>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nie wiem czy mi się chce .

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Espanyol-Sevilla
Jakby nie patrzeć mecz ważny dla obu ekip ,obie nie zachwycają jedna fest kryzysie ,druga w mniejszym .Sevilla jeśli gdzieś jest groźna to tylko u siebie i to nie zawsze Reyes zagra jeden mecz dobry na dziesięć,Navas bezproduktywny 1 asysta i 0 goli jak na takiego piłkarza to jest dramat i to właśnie on i Reyes powinni być siłą napędową ,do tego Medel który pracuje na boisku bardzo dużo ale jakąś tam wyrwę w głowię ma i nie raz jego decyzję są ciężkie do zrozumienia łapię głupie kartki i osłabianie zespołu.Każdy będzie patrzył na spotkanie z Copa del Rey co jest dla mnie niezrozumiałe bo w Espanyolu mają więcej i ważniejsze sprawy na głowie niż puchar ,także dla mnie ten mecz odpada jako argument ,tam marzą o tym żeby wyciągnąć zespół z dołu tabeli i żeby nie spadł .Zmiana trenera może im wyjść na dobre bo dla Aguirre nie liczy się styl a punkty także to co dla Espanyolu najważniejsze .Co mnie zaskoczyło to to że Espanyol wcale jak na to miejsce co zajmuję nie traci dużo goli 22 bramki stracone w 14 meczach ,7 ekip jest od nich gorszych ale prawdziwą bolączką są bramki przez nich strzelane 13 bramek tylko dwie ekipy są od nich gorsze pod tym względem Osasuna i Granada .Może Meksykański trener nie jest jakimś kosiorem w swej dziecinie ale coś uciułać zdoła jestem niemal pewny.Sevilla na wyjazdach ma staty nieciekawe 1w 2d 4l
czyli zdobyli w nich tylko 5pkt także wyjazdy im nie służą z drugiej strony taki sam bilans ma Espanyol u siebie co najciekawsze Espanyol lepiej sobie dotychczas radził na wyjazdach,jednak ja w tym meczu nie widzę przegranej gospodarzy ,bo Sevilla jest nieregularna i za bardzo faworyzowana w tym meczu a według mnie głównie przez tabele .Także pierwszy ligowy mecz u siebie Aguirre w lidze ,znając którego postawi pierw na to by nie straci a co los przyniesie zobaczymy.
Osłabienia są w obu ekipach
Sevilla:
Cicinho
Piotr Trochowski
Gary Medel
Luna
Hedwiges Maduro

także defensywa dosyć mocno ucierpiała Sevilli a w ostatnim meczu widzieć można było jej nieporadność
Espanyol:
Cristian Gomez
Sergio Tejera
Sergio Garcia
tutaj osłabieniem dosyć sporym jest Cristian Gomez ale on ostatnio też nie grał

na co liczę? na brzydki mecz ,i zapunktowanie Espanyolu u Meksykanina czuję że będą jeździć na dupach wiadomo że Aguirre z Realem Zaragozą
nie zawojował i też dostał wtedy zespół w nieciekawej sytuacji więc pytanie jest czy tutaj podoła? nie wiem ,bardziej w tym meczu liczę na &quot;ułomność&quot; Sevilli i walkę ,zaangażowanie na maksa Espanyolu.
Espanyol albo remis 1.52 1.3j Marathonbet✅

✅0.68

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Real Sociedad - Getafe
A ja nietypowy zapodam zakład ,pod takie typy ciężko się piszę analizy ale coś tam spróbuję nakreślić .Sędzią spotkania jest Javier Estrada i o niego głównie rozbija się ten typ : Estrada w tym sezonie sędziował 7 spotkań La Liga i w trzech z nich gwizdał rzut karny , w meczach Getafe (14 spotkań) także były 3 rzuty karne i to głównie dla ich rywali ,oczywiście u Basków były 4 karne i to głównie dla nich(3 strzeli Vela) .H2H sprawdziłem i też się jakiś tam karny trafił .
Real Sociedad u siebie potrafi grać szybką piłkę ,robią sporo wiatru z przodu także obrona Getafe może mieć spore problemy ,pod warunkiem że gospodarze wyjdą ofensywnie .Także ja sobie spróbuje pograć ten rzut karny.
Typ:
Rzut Karny 3.15 0.5j betsafe⛔
⛔0.5

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
CD Huercal - Velez CF under 2.5 1.80 1j bwin✅
GS Caltex W - Expressway Co W 2 1.47 1.2j marathonbet✅
Podbeskidzie - Widzew Łódź 1X 1.50 1j unibet✅
Torino -AC Milan over 5.5 kartki 1.90 1j bet365✅

✅2.76

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Ulsan-Monterrey miałem odpuścić ale pojawił się przypuszczalny skład i nie jest najgorzej jeśli chodzi o Meksykanów;)

Obie strzelą 1.83 1j bet365 bo jednak nie jestem pewien czy oni przyjechali grać w piłkę czy na wycieczkę ✅
Aldo de Nigris strzeli 3.25 0.5j bet365 wysoki chłop także w powietrzu powinien wygrywać wszystko ,dobrze gra głową⛔

✅0.33

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Nacional-Cerro Porteno obie strzela 1.75 1j bwin⛔
Atl. Nacional - La Equidad over 2.5 2.375 0.7j bet365⛔

⛔1.7 zaczęli dobrze ale jak skończyli hehe

Grudzień:✅2.28

Do góry Bottom