>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nietypowe zarabianie pieniędzy

S 1

szkot80

Użytkownik
Witam ! Już jakiś czas temu prowadziłem bez powodzenia inne tematy lecz w dziale kuponów ze statystykami. Ostatnio gram dosyć ciekawym sposobem na live . Ogólnie jestem do przodu tym systemem .

System zaczyna się od 20 zł. Gram na live w bet365. Wyszukuje meczu który trwa już z 68 - 80 minut. Staram się wówczas grać na 1,5 gola więcej niż jest w aktualnym wyniku spotkania np. w 70 minucie wynik jest 2:0 więc gram under 3,5 ewentualnie będę grał under 2,5 bramki więcej od danego wyniku w zależności od kursu . Dziennie ustaliłem sobie że muszę ugrać 10 zł i wtedy zaczynam od nowa czyli od 20 zł . Ostatnio zacząłem grać do 40 zł także wyjdzie w praniu na jakiej kwocie zakończę . Oczywiście planuje kiedyś powiększenie kapitału początkowego mojego systemu , na obecną chwilę po prostu sprawdzam jak długo można czerpać z tego zysk.

Temat zacznę od trochę wyższej kwoty ponieważ kolejną kwotę dziś zacząłem .

Jak na razie jest 27,32 zł z dzisiejszych zakładów.

Obolon Kiev - Karpaty Lviv
70 minuta wynik 2:0
typ: under 4.5
kurs: 1,025
stawka: 27,32
Potencjalny zysk: 0,68
wynik 2:0✅✅✅

mogłem niższego undera grać ale wole być przezorny , lepiej wtedy na tym wychodzę. Wiem że to jest takie ciułanie groszy ale jak na razie wierzcie albo nie jestem 110 zł do przodu poczynając od mojego kapitału początkowego.

S 1

szkot80

Użytkownik
Zazwyczaj mam o 1 grosz więcej niż powinienem wygrać ale cóż.

Elche - Huesca
live 69 minuta wynik 1:0
typ: under 3,5
stawka: 28,01 zł
kurs: 1,03
Potencjalny zysk: 0,84

wynik 1:2
Zrobiło się trochę niebezpiecznie ale i tak wyszło na ✅✅✅

Do góry Bottom