>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nie wchodzą mi mecze;/ Pomóżcie co źle robie

Status
Zamknięty.
K 0

kamil11

Użytkownik
Siema od jakichś 2-3 miesięcy próbuje grac coś w STSie na początku weszło mi bodajże 4 na 5 meczy a potem przeplatane kilka weszło kilka nie ale na początku grałem jak typowy noob i stawiałem na drużyny które mają niskie kursy nie analizując formy itd.
Teraz spędzam dosc dużo czasu na analize sprawdzam kilka ostatnich meczy, kontuzje/zawieszenia, opinia innych bukmacherów nt. tego spotkania i dopiero puszczam i na nic sie to zdaje. Gram niskimi kwotami takze musze typowac na kilka meczy zeby wygrane były w miare opłacalne.
Przykładowe kupony :
CSKA - City - 2
Anderlecht - PSG - 2
Real - Juve -1
Lever - Szachtar - BTS
Bayern Pilzno -- 1
Utd - Sociecad - 1x
wkład 10zł
ako : 7.29
EWG : 53zł
----------
Bielefeld - Koln - X2
Furth - Ingolstadt - 1x
Stuttgart - Norymberga - 1
Jaga - Gornik - Over 2.5
----------
Hamburg - Stuttgart - 1
Legia - Piast - 1
Ausburg Wolfsburg - BTS
Wklad 10zł
EWG: 53zł
Pełno mam takich kuponów.. Np. ten ze Swansea, wczorajszy który zawaliło mi Valadoil :/

S 20

sensimila

Użytkownik
I specjalnie zarejestrowałeś się, żeby zadać pytanie, zamiast samemu go poszukać?
Zdaje się przypuszczać że jesteś nastolatkiem i totalnym początkujacym. Twój zasadniczy błąd to granie taśm, czyli kilku zakładów na jednym kuponie. I kursy nie grają - tego się naucz. Ty masz ocenić, czy kurs jest dla ciebie adekwatny.
Jest wiele ciekawych systemów gry w innym dziale, ale żaden jeszcze nie przyniósł długofalowych zwycięstw.
Wydaje się, że najlepszy system to system elastyczny, gdzie każdy mecz traktuje się indywidualnie i odnajduje ciekawy w nim typ.
a jakbyś przeczytał wpis http://forum.bukmacherskie.com/f18/pozytywny-akcent-z-poprzedniego-meczu-97256.html to zauważyłbyś, ze granie Vallecano jest niebezpieczne.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
W stsie nie da się wygrywać z powodu wysokiej marży i podatku - 12%.
Przecież autor pytania ma całkiem inny problem , oddany tytułem wątku:
Nie wchodzą mi mecze;/ Pomóżcie co źle robie

więc mając błąd/błędy na prostych kuponach AKO , NIGDZIE nie będzie wygrany , tak więc tu nie chodzi wcale o zmianę buka z polskiego na zagraniczny - bo w jego przypadku nic to nie da...

L 0

leni89

Użytkownik
Tak jak wcześniej powiedziane. Za dużo meczy na kuponie.
Staraj się grać 2 mecze na kupon (maaax 3). Lepiej puścić 3 kupony po 2 mecze niż jedną taśmę 6 meczy. Jako że grasz dla frajdy małymi stawkami lepiej być do przodu 5zł niż cieszyć się z ako rzędu 15 zł i nic nie mieć.
Osobiście stosuje się do zasady grania kursów tylko ponad 1,50.

K 0

kamil11

Użytkownik
Sensimilia tak jestem nastolatkiem i jestem początkujacy, napisałem to w poście. Nie zarejestrowałem sie po to by to napisac, konto mam od miesiąca ale już mnie wczoraj szlag trafił i chciałem zapytac co zle robie, wiem że jest troche takich tematów ale każdy popełnia indywidualne jakies bledy tak mi sie wydaje i myśle że po to jest ten dział by pomagac. Są tu setki pytań odnośnie tego co to BTS, DNB, Overy, jaki buk najlepszy itd których ja sam nie zadałem tylko wyszukałem, a na to co JA źle robie nie znajde odpowiedzi bo są odpowiedzi dla innych ludzi którzy grają mecze typu Barca - Real - X i sie dziwia czemu nie weszło alem mniejsza z tym. Poza tym dzieki za pomoc ale wytłumacz co w tym twoim temacie znaczy &quot;podparcie&quot; jak możesz.
leni89, sensimilia i inni, to powiedzcie jak mam mniejwiecej grac te kupony żeby wygrac bo tak, grając mecz typu Jagielonia - Gornik mamy super kursy ale stawianie na takie mecze jest trudne do wytypowania (ja zawsze daje z 1x / 2x i kurs mam do bani) i można łatwo wtopic. A grając pewniaki typu BVB - Ausburg / Freiburg czy nawet środek tabeli jakim jest Stutgart Hanoover itp mamy kursy 1.2 - 1.5 maks. do tego Arsenal z jakimś słabszym zespołem załóżmy 1.35 i Liverpool z WBA dzisiejszy mecz - 1.50 = AKO 3.0 = 13zł po odliczeniu 12% i jeszcze podobno jakąś marze ma STS to wyjdzie 10zł wygranej. No nie powiem zawsze coś ale grając takie małe stawki to troche lipa. Gdybym grywał za 50 zł / 100zł to spoko. Zeby nie bylo nie traktuje STS jako źródła dochodu tylko po prostu zabawy połączonej z jakimś systematycznym zarobkiem na przysłowiowe piwo i fajną zabawe, ale jak nie wchodzi 5 meczy z rzedu i sie jest 40zł na minusie to taka średnia ta zabawa ????
Co wy o tym myślicie?

adam_adam 181

adam_adam

Użytkownik
W tym dziale, nad swoim tematem masz: &quot;trochę teorii&quot;. Przeczytaj, zrozum. Bo właśnie przez tą &quot;jakąś tam marżę&quot; przegrywasz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom