>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Niesamowita Promocja 150$ Za Free !! Instrukcja Specjalnie Dla Was !! :)

Status
Zamknięty.
K 0

karoleks85

Forum VIP
Niesamowita Promocja 150$ Za Free BEZ DEPOZYTU! Instrukcja Specjalnie Dla Was!
CHCESZ DOSTAC 50$ NA START ?!! I KOLEJNE 100$ PO UGRANIU OKRESLONEJ LICZBY PKT ?!! BEZ DEPOZYTU !
WYSTARCZY ZE POSWIECISZ NA TO 10 MIN. NIE MOZLIWE ? A JEDNAK ! PONIZEJ INSTRUKCJA JAK TEGO DOKONAC ;)

* W zamian za moj poswiecony czas na stworzenie tego poradnika i to ze dostaniesz 150$ prosze wpisz moj nik w miejscu gdzie wpisujemy poleconych. Gdybys mial jakiekolwiek problemy odezwij sie do mnie na gg pomoge Ci przy rejestracji.

Zaczynamy:

Najpierw musimy zawitac na strone www.pokerstrategy.com
Wybieramy w prawym gornym rogu &quot;rejestracja&quot;

Po wypelnieniu wszystkich danych dociera do nas mail, w ktorym znajduje sie link, klikamy link i nasza rejestracja konczy sie sukcesem, za chwile przyjdzie do nas kolejny mail z haslem do naszego konta na
poker strategy.

Logujemy sie na strone glownej

Tutaj mamy najdluzsza czesc naszej zabawy, zeby byc uprawnionym do otrzymania bonusu musimy rozwiazac bardzo prosty test do ktorego mamy 5 podejsc, ja poradzilem sobie za 1 jesli nie radzicie sobie mozna przeczytac artykuly co zreszta w pozniejszym okresie bedzie bardzo przydatne.

Wybieramy No Limit/ Fix Limit

Przeniesie nas najpierw tutaj

Uzupelniamy dane i zabieramy sie za test

Po zdaniu testu mamy możliwość wyboru platformy pokerowej na ktora chcemy dostac bonus, pobieramy oprogramowanie i rejestrujemy sie.

Prosze kliknac na jedna z platform zaproponowanych przez poker strategy, dalsza czesc i pomoc w rejestracji na platformie pokerowej Poker Strategy znajduje sie po wyborze jednej z platform

Platformy dostepne:

Titan poker
Manison
Party Poker
Full Tilt Poker

KONIECZNIE NALEZY PAMIETAC O WPISANIU KODU BONUSOWEGO PODCZAS REJESTRACJI NA DANEJ PLATFORMIE: PS150 !!

Moje loginy (w razie gdybyscie nie mieli nikogo, kogo moglibyscie wpisac jako polecajacego):

Titan: TTR71877442
charl85
Party Poker: charl85

Niedlugo dostepna bedzie tez promocja na everest poker a moj login:

stolikowy: charl85
login: charli85

To chyba byloby na tyle, powodzenia przy stolikach !

* Party poker moze odezwac sie do was i poprosic o skan dowodu w celu kontroli tozsamosci!

* Promocja dostepna dla osob ktore ukonczyly 18 lat

* Warunkiem otrzymania na okreslonej platformie bonusa jest zalozenie po raz PIERWSZY konta na danej platformie, chyba ze zostalo zalozone konto na ktorym nie gralo sie za prawdziwe pieniadze, wtedy mozna zalozyc jeszcze jedno (w takim przypadku trzeba kontaktowac sie z supportem

* DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA WPISANIE MNIE JAKO POLECAJACEGO, MAM NADZIEJE ZE POMOGLEM WAM A JESLI KTOS MA JAKIS PROBLEM PROSZE ODZYWAC SIE NA GG POMOGE !!

artur202 4

artur202

Użytkownik
czyli rozumie,że jak wykonam wszystko od A do Z dostanę 50$. No własnie potem po ugraniu okreslonej ilości pkt 100$? A czy mogę od razu wypłacić te 50$ czy trzeba nimi koniecznie grać??

K 0

karoleks85

Forum VIP
czyli rozumie,że jak wykonam wszystko od A do Z dostanę 50$. No własnie potem po ugraniu okreslonej ilości pkt 100$? A czy mogę od razu wypłacić te 50$ czy trzeba nimi koniecznie grać??

Np na party poker musisz ugrac 300 pkt, grajac proponowana przez nich strategia sss zrobisz to bez problemu

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Tak trzeba grać, ale to co ugrasz ponad to możesz wypłacać bez wyrabiania punktów.

K 0

karoleks85

Forum VIP
nie widzialem tego i wszyscy tez napewno nie, mysle ze przyda sie taki poradnik krok po kroku nikogo nie zmuszam zeby dodawal mnie jako polecajacego, zreszta ja zarabiam dopiero gdy ta osoba ugra odpowiednia ilosc pkt.
a jesli ktos mnie doda to jest to w pewnym sensie podziekowanie za informacje i dokladna instrukcje ????

puchaczowy 0

puchaczowy

Użytkownik
Ziomal !!! Chlopie , zdecydowana wiekszosc na tym forum juz kozystala z tych promo.:-D

A jesli nie kozystala to i tak nie skozysta , gdyz juz ma konta w tych pokerroomach..

puchaczowy 0

puchaczowy

Użytkownik
Zle mnie zrozumiales.. Po prostu wiekszosc osob na tym forum ma konta na wiekszosci pokerroomow , co nie oznacza ze nikt nie skozysta z Twojej promo.
Ale sam przyznasz chyba ze ciezko znalezc kogos kto nie ma konta na np. Titanie ???? Sam kiedys na wariata zakladalem konta na kolejnych pokojach nie wiedzac o promocjach typu no deposit.

Pozdro z Krainy Żubra:spokodfhgfh:

K 0

karoleks85

Forum VIP
Zgadza sie wiekszosc osob ma konta ???? ale sa tez osoby ktore dopiero co zaczynaja pokera i takie ktore tam kont nie maja hehe
takze napewno to sie komus przyda tym bardziej ze chyba mam nadzieje przystepnie opisalem ;)

K 0

karoleks85

Forum VIP
czesc osob nie rozwiazala testu, odzywajcie sie do mnie na gg 2122024 troche pytan jeszcze pamietam wiec moge jak cos pomoc, ale polecam przeczytac artykuly nie jest tego duzo a odpowiedzi sa w nich zawarte identyczne jak te w pytaniach testowych. Na koncu kazdego art. sa chyba nawet odpowiedzi do pytan

ps. waclaw dostales 50$ ???? daj znac na pw podrzuce ci jeszcze jakies promo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom