Argentinos Juniors - Barracas Central
Godzina: 00:00
Analiza:
Przeglądając dzisiejszy spotkania natrafiłem na spotkanie w Torneo Betano – Apertura, mianowicie pomiędzy nie wiadomo, czemu faworyzowanym Argentinos Jrs przeciwko Barracas Central, które znajduje się zaledwie 6 punktów niżej niż gospodarze. Może bukmacherzy wiedzą coś, czego ja nie, ponieważ braków w składach nie uświadczymy, a bezpośrednio obie ekipy zremisowały 3 razy i podzieliły się po jednym zwycięstwie. W rozgrywkach Boca Juniors idzie jak burza, a jednak w meczu przeciwko Barracas Central dodatkowo grali u siebie wygrali zaledwie 1-0 przy bardzo fartownym golu, więc dlaczego goście po tak dobrym rozegranym meczu nie mogą strzelić bramki ba nawet zremisować czy wygrać z niżej notowanym Argentinos Jrs. Początkowo chciałem zagrać zakład bez remisu (kurs 6,49) bądź po prostu remis z podpórką (kurs 2,70), jednakże jak zobaczyłem kursy na strzelców bramek zamarłem. Barracas Central zdobyli w tym sezonie 17 bramek co ciekawe 15 z nich zdobyło 3 zawodników odpowiednio Candia, Bruera oraz Insua teraz przedstawię wam to kursowo bukmacherzy spodziewają się nudnego nisko bramkowego spotkania, a moim zdaniem padnie tutaj minimum Over (1,5), jak nie lepiej. Strzelcy kursowo wyglądają także odpowiednio 6, 5,75 oraz 12 także, inwestując 3 razy po 100 PLN przy ewentualnym golu któregoś z panów wychodzimy na delikatny plus, a przy strzale Insua bądź innych opcjach jesteśmy bogaci.
Załóżmy, że bramkę strzela tylko jeden z panów wtedy profit wygląda następująco:
Candia 600 – 200 = 400 profitu.
Bruera 575 – 200 = 375 profitu.
Insua 1200 – 200 = 1000 profitu.
Jasne jest też opcja, że albo bramkę zdobędzie ktoś inny, choć w tej drużynie to mało prawdopodobne albo Argentinos Juniors utrzyma czyste konto też tak może być, ale 4FUN warto spróbować.
Propozycję nie wliczam w statystyki, bo tak jak mówię jest to bardziej pod zabawę
Typy: Strzelec gola: Candia, Jhonatan / Bruera, Facundo / Insua, Rodrigo
Kurs: 6, 5,75, 12
Bukmacher: 31Bet