>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niemcy - sezon 2007/2008

Status
Zamknięty.
nowak 0

nowak

Użytkownik
Nurnberg-Ingolstadt
Spotkanie w niemieckiej ligii hokeja pomiedzy trzecia w tabeli Nurnbergą a 8 Ingolstadt. Faworytem spotkania sa oczywiscie gospodarze i to dzisiaj oni wygrają. Na włąsnym lodowisku grają dosc dobrze, na 15 spotkan przed własną publicznościa wygrali 10 (66,7%) remisowali 3 razy (20%) i 2 razy ponosili porazki (13,3%). Tak wiec bilans u siebie dosc dobry. Srednio na własnej tafli strzelają 3,93 bramek na mecz a tracą 1,8. Na własnym lodowisku hokeisci Nurnberg częsciej notują Under 5,5 bo na 15 spotkan bylo ich 9. W ostatnich 7 spotakaniach hokeisci Nurnberg 4 razy wygrywali, 2 razy remisowali i tylko raz przegrali. Na swoim lodowisku ostatnio grają niesamowicie - pokonali 5 zespół w tabeli az 9:0 !! oraz Metro Stars 5:0. Goscie natomiast tak jak pisałem wczesniej zajmują miesjce w srodku stawki. Na wyjazdach grają całkiem przyzwoicie co nie znaczy dobrze. Na 15 meczy wygrai 3(20%), 4 razy remisowali (26,7%) i 8 razy ponosili porazki (53,3%). Średnio w meczu wyjazdowym strzelają 2,8 bramek a tracą3,58. W ostatnich 7 spotkaniach hokeisci Ingolstadt 4 razy wygrywali i 3 razy ponosili porazki. Co ciekawe ostatni remis zanotowali na wyjezdzie 19 listopada. Podsumowując spodziewam sie zwyciestwa gospodarzy, mysle ze wygraja oni róznica dwóch trafien. Remisu raczej nie bedzie poniewaz gospodarze tylko 3 razy u siebie remisowali a goscie od ponad dwóch miesiecy nie zanotowali remisu. Tak wiec własna hala, lepsi hokeiscsi i chec walki o druga pozycje (Nurnberg traci tylko punkt do drugiego zespołu w tabeli) to wszystko sprawia ze stawiam pewną jedynke na gospodarzy.

Mój typ: Nurnberg
Kurs: 1,69
Pewność typu: 9/10

kucharz_tm 7

kucharz_tm

Użytkownik
:hokej: Mecz, który polecam z tej ligi na 28.12
Augsburg-Nurnberg
X ( 1 tercja)
2.45
profesjonał.

analiza meczu rano ????
Mecz powinien być bardzo wyrównany. Nurnberg w kapitalnej formie. wygrywają wszystkie mecze ( wyniki 9-0, 5-2) Ale w formie są też gospodarze, którzy nie odpuszczą tego meczu. I Jeżeli Nurnberg ma wygrać to będzie to zwycięstwo po bardzo wyrównanym meczu i nie sądzę aby już w 1 tercji, któraś z drużyn uzyskała przewagę. Na początku typuje X.
⛔

max-de-luca 0

max-de-luca

Użytkownik
Kolner Haie - Hamburg Freezers over 5,5 @1.6 Expekt ✅
Zarówno Koln, jak i Hamburg wpadli w dołek. Gospodarze 3 mecze bez wygranej, goście dwa. Jedno jest pewne: po dzisiejszym meczu któraś z drużyn zakończy pechową serię. Rekiny przegrały z Krefeld na własne życzenie - to co robili Ciernik z McLlwainem to po prostu kpina. Dzisiaj musi być lepiej i myślę, że kibice zgromadzeni w KolnArena ujrzą grad bramek, bo goście nie mają zamiaru oddać pola konkurentom. Ostatnie 2 porażki padały po karnych, w których brakło skuteczności. Over w miarę pewny jak dla mnie, choć za średnią stawkę.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Propozycja.

Eisbären Berlin - Iserlohn Roosters (wynik 7-2)✅
Mój typ over 5.5
kurs Betgun 1.50

W dzisiejszym spotkaniu w Wellblechpalast spotkają się dwie najbardziej ofensywne drużyny Del Bundesligi,Niedźwiedzie z Berlina i Koguty z Iserlohn.

Dziś w bramce Eisbären stanie Kanadyjczyk Rob Zepp (GAA 2.65 , SV% 0.899),bramki Iserlohn strzegł będzie również zawodnik z kraju Klonowego Liścia ,Norm Maracle (GAA 3.03 , SV% 0.916).

W szeregach Iserlohn gra najsuteczniejszy strzelec DEL, Michael Wolf (34 gole,14 asyst),skutecznie sekunduje jemu Robert Hock (9 goli,44 asysty) oraz Kanadyjczyk Pat Kavanagh (12 goli,17 asysty).

Ekipa Eisbären Berlin również posiada w swojej drużynie skutecznych strzelców ,Kanadyjczyk Steve Walker (19 goli,42 asysty) lider punktacji kanadyjskiej,Amerykanin Deron Quint (15 goli,20 asyst) oraz czarnoskóry Kanadyjczyk Nathan Robinson (7 goli,29 asyst).
Ostatnie 2 mecze Eisbären zakończyły sie wynikiem underowym ,czas najwyższy zmienić tą sytuację.
Ostatni mecz Iserlohn Roosters - Eisbären Berlin rozegrany 07.12.2007 zakończył sie wynikiem 5-7.
Mój typ over 5.5.✅

Ostatnie wyniki Eisbären Berlin

26/12-07 DEL Hamburg vs. Eisbaren Berlin 2:2 2:3 (AP)
23/12-07 DEL Eisbaren Berlin vs. Wolfsburg 3:1
21/12-07 DEL DEG Metro Stars vs. Eisbaren Berlin 2:6
16/12-07 DEL Frankfurt Lions vs. Eisbaren Berlin 2:2 3:2 (OT)
14/12-07 DEL Eisbaren Berlin vs. Hannover 5:5 6:5 (AP)
11/12-07 Puchar Eisbaren Berlin vs. Augsburg 10:4

Ostatnie wyniki Iserlohn Roosters

26/12-07 DEL Iserlohn vs. DEG Metro Stars 4:4 4:5 Pen
23/12-07 DEL Hannover vs. Iserlohn 2:4
21/12-07 DEL Iserlohn vs. ERC Ingolstadt 7:3
16/12-07 DEL Kölner Haie vs. Iserlohn 4:2
14/12-07 DEL Iserlohn vs. Wolfsburg 5:3
09/12-07 DEL Ice Tigers vs. Iserlohn 9:0

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Widzę, że dzisiaj duży ruch tutaj panuje ???? Nie będę gorszy i też coś skrobnę ... Mianowicie na oku mam 2 typki ...
DEG Metro Stars - Straubing Typ: Over 5,5 ⛔⛔⛔ Kurs: 1,55
Kurs może niestety zniechęcić do gry ... Aczkolwiek wydaje się być promocją ... Bo spotykają się ze sobą 2 ekipy które za priorytet stawiają grę w ofensywie ... Może gospodarze dzisiejszego meczu niekoniecznie, ale Ich problemy w obronie do takiej gry zmuszają ... Wystarczy spojrzeć na historię spotkań między tymi ekipami w tym roku .. Oba wyniki po 8 bramek i wyniki po 7:1 dla gospodarzy ... Dzisiaj spodziewam się bardziej wyrównanego meczu bo obi ekipy są wyraźnie pod formą ... Wynik w granicach 5:4 nie będzie dla mnie zaskoczeniem ...

Augsburg - Nurnberg Typ: 2 ⛔⛔⛔ Kurs: 2,00
Obie ekipy dzieli klasa ... Szczególnie jeśli weźmiemy pod uwagę ostatnie dokonania obu ekip ... Augsburg w ostatnich 10 spotkaniach wygrywał 4 kronie w tym 2 krotnie po OT ... Goście zaś mają imponujący bilans bo aż 8 zwycięstw i w tym 2 po OT ... H2H również nie jest najgorszy i dość wyraźnie przeważają goście ... Jednak nie o tym chciałem napisać ... Forma Nurnebrgu ostatnio bardzo dobra .. Pokonali między innymi Ingolstadt czy też bardzo dobrze spisujący się Koln ... O kontuzjach niestety nic mi nie wiadomo, ale myślę, że nawet z &quot;ubytkami&quot; goście dadzą radę ....
PS. Pamiętajcie, że to tylko hokej i wszystko jest możliwe ....
PIĘKNIE, PIĘKNIE, PIĘKNIE ... Chyba nie wymaga komentarza ...

lukash 63

lukash

Użytkownik

Straubing Tigers - Frankfurt Lions

Pierwsze spotkanie jakie rzuciło mi sie dzisiaj w oczy to hokejowa potyczka w niemieckiej DEL Bundesliga. Mecz rozpocznie sie o 18:30, a na przeciw siebie staną dwa zespoły prezentujące zdecydowanie inny poziom gry. Bardzo intrygują mnie kursy jakie zostały wystawione przez bukmacherów na to spotkanie, jednak jak mamy okazje to trzeba korzystać. Przedstawienie sytuacji zacznę może od gospodarzy. Straubing Tigers to bardzo słaby zespół nie walczący o żadną znaczącą pozycje w tym sezonie. Musi on raczej bronić sie przed spadkiem bowiem zajmuje przedostatnia, czternasta pozycje w lidze. Na swoim koncie mają uzbierane zaledwie trzydzieści dwa punkty, co po trzydziestu pięciu spotkaniach już rozegranych jest na prawdę marnym osiągnięciem. Na własnym lodowisku hokeiści Straubing Tigers również nie są groźni, bo pod tym względem są prawie najsłabszym zespołem. Wygrali oni u siebie sześć spotkań, trzy razy udało im się zremisować i aż osiem razy ponosili porażkę. Co tu dużo mówić, nie jest to zespół grający dobrze u siebie, ani na wyjeździe. Patrząc na ogólny bilans wszystkich spotkań, widzimy zaledwie osiem zwycięstw, pięć remisów i aż dwadzieścia jeden porażek. Ta na pewno mówi samo przez siebie. Zespół obecnie gra w kratkę. Porażki przeplata zwycięstwami. Ostatni wyjazdowy mecz przegrali oni z drużyną DEG Metro Stars. Teraz może przejdźmy do zespołu gości. Frankfurt Lions to całkiem inny zespół niż ich dzisiejsi rywale. Przede wszystkim maja oni inne aspiracje, o czym niewątpliwie świadczy ich pozycja w ligowej tabeli. Plasują sie oni na drugim bardzo dobrym miejscu. Mają ponad dwa razy więcej punktów niż dzisiejszy gospodarz, a dokładniej sześćdziesiąt dziewięć. Zespół ma już raczej małe szanse na pierwsze miejsce, ponieważ traci już dziesięć punktów do lidera, jedna to nie znaczy, że nie mają motywacji do gry. Muszą uważać na zespół Sinupret Ice Tigers, który jest na trzeciej pozycji i ma tyle samo punktów co oni. Na pewno będą oni chcieli utrzymać bardzo dobrą pozycje, a każde potknięcie będzie wykorzystane i mogą stracić miejsce. W meczach wyjazdowych nie są oni jakąś ligową potęgą, jednak radzą sobie przeciętnie. Ich bilans meczy rozegranych w roli przyjezdnych to: sześć zwycięstw, sześć remisów i pięć porażek. Warto wspomnieć jednak o tym, że te dwa zespoły spotkały sie już w tym sezonie ze sobą dwukrotnie i dwukrotnie wygrywał zespół Frankfurt Lions. W pierwszym meczy na własnym lodowisku pokonał ich 3:1, a następnie w meczu wyjazdowym rozgromił ich 5:1. Myślę, że są to wystarczające argumenty, aby móc zaufać zawodnikom tego zespołu i na nich postawić.
Typ: Frankfurt Lions 1,85

spinache 96

spinache

Forum VIP
Duisburg - Hannover

typ Over 5.5

kurs 1.50 bwin ⛔ 1-2

Jak wiadomo DEL to liga w której pada bardzo duża ilość bramek. A jeszcze wieksza szansa na to jest gdy gra druzyna bardzo słaba z dość przecistna jednak walczaca o ambitne cele.

Jesli chodzi o statystyki to obie druzyny w ostatnich 10 spotkaniach uzyskiwaly podobne wyniki, albowiem uzyskały 7 wyników powyżej 5 bramek.

Także w spotkaniach bezpośrednich zarówno w tym sezonie jak i poprzednich, ktorych rowniez naliczyłem 10 uzyskano 7 wyników overowych.

Obserwując lige niemiecka musze stwierdzic to, że Duisburg to chyba moja ulubiona druzyna &quot;overowa&quot; w całym zestawieniu. Ostatnio, pomimo bardzo słabych wyników zarówno w tym jak i poprzednim sezonie, graja calkiem niezle wygrywajac 3. ostatnie spotkania w tym jedno po dogrywce z bardzo dobrym Ingolstadt. Kazdy z tych wyników byl takze wynikiem powyzej 5 bramek.

spinache 96

spinache

Forum VIP
Nurnberg - Eisbaren

typ Over 5.5

kurs 1.50 bwin ✅ 8-3

Kolejne spotkanie które wg. mnie zakończy się wynikiem Over 5.5. Identycznie jak w przypadku opisywanego przeze mnie poprzedniego spotkania takze i Norymberga i Eisbaren osiagnely 10 ostatnich spotkaniach 7. wynikow powyzej 5 bramek.

W spotkaniach rozgrywanych pomiedzy tymi druzynami zarowno w tym jak i poprzednim sezonie, a bylo ich dokladnie 6, za kazdym razem padał wynik powyzej 5 bramek.

W poprzedniej kolejce hokeiści Eisbaren przegrali dosc niespodziewanie na własnym lodowisku z druzyna Krefeld 5-7, natomiast Norymberga wygrala u siebie ze Straubing 6-2. Druzyny zajmuja odpowiednio 3. i 1. miejsce w tabeli. Mysle, że hokeisci z Berlina beda chcieli za wszelka cene wygrac jutrzejsze spotkanie, gdyz 2 poprzednie rozgrywane pomiedzy tymi druzynami zakonczyly sie zwyciestwami Normbergi. Tak wiec moze to byc ciekawe i otwarte spotkanie w którym moim skoromnym zdaniem padnie duza ilosc bramek.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Propozycja ryzykowna.

Grizzly Adams Wolfsburg - Adler Mannheim (wynik 2-3 Pen)⛔
Mój typ 1
kurs BAW 2.85

W dzisiejszym spotkaniu w Volksbank BraWo EisArena w Wolsburgu,liczę na małą sensację i wygraną beniaminka DEL Bundesligi.Adler Mannheim po powrocie ze Spengler Cup bardzo słabo spisują się w lidze.Przegrali dwa mecze wyjazdowe z przeciętnymi zespołami Hamburg Freezers 1-3 oraz z zespołem Krefeld Pinguine 3-5.Pingwiny z Krefeld były sprawcami sensacji w ostatniej kolejce pokonując na wyjeździe Eisbaren 7-5.

W bramce Grizzly stanie Oliver Jonas (GAA 3.29 SV% 0,900 %) spisuje się o wiele lepiej w bramce niż Amerykanin Chris Rogles ,który w ostatnich meczach spisywał się fatalnie na 19 strzałów oddanych przez Füchse Duisburg w ostatnim meczu przepuścił ,aż 6!!!.

W bramce Adler stanie Amerykanin Adam Hauser (GAA 3.01 SV% 0,909 %).

Wolfsburg ma tylko 5 punktów przewagi nad ostatnim zespołem w tabeli Lisami z Duisburga.Na 19 spotkań rozegranych u siebie Wolsburg wygrał 10.Ostatnie zwycięstwo bez OT osiagnął dwa mecze temu z zespołem Panters 5-3.Wolfsburg w ostatnich dniach pozyskał z zespołu Hannover Scorpions napastnika Andreasa Morczinietza ,który rozegrał tylko 2 spotkania w ich barwach,ale już pokazał sie z dobrej strony strzelajac bramkę i uzyskując jedną asystę.W sumie w ostatnich miesiącach poczynili dobre ruchy transferowe pozyskając również w połowie grudnia kanadyjskiego napastnika Alexa Nikiforuka z fińskiego zespołu SaiPa Lappeenranta.Zdobył on juz 3 bramki i miał 3 asysty w 8 spotkaniach.
Mój typ 1.⛔

spinache 96

spinache

Forum VIP
Eisbaren - Köln

typ 1

kurs 1.90 BAH ✅ 3-2

Druzyna z Berlina, lider tabeli oraz druga pod wzgledem gry na własnym terenie druzyna spotyka sie w 42. kolejce DEL z Kolner Haie, ktorzy wygrali 3 ostatnie spotkania z rzedu.

Eisbaren w ostatnich meczach spisuje sie bardzo slabo, 3 przegrane z rzedu napewno nie sa szczytem marzen zespolu ktory w kazdym sezonie walczy o jak najwyzsze cele. Mysle ze po 3 przegranych nadszedl ten moment w którym druzyna z Berlina zagra w koncu dobre spotkanie i wygra mecz.

Zreszta patrzac na statystyki z tego sezonu Eisbaren nie mialo jeszcze serii 4 przegranych, tak wiec sadze ze i tym razem nie ma takiej mozliwosci.

Jesli chodzi o gra gosci jutrzejszego spotkania, to na wyjazdach prezentuja sie w miare niezle, w 20 meczach 7 wygranyc, 6 remisów i 7 przegranych. Tyle ze Koln to zespol, który potrafi wygrac wyjazdowe spotkanie, absolutnie z kazdym w DEL jak i przegrac u siebie nawet z najslabszym.

Besposrednie pojedynki rozgrywane w tym sezonie pomiedzy Eisbaren i Kolner to 2 wygrane Berlinczyków, tak wiec sadze ze zwyciezka passa zostanie utrzymana i jutro zobaczymy wysoka wygrana gospodarzy.

nowak 0

nowak

Użytkownik
✅ Sinupret Ice Tigres - Augsburger Panther ✅

Czas na Niemcy. Trzeci zespół ligii podejmować będzie 11 siłe hokeja niemieckiego. Faworytem zarówno bukamcherów jak i moim jest zespół gospodarzy... Dlaczego - juz pisze. Sinupret jest mocnym zespołem i żadko przegrywa u siebie, nawet bardzo żadko. Na własnym lodowisku gra bardzo dobrze na 18 spotkań az 13 zwycięstw. zaledwie 3 remisy i tylko 2 porazki - naprawdę bardzo dobry bilans, niektórzy mogą sie przestraszyc tych 2 porażek ale w koncu nie całe życie jest sie na szczycie i nie cały czas można wygrywać. Sinupret jest bramkostrzelnym zespołem na własnej tafli - średnio w meczu strzelają 4,33 gole a tracą zaledwie1,89 goli. W dzisiejszym spotkaniu gosśie może strzelą jedną badź dwie bramki ale na więcej bym nie liczył. Na ostatnie 7 spotkań &quot;Tygrysy&quot; wygrały 4 razy, 1 raz remisowali i 2 razy ponosili porażke. Ostatni raz Sinupret na własnym obiekcie przegrał 26 listopada - czyli bardzo dawno. Oczywiście nie znaczy to że dzisiaj ta rewelacyjna passa zostanie przerwana, wręcz przeciwnie dzisiaj wygrają kolejny raz. Goście natomiast jest to typowy przecietniak ligi, który zajmuje 11 pozycje w lidze - jednak bliżej im do ostatniego miejsca niż do pierwszego. Augsburger na wyjazdach potęgą nie jest - na 18 spotkań wygrali zaledwie 2 spotaknia, 3 remisowali i aż 13 razy schodzili z tafli pokonani. Naprawdę jest to słaby bilans. Na wyjazdach &quot;Pantery&quot; nie strzelają dużo bramek bo tylko 2,28 na mecz, troche wiecej tracą - 3,83. Ostatnie 7 spotkań tej drużyny to 3 porażki, 2 remisy i 2 zwycięstwa. W dzisiejszym spotkaniu pewnie gram na gospodarzy którzy pokonają przeciętny zespół gości. Całkiem możliwe że w tym spotkaniu nie padnie dużo bramek tak więc może Under 5,5. Jednak nie polecam grać Under/Over bo w hokeju jest to loteria i ja osobiscie nigdy nie staram sie typować w ten sposób. Ale loterią nie jest dzisiaj typ na gospodarzy którzy pokonają przyjezdnych.

3:0 ładnie ładnie.... ????

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: ERC Ingolstadt - Iserlohn Roosters
Typ: 1
Kurs: 2.10
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Witam wszystkich! tym razem zabralem sie za poprawne wytypowanie spotkania hokejowego Niemieckiej DEL League konczace 39 kolejke w ktorym zmierza sie zespoly Ingolstadt z Iserlohn Roosters. Zaczne moze od gospodarzy ktorzy na rozegranych jak dotychczas 19 spotkan przed wlasna publicznoscia z ktorych 12x wygrali a 7x poniesli porazke przyczym zdobyli 63 bramki a stracili 61. Goscie natomiast na rozegranych jak dotychcasz 20 spotkan wyjazdowtch z ktorych 10x wygrali i 10x przegrali przyczym zdobyli 63 bramki a stracili 78. Reasumujac moim zdaniem to gospodarze beda dzisaj gory a kurs 2.10 jaki wystawil na to zdarzenie Sportingbet jest warty zaryzykowania.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: ERC Ingolstadt - Iserlohn Roosters
Typ: 1
Kurs: 2.10
Bukmacher: Sportingbet

Analiza:

Witam wszystkich! tym razem zabralem sie za poprawne wytypowanie spotkania hokejowego Niemieckiej DEL League konczace 39 kolejke w ktorym zmierza sie zespoly Ingolstadt z Iserlohn Roosters. Zaczne moze od gospodarzy ktorzy na rozegranych jak dotychczas 19 spotkan przed wlasna publicznoscia z ktorych 12x wygrali a 7x poniesli porazke przyczym zdobyli 63 bramki a stracili 61. Goscie natomiast na rozegranych jak dotychcasz 20 spotkan wyjazdowtch z ktorych 10x wygrali i 10x przegrali przyczym zdobyli 63 bramki a stracili 78. Reasumujac moim zdaniem to gospodarze beda dzisaj gory a kurs 2.10 jaki wystawil na to zdarzenie Sportingbet jest warty zaryzykowania.
6:5 ✅

Z 0

zidler

Użytkownik
Spotkanie: ERC Ingolstadt - Eisbären Berlin
Typ: Eisbären Berlin (OT+PT)
Kurs: 2,15
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Musze sie przyznać, że raczej unikam takich spotkań, ale dziś mam przeczucie, że wynik tego spotkania nie może być inny, jak zwycięstwo gości. Ale po kolei. Jeszcze kilka tygodni temu Panterom z Ingolstadt nie wiodło się najlepiej. Przegrywali z gorszymi drużynami od siebie. Po przybyciu nowego trenera Krushelnyskiego, zespół poprawił się nieco w grze defensywnej, co pozwala mu w tym momencie zajmować 10 miejsce w tabeli. W ostatnich 6 domowych grach, zdobyli uwaga! 14 punktów. Nadal jednak ta poprawa w grze obronnej lepiej widoczna jest w meczach wyjazdowych. Wystarczy spojrzeć na 3 ostatnie spotkania na własnym lodowisku, gdzie łącznie padło 31 bramek!. Widać, że skuteczność ERC podniosła się, aczkolwiek gdy trafią na drużynę o lepiej zorganizowanej defensywie, mają problemy. Ich dzisiejszy rywal, Niedźwiedzie z Eisbären, aspirują do mistrzowskiego tytułu. Zawdzięczają ten wynik głównie świetnej skuteczności w grze - 184/44, i bardzo dobrej postawie w meczach wyjazdowych. 10 zawodników z Eisbären, ma strzelonych przynajmniej 10 i więcej goli. Niekwestionowanymi liderami pod tym względem jest para Walke-Quint, którzy mają na koncie 42 bramki. Ponadto, Niedźwiedzie to już konkretna gra zespołowa. Wystarczy wspomnieć, że 6 graczy ma łącznie 177 asyst! Gracze z Berlina ponieśli ostatnio 2 porażki z rzędu, a w tym ostatnim meczu nie strzelili gola!, co nie zdarzyło sie im od listopada ubiegłego roku. W tabeli tracą 2 punkty do lidera z Norymbergii, który ma rozegrany o jedno spotkanie więcej, tak więc w razie dzisiejszej wygranej, Niedźwiedzie dzięki lepszemu stosunkowi bramek wskoczą na pozycję lidera. Zwracając uwagę na formę obu ekip, lepiej przedstawia się Eisbären Berlin. Tegoroczne h2h wynosi 1:1, gdzie tafle gospodarzy nie zostały zdobyte, a stosunek bramek wynosi 12:6 na korzyść Niedźwiedzi. Sam fakt wskoczenia na pozycję lidera przed play-off jest motywujący dla graczy ze stolicy. Ingolstadt na rywalizowanie o medale ma już raczej z głowy i pozostaje im gra dla publiki. Na zmotywowanych i podburzonych graczy z Eisbären Berlin nie uda im się znaleźć sposobu.

zigi 57

zigi

Użytkownik
Spotkanie: ERC Ingolstadt - Eisbären Berlin
Typ: Eisbären Berlin (OT+PT)
Kurs: 2,15
Przeczytałem i skorzystałem, dzięki. Wszystko przemawiało za gości, do tego Eisbären Berlin w pełnym składzie, no może nie w pełnym ale mocnym, brakowało tylko Pedersena. Jeszcze raz wielkie dzięki. Oby więcej takich analiz, a z tym trenerem to ciekawa hisoria, może Pantery w końcu zaczną coś grać.

pzdr

sutek 79

sutek

Forum VIP
Kölner Haie - Eisbaren Berlin
Powyżej 5,5
1,60
Bwin

Kölner Haie trzeci zespół tabeli podejmował będzie na własnym lodowisku wicelidera tabeli hokeistów Eisbaren Berlin. Kto jest faworytem? według mnie więcej szans na zwycięstwo mają goście ale z pewnością gospodarze tanio skóry nie sprzedadzą i będą walczyc o komplet punktów. Eisbaren bardzo często notuje wyniki overowe już kiedyś zwróciłem na to uwagę i szczerze mówiac rzeczywiście tak jest. Eisbaren w ostatnich trzech meczach notowało wyniki overowe czyli było więcej goli niż 5 tak samo w trzech ostatnich meczach grali hokeiści z Köln także 3 overy. W meczach między tymi drużynami w tym sezonie na trzy rozegrane mecze padł tylko jeden over ale dwa pozostałe wyniki były bardzo bliskie overa( zabrakło po jedego gola) Moim zdaniem w tym meczu każdy będzie chciał wygrac i zespoły grac będą ofensywnie liczę na dużo goli i na wielkie emocje

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Propozycja.

Eisbären Berlin - Frankfurt Lions (wynik 3-2)⛔ ✅
Mój typ over 5.5⛔/ewentualnie 1 ✅
kurs 1.5 Baw /1.80 win Eisbären Berlin

Dziś w Wellblechpalast w Berlinie odbędzie się finałowy mecz o Puchar Niemiec pomiędzy Eisbären Berlin a Frankfurt Lions.

Już na wstępie Polarne Niedźwiedzie mają duży handicap w postaci własnego lodowiska.

Eisbären posiada doskonały bilans na swojej tafli 16 zwycięstw, 2 po OT ,oraz tylko 5 LOS,2 po OT.Bilans bramkowy 117-75.Średnia strzelonych na mecz 4.68,straconych 3.04.Średnia meczowa na swoim lodowisku 7.68.Fantastyczną skutecznościa popisali się w półfinałowym meczu z Augsburger Panthers,wygrali 10-4.Szpakowski,gdyby to był mecz piłkarski nazwał by to spotkanie ,,futbolem radosnym&quot;.

Ostatnio w DEL ,Eisbären doznało kompromitującej porażki 7-1 z Hamburg Freezers.Jest to zadziwiające,gdyż kolejkę wcześniej pokonali na swojej tafli Hannover Scorpions 8-2!!!!Jak widać atut własnej tafli jest doskonałym handicapem dla Miśków.

Dwie kolejki wstecz Frankfurt Lions pokonali Hamburg Freezers 7-1 !!!!!!

Biorąc pod uwagę,że jest to spotkanie finałowe,liczę na grad bramek.
Ostatnie bezpośrednie spotkania.

27/01/2008 DEL - Deutsche Eishockey Liga Eisbaren Berlin vs. Frankfurt Lions 4:4 4:5 (OT)

16/12/2007 DEL - Deutsche Eishockey Liga Frankfurt Lions vs. Eisbaren Berlin 2:2 3:2 (OT)

23/11/2007 DEL - Deutsche Eishockey Liga Eisbaren Berlin vs. Frankfurt Lions 8:3

11/10/2007 DEL - Deutsche Eishockey Liga Frankfurt Lions vs. Eisbaren Berlin 4:0

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Propozycja.

Sinupret Ice Tigers - Eisbären Berlin
Mój typ over 5.5 (wynik 6-4)✅
kurs 1.5 Betgun

Dziś w Arena Nürnberger Versicherung odbędzie się spotkanie na szczycie DEL Bundesligi.Lider Sinupret spotka się z viceliderem berlińskim Eisbären.
Oba zespoły są najskuteczniejsze w całym DEL.Polarne Niedźwiedzie strzeliły 217 bramek w 52 meczach ,natomiast Lodowe Tygrysy 192 bramki.
Ostatnie 7 bezpośrednich spotkań zakończyło się wynikiem overowym.

Fatalnie Eisbären zaprezentował się w ostatnim meczu ligowym w Wolfsburgu ,gdzie przegrali 1-2.Oddali w tym meczu 30 strzałów ,lecz tylko jeden znalazł drogę do bramki Wolfsburga.

W dzisiejszym meczu z Sinupret ,będą chcieli udowodnić,że tamta wpadka to wypadek przy pracy.Mój typ over 5.5.✅

06/01/2008 DEL - Deutsche Eishockey Liga Ice Tigers- Eisbaren Berlin 8:3
31/10/2007 DEL - Deutsche Eishockey Liga Eisbaren Berlin - Ice Tigers 5:2
19/10/2007 DEL - Deutsche Eishockey Liga Eisbaren Berlin - Ice Tigers 2:4
02/03/2007 DEL - Deutsche Eishockey Liga Ice Tigers - Eisbaren Berlin 7:1
13/02/2007 DEL - Deutsche Eishockey Liga Eisbaren Berlin - Ice Tigers 6:3
08/10/2006 DEL - Deutsche Eishockey Liga Eisbaren Berlin - Ice Tigers 3:4
19/09/2006 DEL - Deutsche Eishockey Liga Ice Tigers - Eisbaren Berlin 4:2

remisiek 48

remisiek

Użytkownik
Germany Ice Hockey
godzina 19:30
Eisbären Berlin - ERC Ingolstadt
mój typ: Eisbären Berlin wynik: 2:0 ✅✅✅:spokodfhgfh:
kurs: 1.65
Bukmacher: expekt

W dzisiejszym spotkaniu zespół Eisbären Berlin podejmować będzie zespół ERC Ingolstadt. Drużyny te w tym sezonie spotykały się trzykrotnie. Oto wyniki dotychczasowych spotkań:
25/01/2008 DEL ERC Ingolstadt vs. Eisbaren Berlin 3:4
04/12/2007 DEL ERC Ingolstadt vs. Eisbaren Berlin 3:2
15/11/2007 DEL Eisbaren Berlin vs. ERC Ingolstadt 10:3
Jak możemy zauważyć gospodarze tego spotkania wygrali dwa spotkania w tym jedno na lodowisku gości i jedno na własnym lodowisku i to bardzo wyraźnie. Myślę, że dziś gospodarze wygrają i potwierdzą swoją bardzo wysoką dyspozycję w tym sezonie.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Propozycja.

DEG Metro Stars - ERC Ingolstadt (wynik 5-3)✅
Mój typ 1
kurs 1.91 Betgun

Dziś w ISS Dome odbędzie się spotkanie pomiędzy będącymi ostatnio w doskonałej formie hokeistami z Düsseldorf a ERC Ingolstadt .Metro Stars ma fantastyczną serie wygranych meczy 5 pod rząd.Dzięki temu awansowali na pozycję ,która zapewnia im na dzięń dzisiejszy udział w PO.Dziś grają w bezpośrednim pojedynku z drużyną,która ma tylko 1 punkt przewagi nad nimi.Zwycięstwo w dzisiejszym meczu gwarantuje Metro Stars udział w PO.

Fantastyczną formę w ostatnich 5 spotkaniach prezentuje Kanadyjczyk Rob Collins.który w tych 5 spotkaniach strzelił 5 bramek i miał 5 asyst (51 meczy ,18 bramek,36 asyst).W trzech bezpośrednich spotkaniach w tym sezonie z Ingolstadt strzelił 2 bramki i miał 3 asysty.Doskonale wspierw go w przodzie obieżyświat,również Kanadyjczyk Jamie Wright (52 meczy ,18 bramek,26 asyst),dla którego Metro Stars jest 15 klubem w jego bogatej karierze.Grał min w NHL w takich zespołach jak Dallas Stars,Calgary Flames,Philadelphia Flyers.W sumie w 124 meczach rozegranych w NHL strzelił 12 bramek i miał 20 asyst.W Europie grał juz w Finlandii - Lukko Rauma oraz w szwajcarskim Servette Geneve ,gdzie wreszcie błysnął formą strzelecką (40 meczy,19 goli,19 asyst).Od tego sezonu wzmocnił Metro Stars.Należy tez wspomnieć o Niemcu Patricku Reimer (42 meczy,17 goli,14 asyst).

Fantastycznie w bramce Düsseldorf spisuje się Kanadyjczyk Jamie Storr (GAA 2.53,SV % 0.915 %).W wspomnianych powyżej 5 ostatnich spotkaniach przepuścił tylko 10 bramek!!!W szczególności wykazał sie fantastyczą forma w ostatnim meczu z Straubing Tigers , w którym to na 38 strzałów obronił 37!!!Mój typ 1.✅

Ostatnie spotkania Metro Stars.

24/02-08 DEL Straubing Tigers vs. DEG Metro Stars 1:3
22/02-08 DEL DEG Metro Stars vs. Hannover Scorpions 3:1
17/02-08 DEL DEG Metro Stars vs. Frankfurt Lions 4:3
15/02-08 DEL Wolfsburg vs. DEG Metro Stars 2:5
12/02-08 DEL DEG Metro Stars vs. Krefeld Pinguine 6:3

Ostatnie spotkania ERC Ingolstadt.

28/02-08 DEL Eisbaren Berlin vs. ERC Ingolstadt 2:0
24/02-08 DEL Iserlohn Roosters vs. ERC Ingolstadt 4:4 4:5 (OT)
22/02-08 DEL ERC Ingolstadt vs. Straubing Tigers 4:3
19/02-08 DEL Kölner Haie vs. ERC Ingolstadt 7:5
17/02-08 DEL ERC Ingolstadt vs. Füchse Duisburg 5:2

DEL 2007/2008

2007-11-20 ERC Ingolstadt - DEG Metro Stars 2 - 6
2007-10-31 DEG Metro Stars - ERC Ingolstadt 1 - 3
2007-09-23 ERC Ingolstadt - DEG Metro Stars 2 - 2 3-2 Pen.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom