UNDER 1.5 2.56 Oddsring
Wczoraj elegancko trafiłem over gemów w Serenie po 1.95, mam nadzieje ze dziś zanotuję znowu trafny typ i w miesiąc wejdę ze skutecznością 2/2.
Najciekawiej zapowiadający się ćwierćfinał. Idę w tym kierunku bo myślę, że nawet tu może być 0:0, albo max właśnie jedna bramka dla którejś ze stron przesądzi o końcowym triumfie, na początku myślałem o lini 2.5, to absolutny pewniak ale i 1.5 jest mocno pewne.
Wyniki Włochów:
2:0, 1:0, 0:1, 2:0 - (z Hiszpanią w ost. meczu drugi gol padł w 90+1min, a w pierwszym z Belgią drugi gol w meczu padł w 90+3min.)
Wyniki Niemców:
2:0, 0:0, 1:0, 3:0.
I Ci i Ci mają 2 z 4 wyników linię under 1.5, a Włośni gdyby nie gole w końcówce mieli by 4z4, no ale tak nie można patrzeć. Dodatkowo co mnie motywuję za tym typem jest fakt, że nie może grać ani De Rossi, ani T. Motta, czyli dwaj najlepsi chyba na pozycji nr 6 w ekipie Włochów, tym bardziej cały zespół się cofnie jeszcze bardziej nie mając ani jednego z nich i będą czuję całym zespołem okupywać własne pole karne. Czuję 0:0 jak cholera, ale jakiś gol zawsze może wpaść wiadomo, a wyniki obydwu drużyn pokazują, że kursy na to zdarzenie powinny być co najmniej jednakowe. Pozdrawiam!