>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Niepelnoletnosc

Status
Zamknięty.
marasking 63

marasking

Użytkownik
Samo podrabianie lub przerabianie dokumentów nie jest karane, jedynie posługiwanie się nimi !! Przecież w BWINie nie siedzą eksperci z komendy głownej zeby to rozszyfrowali

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
Samo podrabianie lub przerabianie dokumentów nie jest karane, jedynie posługiwanie się nimi !! Przecież w BWINie nie siedzą eksperci z komendy głownej zeby to rozszyfrowali
Sam nie wiesz co piszesz ???? Proszę bardzo podrób dowód osobisty i noś go tylko w portfelu,nie korzystasz z niego.Jednak masz coś fałszywego przy sobie. Pójdziesz z workiem w miasto podłapie cie P O L I C J A, nie jarałeś ani nic ale masz to przy sobie - masz posprzątane. Więc zrozum każdy może powiedzieć no dobra miałem przy sobie ale nie korzystałem. Myślisz że ci uwierzą? Nie jest to identyfikator szkolny,tylko dowód osobisty więc róbcie już jak chcecie,ale jak czytam te niektóre bzdety i rady to mi sie rzygać chce.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Herezje...
Kodeks karny
Art. 270. § 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto wypełnia blankiet, opatrzony cudzym podpisem, niezgodnie z wolą podpisanego i na jego szkodę albo takiego dokumentu używa.
§ 3. Kto czyni przygotowania do przestępstwa określonego w § 1, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Nawet przygotowanie do podrabiania jest penalizowane. Przygotowanie jest karane tylko wtedy jeśli kodeks karny tak stanowi. Co do zasady nie. Więc widać jak mocno ścigane jest to przestępstwo.
Forum nie ma służyć do namawiania kogokolwiek aby popełnił przestępstwo.
Dlatego temat zamykam...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom