>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niemcy - DEL - 2013/2014

Status
Zamknięty.
hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej,Niemcy
Spotkanie: Straubing - Mannheim(-1.5)
Typ: 2 ✅
Kurs:3,20
Bukmacher: WH
15.12.2013 16:30
Analiza:
Europejski hokej w wykonaniu niemieckiej ligi DEL.Na dziś wybrałem spotkanie które rywalizowało z drugim Nurnberg - Eisbaren Berlin.Wybrałem jednak Adler.Dlaczego?Gdyż to goście od pięciu spotkań bez wygranej.Dziś sądzę że przyjdzie przełamanie i wygrają te spotkanie.Gospodarze tez bez rewelacji w ostatnich spotkaniach.Trzy porazki z rzędu.Tak więc oba zespoły bez zwycięstw w ostatnich spotkaniach.W tym tylko szkopół że to dla gości będzie spotkanie większej wagi.Są bardzo dobrym zespołym który zajmuje obecnie siodme miejsce i ma aspiracje na pięcie się do góry.Tigers na miejscu jedenastym i jak dla mnie jest to zespół który w tym sezonie będzie walczył o utrzymanie.Adler to inna półka i to oni będa walczyć o najwyższe laury.Miedzy tymi zespołami ostatnie dwa spotkania na plus dla gospodarzy zarówno na wyjeździe jak i u siebie.Dziś już tak nie musi być i sądzę że to będzie spotkanie tylko jednego zespołu w którym to Adler będzie grało pierwsze skrzypce i pewnie wygrają to spotkanie.powodzenia chłopaki!!!

fortuna95 445

fortuna95

Użytkownik
MECZ: DEG Dusseldorf - Schwenninger
KRAJ/LIGA: Niemcy / DEL
TYP: 1 Reg
KURS: 2,30
BUK: Bwin
STAWKA: 3/10
ANALIZA:
Mecz drużyn z dolnych rejonów DEL który według Mnie zapowiada się emocjonująco ???? Obie ekipy sezonu 2013/2014 nie mogą zaliczyć do udanych o ile beniaminek zawsze ma ciężko to DEG już parę lat gra w najwyższej lidze i ten sezon ma bardzo słaby.... Gospodarze jeśli chcą odbić się od dna to muszą takie spotkania wygrywać ???? tym bardziej że na własnym lodzie w ostatnich 10 meczach wygrali tylko raz :O z Monachium 2-1 zatem trza kontynuować passę zwycięstw a ze Schwenninger też w tym roku nie udało im się wygrać a meczy jak dotąd rozegrali 2 ???? zatem do 3 razy sztuka i oby dziś w Dusseldorfie zapanowała radość po 3 tercjach. Co ciekawe jeszcze grają zespoły które są najsłabsze jeśli chodzi o dom i wyjazd .... więc liczę że dziś ściany pomogą miejscowym.
DUS - SCH | Düsseldorf - Schwenninger
Powodzenia ????

john-smith 901

john-smith

Użytkownik
Iserlohn - Nurnberg
Nurnberg 60&#39;
@1,90

20.12.2013
19:30
Bet365

Wypadek na 100 sekund przed zakończeniem meczu 20 października tego roku, sprawił, że na dzisiejsze spotkanie mamy taki ładny kurs. Jak spojrzycie na ostatni mecz tych ekip, to średnio kontrolowany mecz przez Tygrysów przegrali po dogrywce a przede wszystkim po golu wyrównującym w 58 minucie. I choć końcówka drugiej tercji była cudowna, to mecz należał do wyrównanych. Zaspali ot co. Cała historia nie powala, ale poprzednich meczów (H2H) nie warto brać pod uwagę, w zeszłym roku to była zupełnie inna ekipa. To tytułem wstępu wyjaśniłem skąd się wziął taki dobry kurs. Ale co innego dziś Nurnberg prezentuje. Drugi plac, tuż przed Hamburgiem. Warto też sprawdzić ich formę i naprawdę nie przejmować się meczami H2H. Nurnberg wysoko pokonał Berlin 5-1 oraz Augsburg 4-0. Iserlohn bardzo słabo W1-L4. Wygrali tylko ze słabszym od siebie Dusseldorf. Na jeszcze jedną rzecz warto zwrócić spojrzeć: otóż o tej samej porze gra wspominany wyżej Hamburg (ta sama liczba punktów) i nie podejrzewam, że Nurnberg będzie się oglądał na sąsiadów z tabeli, tylko wejdzie w mecz pełną parą by nie zostać wyprzedzonym na pudle. Spodziewam się dobrego i wysokiego zwycięstwa. Jak zawsze można bezpieczniej pobrać WIN, jednak ja wybieram 60&#39;. Powodzenia!!

Tabelka

H2h (można olać)

Kurs

P 2,4K

promark

Użytkownik
Krefeld - Ingolstadt
Zwycięstwo Krefeld @@ 1.95 Sportingbet Mieć 3-1 i stracić 2 bramki przed końcem, frajerstwo po prostu !
Zwycięstwo Krefeld -1handicap @@ 2.65 Sportingbet

Cóż ja dzisiaj swój typ kieruję w stronę Pingwinów z Krefeldu. Fakt, że może ostatnio nie są w jakiejś wyśmienitej formie, i głównie dzięki temu mamy taki zacny kurs. Dla mnie powinien być on rzędu około 1.6, dlatego widzę spore value. Drużyna gości Erc Ingolstadt na wyjazdach nie sprawuje się jakoś nadzwyczajnie, można rzec że nawet słabo, Krefeld u siebie ostatnio kompromitująca porażka z Ausburgiem, a tak radzą sobie bardzo dobrze na własnym lodowisku. Krefeld na pewno będzie chciał uciec swoim dzisiejszym przeciwnikom, bo dzieli ich tylko 1 pkt, a różnica jest ogromna jeżeli chodzi o daną pozycje, chodzi oczywiście o Play-Offy.Gospodarze dzisiaj graja w pełnym składzie, i uważam że spróbują podbudować morale jak i zaufanie kibiców na własnym lodowisku i wygrają dzisiejszy mecz.
Co do typu John Smith, to się kompletnie nie zgadzam, i zagrałbym na Iserlohn, ale to tylko moje zdanie.

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina :Hokej,Niemcy DEL
Spotkanie : Wolfsburg - Schwenninger
Typ : over 6.5
Kurs : 2.55
Buk : Sportingbet
26.12.2013 16:30
Analiza:
Drugi dzień świąt zapowiada się bardzo pasjonująco w hokeju.Ja wybrałem spotkanie w niemieckiej lidze hokejowej.stawiam na wynik overowy i to mocno gdyż sądzę że padnie w nim przynajmniej siedem bramek.Gospodarze od dwoch spotkań bez rewelacji.Przegrane mecze wyjazd jak i dom.Goście od lepiej bo ostatnie spotkanie na plus po dogrywce.Aczkolwiek wyniku ponad siedmiu bramek nie było.Gospodarze także od dwoch spotkań słabo ze strzelaniem i traceniem bramek.Jednakże gdy ze sobą grają to pada wiele goli i w tym upatruję dziś szansę na wynik over.Wolsfburg z pewnością spotkania nie będzie chciało przegrać i będa się starać ze wszystkich sił.Goście spotkania także z pewnością nie odpuszczą .Ostatnie spotkanie grali do końca i opłaciło im się.Sądzę że to gospodarze są faworytami i za wszelką cenę będą chcieli to udowodnić.będa parli do przodu od samego początku.A co za tym idzie posypią się bramki.Myślę że wynik w granicach 4 do 3 lub 5:2 jest wielce prawdopodobny dlatego też stawiam na over po ładnym kursie!!!

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Dusseldorf - Adler Mannheim Typ: 2 @ 1.76 Pinnacle 0:2 ✅
Gospodarze na fali wznoszącej. Wygrali trzy spotkania z rzędu. Jednak nie przeceniałbym tego osiągnięcia, gdyż Ingolstadt, Straubing i Augsburg to dolne rejony tabeli DEL. Z kolei Adler to jeden z kandydatów do mistrzowskiego tytułu. W obecnym sezonie trzykrotnie ogrywali dzisiejszych rywali (ostatni raz u siebie 3:2 7 stycznia). Goście w swoich szeregach maja wielu świetnych graczy m.in. Dennis Endras repr. bramkarz, Jochen Hecht (wiele lat w NHL), Yanick Lehoux, czy Simon Gamache (wiele lat w NLA), że o Buchwieserze, Ullmanie i Arendcie nie wspomnę. Ekipa z Mannheim nie grała ostatnio zachwycająco (3 wygrane w ośmiu meczach) jednak to wszystko za sprawą intensywnych przygotowań do play-off. Na dniach drużyna powinna łapac świeżość i zapewnić sobie awans do play-off bez baraży (obecnie zajmują ostatnie gwarantujące to szóste miejsce). Dzisiejsza wygrana nad ligowym outsiderem powinna ich do tego celu przybliżyć.

Otrzymane punkty reputacji: +3
P 2,4K

promark

Użytkownik
Dusseldorf - Ingolstadt
Dusseldorf 60&#39;
2.6
Unibet
Witam. Dzisiaj krótko bo mecz za chwilę. Gospodarze to czerwona latarnia ligi, jednak ostatnie mecze pokazują że stać ich na coś więcej niż ostatnie miejsce z bardzo małym dorobkiem punktowym. Wygrali 3 mecze z rzędu, w tym 1 z ich dzisiejszym rywalem na wyjeździe 1:3. Byli bardzo blisko pokonanie jednego z najlepszych zespołów ligi Koln, gdzie prowadząc 3:1 przegrali 3:4 będąc gośćmi w tym meczu. Ich dzisiejszy rywal to typowy zespół własnego boiska na wyjazdach prezentują się słabo, sporadyczne wygrane nic więcej. Do tego dochodzi fakt że przegrali 4 ostatnie mecze i w każdym dostali sromotne lanie (3,3,6,7 tyle bramek tracili w poszczególnych meczach). W drużynie gospodarzy morale po ostatnich meczach na pewno się zwiększyły, do tego własna publiczność i fakt że pokonali ten sam zespół 1,5 tygodnia temu 1:3 i uważam, że dzisiaj znowu pokażą pazurek.

Otrzymane punkty reputacji: +7
roan79 456

roan79

Użytkownik
Dyscyplina:Hokej na lodzie- NIEMCY: DEL
Spotkanie:Augsburg-Schwenninger
5-3
Typ:1
Kurs:1.85
Bukmacher:Bet365
Analiza:

Pojedynek 11 w tabeli drużyny Augsburga z zajmującymi 13 miejsce w tabeli Schwenninger.Do końca rozgrywek Augsburg ma do rozegrania 7 kolejek jak nie chca walczyć o utrzymanie muszą dzisiaj wygrać,gdyz do bezpiecznego miejsca traca 1 punkt i maja rozegrany jeden mecz wiecej.Goście tracą do bezpiecznego miejsca 13 punktów i według mnie nie ma juz szans na nie.Ostatnio gospodarze od 4 kolejek nie mogą odnieść zwycięstwa w lidze więc czas najwyższy na przełamie tej passy ,a zkim jak nie z gośćmi.

P 2,4K

promark

Użytkownik
Krefeld - Munchen
Krefeld -1handicap 60&#39;
2.55
Unibet
Na dzisiaj na godzinę 19:30 proponuje mecz pomiędzy Pingwinami z Krefeld a drużyną Red Bull z Monachium. Faworytem w dzisiejszym meczu są gospodarze i ja się z tym całkowicie zgadzam. Krefeld to drużyna która w głównej mierze punktuje u siebie i atut własnego boiska to bardzo duży plus. Drużyna Munchen to dla mnie zespół strasznie nie obliczalny, potrafią wygrać na wyjeździe z drużyną z czołówki i to różnicą 2-3 bramek a zaraz u siebie przegrać z jedna z najgorszych drużyn ligi. Przeplatają bardzo dobry mecz z meczem tragicznym, i jest to ekipa na która po prostu trzeba uważać. Ja stawiam na zespół solidny, z równą formą, który gra na własnym lodowisku, i który ma szansę na zajęcie 1 miejsca w sezonie zasadniczym.

roan79 456

roan79

Użytkownik
Dyscyplina:Hokej na lodzie-NIEMCY: DEL
Spotkanie:Schwenninger-Ingolstadt
2-3
Typ:2
Kurs:2.38
Bukmacher:Pinnacle Sports

Spotkanie trzynastej druzyny w tabeli gospodarzy Schwenninger,z zajmującymi ósme miejsce w tabeli gośćmi z Inglostadt.Na sześć kolejek przed końcem rozgrywek goście mają tylko 4 punkty przewagi nad strefą,która będzie walczyć o utrzymanie.Gospodarze nie mają już szans na wyjście z niej do bezpiecznego miejsca tracą szesnaście punktów.Forma obu zespołów w ostatnich 5 kolejkach jest taka sama zdobyli po sześć punktów dwa zwycięstwa i trzy porazki.Będzie to czwarte spotkanie tych dwóch drużun w tym sezonie ,w poprzednich trzech wygrywała drużyna dzisiejszych gości Ingolstadt na wyjeżdzie 4-2,a u siebie 5-3 i miesiąc temu rozgromili Schwenninger aż 11-2.Myślę,że bardziej zmotywowani goście wygrają i utrzymają bezpieczną przewagę nad strefą ,która będzie walczyc o utrzymanie w lidze.Jak ktoś chce bezpieczniej zagrać to można 2 z dogrywką i karnymi spróbować.

maniek81 454,2K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Hokej - DEL 2, Niemcy
Spotkanie: EVL Landshut
Eishockey - ESV Kaufbeuren
Typ: over 6.5 ✅ lajtowo 4-4
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na dzisiaj wybrałem spotkanie 2 ligi niemieckiego hokeja pomiędzy Landshut, a Kaufbeuren. Gospodarze kolejny sezon plasują się w górnej połówce tabeli i pomimo to nie potrafią awansować do najwyższej grupy rozgrywek. Goście z kolei okupują trzecie miejsce od końca. Jednak ostatni miesiąc i wyniki obu zespołów są zgoła odmienne. Landshut ostatnie 5 spotkań, to zaledwie jedna wygrana, a goście dosłownie odwrotnie na 5 spotkań, tylko jedna porażka. Co więcej goście w każdym z tych spotkań strzelali minimum 4 bramki, więc ciąg na bramkę rywala jest. Z drugiej strony jest to ekipa, która ma najwięcej straconych bramek w lidze, aż... 210. Na tym tle biją na głowę pozostałe drużyny. Jeśli do tego dodamy fakt, że Landshut to w chwili obecnej druga siła ofensywna w lidze ze 187 bramkami, to zapowiada nam się spotkanie ze sporą ilością bramek. Polecam.

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Iserlohn Roosters - Hamburg Freezers 2 @ 2.33 Pinnacle
Drugie spotkanie w ramach 1/4 finału play-off DEL. W pierwszym spotkaniu Hamburg, który przystąpił do play-off z pierwszej pozycji pewnie pokonał dziesiąty po sezonie regularnym Iserlohn 4-1. Przewagę Freezers doskonale oddaje statystyka strzałów 54-34 na korzyść dzisiejszych gości. W dzisiejszym starciu spodziewam się podtrzymania tej passy. Hamburg w kilku ostatnich meczach sezonu zasadniczego zaprezentował się doskonale potwierdzając, że kilka wcześniejszych niepowodzeń było spowodowanych cyklem treningowym podporządkowanym pod play-offy. Iserlohn na pewno jest groźny na własnym lodowisku, gdzie jest niepokonany od sześciu spotkań. Kluczowym dla rozstrzygnięcia tego spotkania, jak i całej serii może być osoba bramkarza z przeszłością w NHL Sébastiena Caron, który ten sezon zaczynał podobnie jak dwa poprzednie w barwach Iserlohn Roosters, by następnie przejść do drużyny z Hamburga. Kanadyjczyk na pewno zna mocne, jak i słabe strony drużyny dzisiejszych gospodarzy, zaś występ na lodowisku w Iserlohn nie powinien być dla niego problemem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom