatecznie zakończony zwycięstwem Hiszpana 6:4 6:4 6:7 6:7 9:7.
Z innych wydarzeń bardzo utkwił mi w pamięci półfinał Mundialu 2006 Niemcy-Włochy, ze względu na niesamowite zdyscyplinowanie taktyczne obu zespołów.

D 0

drave

Użytkownik
Jako, że jestem kibicem Barcy nie zapomnę chyby nigdy dwóch spotkań:

1. Półfinał LM w sezonie 2008/09. Chelsea 1-1 Barca i gol Iniesty w 94 minucie ????

2. Historyczne 2:6 na Bernabeu z Realem:razz:

jako47 130

jako47

Użytkownik
Liverpool - Milan 3-3 i karne ;]

Chelsea - barcelona gol na 3:2 ronaldinho ( pare lat uplynelo i dalej nie wiem jak to wpadlo ) i do tego taki wynik :9

do tego dochodzi wygrana polakow Polska - Portugalia 2:1 ebi ???? masa

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Liverpool vs Milan i Dudek ofc.
Ale numerem jeden jest: Manchester vs Bayern 1999 2:1 :!:
Takich emocji od tamtej pory jeszcze nie przeżyłem jak wtedy. Bramki Sheringhama i Soskjaera doprowadziły mnie do łez... Oczywiście ze szczęścia :!: ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Jak dla mnie to mecz Lecha Poznań z Austrią Wiedeń o wejście do fazy grupowej P. UEFA i gol Rafała Murawskiego już w doliczonym czasie dogrywki

W 606

wanderlei

Użytkownik
Spartak - Legia 2-3 w Moskwie i radość na lotnisku Okęcie około 3 nad ranem gdzie normalnie lotnisko z powodu remontu było w nocy zamykane a na tą okazję zostało otwarte

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
- Schalke 1-4 Wisła
-Wisła 4-1 PArma
- Wisła 2-1 z Twente z jednoczesnym &quot; cudem&quot; Odense
- Wenty 15 sekund
- Polska 2-1 Portugalia
-Gołota- Bowe I i II
- Gołota- Tyson ;/
-Gołota- Grant
- Lewis- Tyson
-Gołota - Sanders
- Kliczko- Lewis

w sumie jest tego mnóstwo

king_roger 12

king_roger

Użytkownik
Wspomniany w pierwszym poście finał Wimbledonu pomiędzy Nadalem a Federerem w 2008 roku, przepiękny, dramatyczny i emocjonujący mecz, coś co ciężko opisać słowami, po prostu to trzeba zobaczyć, bo to już historia tenisa, jakże piękna historia!!! ????
Coś dla prawdziwych fanów tenisa, prócz tego kolejny finał Wimbledonu pomiędzy Federerem a Roddickiem, zakończony w 5-ątym secie 16:14, świetny, stary dobry Roddick i jeszcze lepszy Federer.

dani88 30

dani88

Użytkownik
A ja nie zapomne finału ligi mistrzów w 2006 roku pomiędzy Barceloną a Arsenalem gdzie kanonierzy w 10 wyszli na prowadzenie 1:0.No i ta bezradność Barcy do momentu gdy na boisko wchodzi Henka Larsson i całkowicie odmienia oblicze Blaugrany zaliczając dwie asysty.Niesamowite emocje ????

dfrugo 140

dfrugo

Użytkownik
Podbijam Manchaster - Bayern 2:1 finał LM.
Niezapomniane są też występy Wisły w Pucharze Uefa z Schalke i Parma ????

Do góry Bottom