>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Nie wróżę z fusów

katoatips 41,1K

katoatips

Użytkownik
Witajcie! 👋

Postanowiłem założyć ten wątek, w którym będę regularnie dzielił się swoimi analizami, przemyśleniami i typami bukmacherskimi. Znajdziecie tutaj również moją autorską serię statystyczną, która na starcie prezentuje się całkiem obiecująco – z 11 podanych zakładów mamy 8 trafień i 3 zwroty ✅✅✅

Nie będzie to typowy temat z codziennymi typami "na siłę" – stawiam na jakość, analizę i szukanie value. Oprócz tego możecie się tu spodziewać moich luźnych spostrzeżeń na temat rynków, spotkań i wszystkiego, co może pomóc w skutecznym obstawianiu 🎯

Zapraszam do śledzenia oby razem uda się coś fajnego ugrać 💰

Na dzisiejszy dzień przenosimy się do Primeira Liga, gdzie swój mecz rozegrają Farense - Casa Pia

Godzina: 19:45

Analiza:
Ze względu na brak innego wartościowego spotkania postanowiłem zaryzykować luźne zagranie na ów zakład Casa Pia traci prawie 2 bramki na mecz, na wyjeździe przy trafionym prawie 1,50 golu liczę na to, że mimo słabej skuteczności ofensywnej Farense zdoła zdobyć trafienie, ponieważ w domu notują zaledwie 0,6 bramki zakład na pewno value.

Typ: Obie drużyny strzelą bramkę : TAK
Kurs: 2,06
Bukmacher: 31Bet

Powodzenia ☘

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +551
katoatips 41,1K

katoatips

Użytkownik
Libertad Asuncion - CA Talleres de Cordoba
Godzina: 00:00

Analiza:
Gospodarze wygrali pierwszy mecz w grupie na wyjeździe 1-0 przeciwko Lima co ciekawe u siebie Libertad ma obecnie aż 8 punktów przewagi nad drugim Guarani. Goście przegrali mecz otwarcia z Sao Paulo 1-0 pomimo dobrego występu u siebie na boisku była to zdecydowanie boląca porażka, tym bardziej że wyjazdowo nie pokazują jakiejś niesamowitej formy, wygrywając zaledwie jedno spotkanie z 6 możliwych. W tym meczu chciałem iść w zakład bez remisu, i to zalecałbym dla was, jednakże kurs nie jest dla mnie aż tak value jak czysta wygrana gospodarzy u siebie strzelają prawie 2 bramki przy zaledwie 0,30 bramki straty co przy ich niepokonanym rekordzie u siebie w tym sezonie daje na prawdę ciekawe zagranie, tym bardziej że goście wyjazdowo strzelają mało, ale też mało tracą ten mecz nie będzie wysoką liczbą boję się remisu, ale zaryzykuje za drobne wygraną Paragwajczyków.

Typ: Libertad Asuncion wygra mecz
Kurs: 2,70

Tym razem szczęście po naszej stronie gole w 9', 57' dały wygraną mimo trudnego meczu :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3198
katoatips 41,1K

katoatips

Użytkownik
Za drobne gram gol od Bosnia W nie rozumiem kompletnie tego kursu, tym bardziej że w bramce zagra Radkiewicz.

Typ: Bosnia W łączna liczba goli powyżej (0,5)
Kurs: 2,01

65' pierwszy strzał Bośni i gol taki sam błąd, jak w Piątek i mamy to 😎

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3246
katoatips 41,1K

katoatips

Użytkownik
Zrzut ekranu 2025-04-08 222442.png
  • Kurs: 1,97

Analiza:
    Bezpośrednio Dort zaliczył tę linię w 6/6 przypadków ostatnie L15 11/15 (73,3%) a ten sezon 43/70 (61,4%) po prostu musi.
    W ostatnim ich spotkaniu typowałem dwie bramki gospodarzy nie wierzę, że powtórzy się znowu tak nudny mecz liczę na odpowiedź po tym, co się odjebało na Estadio Ciudad de los Deportes.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1949
katoatips 41,1K

katoatips

Użytkownik
Legia Warsaw - Chelsea
Godzina: 18:45

Analiza:
Szczerze dziwią mnie te kursy i to bardzo Chelsea powinna być tu dosyć mocnym faworytem a kursy pokazują coś zupełnie innego moim zdaniem Anglicy to faworyci do wygrania Ligi Konferencji mimo ich słabszej gry wyjazdowej. Niby wygrali zaledwie mecz z ostatnich 10 wyjazdów i to przeciwko FC Kopenhaga 1-2 jednakże sama liga Angielska a Polska to spory przeskok inaczej to wygląda jeśli weźmiemy same mecze wyjazdowe w turnieju wygrali oni 1-3 przeciwko FC Astana, Heidenheim 2-0, Panathinaikos 1-4, jedyna ich wpadka była podczas meczu na Stade de Genève gdzie przegrali 2-1 mimo lepszej gry w ofensywie. Nie zapominajmy że Chelsea wygrała wszystkie 6 spotkań w grupie z bilansem bramkowym 26-5. Patrząc na obecny skład Legii nie za bardzo wiem kim oni chcą strzelać bramkę dwóch "najlepszych" punktujących zawodników odpada na 100% Kapustka i Gual nie zagrają spory cios. Takie drużyny jak Brondby, CFR Cluj czy Lugano potrafiły wywozić punkty z Stadion Wojska Polskiego moim zdaniem Anglicy wygrają w razie problemów dostaniemy zwrot stawki.

Typ: Handicap Chelsea (-1)
Kurs: 1,93

Przewidywalna Legia gole 49', 57' oraz 74' (y)

Ostatnia edycja:
katoatips 41,1K

katoatips

Użytkownik
Necaxa - CF Pachuca (X2 STAWKA)
Godzina: 03:00

Analiza:
Myślę, że kursy w tym spotkaniu byłyby jeszcze mniejsze, gdyby nie fakt, że gospodarze zagrają bez Cambindo, który jest obecnie królem strzelców ligi Primera Division. Obie ekipy są na takiej samej liczbie goli na mecz u siebie, czy wyjazdach i ta liczba wynosi 3,20. Necaxa u siebie strzela średnio 1,70 bramki na mecz, tracąc 1,50 za to Pachuca strzela średnio 1,40 bramki na mecz, tracąc prawie 2 bramki na mecz. Jeśli popatrzymy na ostatnie 5 bezpośrednich spotkań tych drużyn liczba średnia wynosi aż 3,60 więc potencjał dość spory. Poniżej dosyć mocne statystyki.

Necaxa Powyżej 3 goli w 7 z ostatnich 10 meczów u siebie.
Pachuca Powyżej 3 goli w 8 z ostatnich 10 meczów na wyjeździe.

Obie drużyny strzeliły bramkę w 8 z 10 ostatnich spotkań u siebie Necaxa.
Obie drużyny strzeliły bramkę w 9 z 10 ostatnich spotkań na wyjeździe Pachuca.

Moim zdaniem zwrot to minimum co tutaj dostaniemy kurs mógłby być większym, ale cieszmy się z tego, co mamy gram to podwójną stawką (pierwszy taki zakład w 2025 roku).

Typ: Powyżej 3 gola
Kurs: 1,83

W meczu padło 8 bramek o_O

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1999
katoatips 41,1K

katoatips

Użytkownik
Zrzut ekranu 2025-04-12 134743.png
  • Kurs: 2,16

Oba zespoły mają w tym spotkaniu o co walczyć Portsmouth utrzymuje się w lidze tylko i wyłącznie dzięki grze na Fratton Park. Derby nie zachowało czystego konta w 10 meczach wyjazdowych, a łącznie stracili w tym sezonie 35 bramek na wyjeździe. Portsmouth strzela średnio 1,60 bramki u siebie, przy czym Derby traci średnio 2 bramki na mecz (wyjazdy).

Mimo tego, że Getafe nie należy do tych ekip, które pokrywają linię 1,5 zbyt często, bo są pod tym względem ostatni, ale po prostu lubię grać over w meczach Las Palmas obie ekipy jak u siebie tak na wyjeździe po golu na mecz przy tym, że Las Palmas traci ich na wyjeździe średnio 1,60 a Getafe 1 bezpośredni bilans korzystny dla nas pokryli to w 11 z 13 przypadków dodatkowy atut goście walczą o życie w LaLiga, a gol po kursie 1,80+

Oba na plus z dużym zapasem :coffee:

Ostatnia edycja:
katoatips 41,1K

katoatips

Użytkownik
Zrzut ekranu 2025-04-13 114934.png
  • Kurs: 2,20

Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jest to najbardziej ryzykowny kupon, jaki postawiłem w tym roku i gram bardzo niską stawkę.

Mecz typowy pod remis i podział punktów, jednakże Verona traci średnio 2,20 bramki na mecz u siebie i obok tej linii nie mogłem przejść obojętnie Genoa strzela 0,80 gola na mecz szansę wysokie kurs fajny do ako.

Tutaj gram chyba pierwszy raz rożne od 2 lat Panathinaikos średnio 10,50 rożnych w meczach u siebie PAOK średnio 8,60 rożnych na wyjazdach bezpośrednio trafiali to w 9/10 spotkań odpowiednio 11, 10, 6 (tutaj dominacja PAOK), 10, 11, 11, 9, 9, 11, 11.

Not this time :sleep:

Ostatnia edycja:
katoatips 41,1K

katoatips

Użytkownik
Chicago Fire - Inter Miami
Godzina: 22:30

Analiza:
Jeśli popatrzymy sobie na statystyki, to wygląda, to interesująco tzn.

Obie drużyny strzeliły bramkę w 8 z 10 meczów u siebie Chicago Fire.
Obie drużyny strzeliły bramkę w 9 z 10 meczów na wyjeździe Inter Miami.

Zakład powyżej 2,5 gola wpadł w meczach u siebie Chicago Fire w 7 z ostatnich 10 możliwych.
Zakład powyżej 2,5 gola wpadł w meczach wyjazdowych Inter Miami w 8 z ostatnich 10 możliwych.

W meczach na Soldier Field pada średnio 3,20 bramek, przy czym gospodarze strzelają 1,50 a tracą prawie 2.
Z czego wyjazdowo Inter Miami strzela średnio ponad 2 bramki przy utracie 1,70 a w ich meczach pada średnio aż 3,80 bramek.

Bezpośrednio 3,50 bramki na mecz obie ekipy grały ze sobą 8 razy, z czego linia wpadła w 6 z 8 meczach.

Na ten moment brak jakichkolwiek informacji, aby po czwartkowym meczu zabrakło jakiegoś kluczowego zawodnika Inter Miami, ale na pewno nie odpoczęli oni tak jak Chicago Fire, więc spodziewam się dość wyrównanego spotkania.

Osobiście idę w większy kurs przy ewentualnych 3 bramkach połowę stawki mi zwrócą wam polecam zakład na 3 bramki, ale jak ktoś lubi emocje to gramy 3,25.

Typ: Powyżej 3,25 gola
Kurs: 2,02

Do góry Bottom