>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niech żyje bal !!!

l0k0 4,8K

l0k0

Użytkownik
Codzienne banialuki #13 ⛔⛔⛔
⚽ Senica - Kosice 1 @ 1.50 ⛔
100zł
Nie znam za dobrze ligi słowackiej... Cóż, nie znam jej prawie wcale. Jedna postanowiłem ją spróbować, bo znajomość którejkolwiek ligi i tak nic nie gwarantuje ;)
Suche fakty: Senica w czubie, obecnie 3. miejsce i walka o występy w kwalach LE. Ostatnio niezła seria: 3 wygrane. Szału nie było ale pozwoliło to na przemieszczenie się w tabeli i dziś jest szansa odskoczyć, ponieważ dwie drużyny bezpośrednio za Senicą grają na wyjazdach. Jedna z nich gra z drugim Slovanem, wiec przy dobrym układzie jest szansa na drugą lokatę. Senica u siebie mocna: 6-3-1.
Koszyce natomiast bardzo słabo, otwarcie rundy to wygrana z przedostatnim zespołem, potem czapa. Słabo to wygląda na papierze, a jak w rzeczywistości to się okaże dziś po 19.

l0k0 4,8K

l0k0

Użytkownik
Pewniaczki #19 ⛔⛔⛔
⚽ Liege - Leuven 1X @ 1.03 ✅
⚽ Lille - Valencien 1 (+0.5) @ 1.14 ✅
⚽ Udine - Napoli under 3.5 @ 1.24 ⛔
1.45x100zł

l0k0 4,8K

l0k0

Użytkownik
Codzienne banialuki #13 ✅✅✅
⚽ Udinese - Napoli 1 (+0.5) @ 1.425 ✅
Obie drużyny grały na tygodniu mecze w LE. Obie odpadły, ale to Napoli stoczyło cięższy bój w Londynie grając 120 minut. Widać było, że w końcówce już oddychali rękawami, a OT to już prawie na czworakach. Myślę, że po takim wysiłku dziś to zmęczenie wyjdzie i z bardzo dobrze bronionego Udinese (10-3-1) nie wywiozą kompletu punktów. Może remis...

l0k0 4,8K

l0k0

Użytkownik
Codzienne banialuki #14 ✅✅✅
???? Miami - Orlando 1 (-5) @ 1.50 ✅
100zł
Mecz na szczycie Southeast Division. I w sumie całej Eastern Conference.
Miami w końcu pełnym składem. Wrócił Bosh i od razu wygrana w PHI. Dawno nie grali wszyscy razem, a wiadomo: jak grają razem (Wade, Bosh, James) to ciężko ich zatrzymać. Dodatkowo MIA u siebie 18-2.
Orlando tez najmocniejszym składem, ale tam poza Howardem już średnio.
Myślę, że jak Bosh wyłączy Howarda - a jest w stanie to zrobić - to gra ORL się skończy.

l0k0 4,8K

l0k0

Użytkownik
Podsumowanie bieżące:
pewniaczki: ⛔ -18zł
duże kursy: ⛔ 410zł - rezygnuję z tego przedsięwzięcia
szczury: ⛔ 500zł
codzienne banialuki: ✅ 57zł
forumowe peFFFki: zaczynam
progresje na under/over w piłce nożnej: zaczynam
Niniejszym rezygnuję z &#39;dużych kursów&#39;. W ogóle chyba tylko 1 typ był &#39;dużym kursem&#39; - reszta poniżej 2.00, więc nie ma sensu.
Szczury jeszcze spróbuję. Tutaj wystarczy, że wejdzie 1 i mogę wyjść na plus, więc do 10 kuponów spróbuję.
Zamiast dużych kursów przetestuję forumowe peFFFki czyli codziennie jakieś najlepiej (wg mnie) zapowiadające się typy użytkowników forum. Typy będę wybierał spośród typów dnia.
Postanowiłem zagrać też progresje na under/over w piłce nożnej. Będzie to trochę mozolne i wymagające cierpliwości ale mam nadzieję, że przynoszące stałe zyski.

l0k0 4,8K

l0k0

Użytkownik
Progresja u/o #1 Poziom I z IV Zwolle ⛔⛔⛔
⚽ Zwolle - Oss over 2.5 @ 1.475
100zł
Zwolle jest jednym z najbardziej overowych z tej overowej ligi zespołów ze średnią 3.34 gola na mecz. Ich najdłuższa seria underów w sezonie wyniosła 3 i była tylko jedna.
Zwolle ma serię 1 undera.
Dziś Zwolle podejmuje chyba najbardziej bramkotwórczy zespół ligi: Oss, który ma średnią na mecz ponad 4 goli! Jest więc bardzo duże prawdopodobieństwo overa już na pierwszym poziomie.
Zwolle u siebie ma średnią 3.2 gola na mecz i
Kolejne mecze Zwolle rozegra kolejno z:
AGOVV - średnia 3.8 bramek na mecz.
Cambuur - średnia 3.5 na mecz i seria dwóch underów.
Emmen - średnia 3.0 na mecz ale jest to najsłabsza drużyna ligi, która na wyjeździe ma 3.2 gola na mecz.
Liczę więc bardzo na overa w tej serii 4 meczy.

l0k0 4,8K

l0k0

Użytkownik
Codzienne banialuki #20 ✅✅✅
⚽ Espanyol - Santander 1 (+0.5) @ 1.17 ✅
⚽ Dukla - Slavia 1 (+0.5) @ 1.30 ✅
⚽ Besiktas - Manispor 1 (+0.5) 1.105 ✅
1.68x100zł

l0k0 4,8K

l0k0

Użytkownik
Szczur #6 ⛔⛔⛔
⚽ Oss - Zwolle over 1.5 @ 1.14 ⛔
???? Garcia Lopez - Viola 1 @ 1.14 ✅
⚽ Gil Vicente - Sporting 1 (+2) @ 1.17 ✅
⚽ Barcelona - Grenada 1 @ 1.062 ✅
⚽ Tottenham - Stoke 1 (+0.5) @ 1.10 ✅
⚽ Anderlecht - Zulte 1 @ 1.20 ✅
⚽ Valencia - Zaragoza 1 DNB @ 1.071 ⛔
⚽ Basel - Lausanne 1 @ 1.20 ✅
⚽ Fenerbacze - Samsunspor 1 @ 1.33 ✅
⚽ Juve - Milan under 3.5 @ 1.275 ✅
4.64x100zł

l0k0 4,8K

l0k0

Użytkownik
Codzienne banialuki #21 ⛔⛔minus:
⚽ Barcelona - Granada 1 @ 1.05 ✅
⚽ Galatasary - Sivasspor 1 @ 1.40 ⛔
⚽ Juve - Milan under 3.5 @ 1.275 ✅
100zł

l0k0 4,8K

l0k0

Użytkownik
Codzienne banialuki #22 ⛔⛔⛔
⚽ Tottenham - Stoke 1 (+0.5) @ 1.10 ✅
⚽ Anderlecht - Zulte 1 @ 1.20 ✅
⚽ Valencia - Zaragoza 1 DNB @ 1.071 ⛔
⚽ Basel - Lausanne 1 @ 1.20 ✅
⚽ Fenerbacze - Samsunspor 1 @ 1.33 ✅
2.25x100zł

l0k0 4,8K

l0k0

Użytkownik
Codzienne banialuki #23 ⛔⛔⛔ Totalna porażka
⚽ Alkmaar - Hercules 1 @ 1.30 ⛔
⚽ Malaga - Rayo 1 (+0.5) @ 1.18 ✅
⚽ Rapid - Ceahlaul 1 @ 1.33 ⛔
1) Alkmaar ostatnio mały zawód: tylko remis u siebie z NAC, a wcześniej porażka z Udine (dająca jednak awans do dalszej fazy LE). Po 4-dniowym odpoczynku dziś pora na puchar lokalny. Może nie grałbym tego meczu, gdyby nie jedna zasadnicza sprawa: tragiczna forma przeciwnika, który ostatnio przegrywa co leci, zarówno z lepszymi (1-3 z AZ) jak i ogonami (1-3 z VVV i 0-2 z ADO). Dodatkowo Heracles gra za 3 dni arcyważny mecz u siebie z sąsiadem z tabeli Utrechtem i będzie to przysłowiowy mecz o 6 punktów, wydaje mi się, że to będzie powód to słabej motywacji w dzisiejszym meczu.
2) Malaga ostatnio &#39;on fire&#39;. 3 wygrane i remis z Realem w Madrycie. U siebie graja jak z nut: 9-2-2 a te dwie porażki to z Realem i Barcą. Tak więc praktycznie nie do ugryzienia w lidze u siebie. Do tego bardzo dobra forma i szansa na objęcie 4. miejsca, które daje eliminacje LM!
Z drugiej strony Rayo grające w kratkę wyjazdy. Niby mają 5 wygranych ale te wygrane to głownie z dołem tabeli (Grenada, Zaragosa, Betis, ostatnio Levante po dziwnym meczu 5-3). Z górą już zdecydowanie gorzej.
Jeśli dziś się Malaga za bardzo nie podpali to 1X powinno spokojnie wejść.
3) Rapid ostatnio przegrał wyjazd z Concordią. Trochę śmierdzący mecz. Strata bramki w 92&#39;. Concordia walcząca o utrzymanie. Ale nieważne, po tej wtopie już nie można sobie pozwolić na potknięcie, bo LM się oddala. W czubie duży ścisk, o 2 miejsca w LM realnie walczy 5 zespołów. Już ostatnim meczem Rapid stracił 2. miejsce, a kolejne może ich z pucharów wyrzucić w ogóle. Nie ma więc innego wyjścia jak dziś pocisnąć i nie ryzykować utraty bramki w 92&#39; na miarę straty punktów. Do tego bardzo dobra forma u siebie 7-3-0.
Przeciwnik na zatarcie ostatniego meczu wręcz idealny. Drużyna z dołu tabeli.

l0k0 4,8K

l0k0

Użytkownik
Progresja u/o #1 Poziom II z IV Zwolle ✅✅✅ PROGRESJA ŁĄCZNIE +50ZŁ
⚽ Zwolle - Apeldoorn over 2.5 @ 1.35 Betson/Expekt
400zł
Powiem szczerze, że w życiu bym nie pomyślał, że kursy na over 2.5 będą tak niskie. Dobrze, że to test, bo inaczej była by klapa. Jest nauczka. Następnym razem lepiej dobiorę zespół...

Do góry Bottom