>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nieletni po raz kolejny...

dukat 7

dukat

Użytkownik
Witam. Chciałbym zadać kilka pytań na temat BAW. Chodzi tutaj o problem niepełnoletności. Wiem, że na forum jest wiele podobnych tematów, ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania.

Otóż, czy kiedy przy rejestracji podam prawdziwą datę urodzin (mam 17 lat) to, rejestracja zostanie ukończona pomyślnie (tzn, czy data urodzin zostanie przyjęta, mimo, że nie mam 18 lat ???).

Kolejne pytanie, czy jeżeli założę konto na siebie, to moge mieć potem jakieś nieprzyjemnośći od strony prawnej???? (chodzi, o to, że nie mam 18 lat, a przy rejestracji oświadczam, że mam)

I jeszcze jedno, czy BAW nie przysyła jakiś listów, na adres podany przy rejestracji????

Wiem, że wiele osób odpowie mi, żebym założył konto na kogoś dorosłego, ale w moim przypadku nie jest to takie łatwe, ponieważ nikt z dorosłych nie chce się zgodzić na to zgodzić, a ja nie wierzę w internetowe banki, żeby samemu założyć konto w banku internetowym na rodzica (w banku stacjonarnym mam konto na siebie).

Z góry dziękuje za udzieloną pomoc.[/b]

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
I jeszcze jedno, czy BAW nie przysyła jakiś listów, na adres podany przy rejestracji????

Wysyla okolo 2 bnonow rocznie do domu

Otóż, czy kiedy przy rejestracji podam prawdziwą datę urodzin (mam 17 lat) to, rejestracja zostanie ukończona pomyślnie (tzn, czy data urodzin zostanie przyjęta, mimo, że nie mam 18 lat ???).
Moga ci zablokowac konto

dukat 7

dukat

Użytkownik
Hubert nie zrozumieliśmy się. Chodzi mi o to, czy rejestracjazostanie ukończona pomyślnie. Czyli powiedzmy, że urodziłem się 01.01.1989 (mam 17 lat) Jeżeli podam taką datę w formularzu, to czy zostanie ona przyjęta bez problemu????

gusto 695

gusto

Forum VIP
Hubert nie zrozumieliśmy się. Chodzi mi o to, czy rejestracjazostanie ukończona pomyślnie. Czyli powiedzmy, że urodziłem się 01.01.1989 (mam 17 lat) Jeżeli podam taką datę w formularzu, to czy zostanie ona przyjęta bez problemu????
Wydaje mi się, ze nie. Musisz podać prawdziwą datę urodzin bo później sprawdzają poprzez scan dowodu, albo po prostu zarejestrowac się na mamę lub tatę. :wink:

A 0

areki

Użytkownik
rejestracja ok, bedziesz gral gral uzbierasz kaske i lezysz bo jej nigdy nie otrzymasz....
powod, zlamales regulamin, wszystko znajda by ci nie wyplacic..

Do góry Bottom