0 kalipawel Użytkownik Październik 20, 2005 #1 czesc mam takie pytanko zarejestrowalem sie w sporting bet skorzystalem z promocji i dostalem 10 zl.kiedy obrove ta kwota 10 razy nie bedzie problemu z wyplata pieniedzy na konto ?? jestem niepelnoletni
czesc mam takie pytanko zarejestrowalem sie w sporting bet skorzystalem z promocji i dostalem 10 zl.kiedy obrove ta kwota 10 razy nie bedzie problemu z wyplata pieniedzy na konto ?? jestem niepelnoletni
42 hubert_23 Forum VIP Grudzień 19, 2005 #3 apro'po czesto chcą dowody przy wyplatach?? Question Kliknij aby rozwinąć... SPrawa poruszana setki razy zapraszam do opcji Szukaj
apro'po czesto chcą dowody przy wyplatach?? Question Kliknij aby rozwinąć... SPrawa poruszana setki razy zapraszam do opcji Szukaj
P 0 pawus Użytkownik Grudzień 20, 2005 #4 No wiem ???? Ale nigdzie nie pisze jak czesto chce Sportingbet dowodu :?:
0 buxeron Użytkownik Grudzień 20, 2005 #5 Niepełnoletni jakoś nie chcą pojąć tego, że najlepszym wyjściem w ich sytuacji jest rejestracja z danymi rodzica... :?
Niepełnoletni jakoś nie chcą pojąć tego, że najlepszym wyjściem w ich sytuacji jest rejestracja z danymi rodzica... :?
P 0 pawus Użytkownik Marzec 16, 2006 #6 Ja tam wole na siebie ???? Mam konot w banku na siebie więc wszytsko wygląda bardzo normalnie ???? 8)
Ja tam wole na siebie ???? Mam konot w banku na siebie więc wszytsko wygląda bardzo normalnie ???? 8)