>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

(nie) przemyślane typy

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
⛔6

Polska- Grecja

Polacy przez niektórych są uznawani za faworytów. Jednak trzeba pamiętać, że są to ME i każdy zespół &quot;gryzie trawę&quot; aby wygrać spotkanie. Nasi mają w każdej formacji wartościowego zawodnika. Jednak mają również słabe punkty: lewą obronę oraz mała ilośc pilek od Obraniaka dla Lewandowskiego. Co do Greków słyną z żelaznej defensywy i gry na kontrę. Według mnie prawdopodobny rezultat to 0:0 lub 1:0 dla Polaków, dlatego dzisiaj zagram tak:

Polska win 1,97⛔
stawka: 4/10
wygrana:7,88

poniżej 1,5 gola 2,42⛔
stawka: 5/10
wygrana:12,1

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
⛔15
Niemcy - Portugalia 1 2,0✅
stawka:8/10
wygrana 16

Bardzo ciekawy mecz w grupie B. Niemcy są silną reprezentacją. Niestety finał LM mógł sie odbić na ich formie. Bez piłkarzy Bayernu, Niemcy przegraly ze Szwajcarią 3:5. Mam nadzieję, że Bawarczycy już zapomnieli o tamtym spotkaniu. Jeśli chodzi o klasę zawodników, to Niemcy w każdej formacji prezentują się godni. Szczególnie jesli chodzi o ofensywną siłę rażenia. Portugalczycy nie wydają się być w dobrej formie. Bodajże nie wygrali w tym roku żadnego spotkania. Wyniki sparingów przed Euro nie powalają. Przegrana z Turkami 3:1 oraz bezbramkowy remis ze słabą Macedonią. Pamiętamy jak wyglądało spotkanie Polski z Portugalią. Duża liczba indywidualnej gry (Ronaldo, Nani), ale Ci zawodnicy nie stanowią monolitu. Nie potrafią zagrać zespołolwo.

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
⛔ 7
Grecja - Rosja ⛔
typ: powyżej 2,5
kurs 1,92
stawka: 6/10
wygrana: 11,52
Grecja zaskoczyli mnie trochę w tych mistrzostwach. Myslałem, że będą grali słynnym greckim stylem. Czyli szczelna obrona i liczenie na groźne kontry. Jednak sie troszkę myliłem. Grecka defensywa nie jest wogóle szczelna. Stracenie w pierwszych 10 minutach meczu z Czechami 2 bramek samo mówi przez siebie. Do obrony wróci Sokrátis Papastathópoulos, ale grać nie będą obrońca, który doznał kontuzji w meczu z Polską oraz podstawowy bramkarz Greków. Akurat to ostatnie jest złe dla mojego typu. Pamiętamy jakie bramki puszczał Chalkias.
Rosjanie grają bardzo ofensywny futbol. Groźny z przodu jest Dzagojew, który jest liderem klasyfikacji strzelców oraz Arszawin. Wątpię, żeby Grecy narzucili styl gry taki jak Polacy. Dlatego Rosjanie powinni spokojnie strzelić min. 3 bramki jak nie więcej. Zagrają w swoim najmocniejszym składzie. Ja osobiście widzę wynik 1:3

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
⛔ 13

Szwecja - Francja 2 1,52
stawka:10/10
wygrana: 15,2

Dla mnie jest to pewniak. Francuzi aby być pewnym zajęcia pierwszego miejsca w grupie musza wygrać to spotkanie. Opłaca im sie to, bo w takim przypadku zagrają w ćwierćfinale z Włochami. Jeśli by zajeli 2 miejsce, czeka ich Hiszpania. Oczywiste, że każdy czuje respekt przed jeszcze aktualnymi Mistrzami Europy. Francuzi powinni wystapić w najmocniejszym składzie. Jeśli chodzi o Szwedów, to zabraknie u nich na pewno Elmandera oraz niepewny jest występ Elm&#39;a. Czytając w internecie wypowiedź szkoleniowca Szwedów, to nie będzie raczej narażał zawodników na pogłębienie sie urazów, gdyż już nie walczą o nic. W innej wypowiedzi Zlatan Ibrahimović powiedział, że go już nie interesują mistrzostwa, gdy odpadła jego drużyna. Może to powodować mniejsze zaangażowanie czołowego napastnika. Oczywiście jeśli wystąpi, gdyż narazie w niektórych serwisach nie podaja go w pierwszej jedenastce. Defensywa Szwedów umacnia moje przekonanie, co do tego typu. W ostatnich 20 minutach meczu z Anglikami, Wyspiarze mogli robić z rywalem co tylko chcieli. Rajdy szybkiego Walcotta przysparzały wiele trudności defensorom. Trzeba pamiętać, że Franzui również mają szybkich zawodników takich jak: Ribery, Nasri.

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
Hiszpania - Włochy (Draw no bet) 2 2,51
stawka:7/10
wygrana: 17,57

Po pokonaniu Niemców duża liczba osób typuje Włochów na Mistrzów Europy. Ja również jestem w tym gronie. Jednak uważam, że może być to wyrównany mecz. Wszystko według mnie zależy od obranej taktyki przez selekcjonera Hiszpanów. Zapewne zagrają swoim podstawowym składem. Jedyną niewiadomą jest kto wybiegnie w ataku. Ja osobiście postawiłbym na Torresa, który jest szybkim zawodnikiem dobrze wychodzącym do prostopadłych piłek. Jednak wydaje mi sie że del Bosque postawi na Fabregasa. Nie ujmując nic środkowym pomocnikom Hiszpanii, wydaje mi sie że lepiej będzie gdy zagrają z klasycznymi skrzydłowymi, czyli z Pedro i Navasem. W spotkaniu z Włochami może być ciężko przedrzeć sie przez środek pola tak jak w półfinale. Podejrzewam, że ten manewr del Bosque zastosuje dopiero około 60-70 minuty. Włosi dla mnie są rewelacją turnieju. Niewielu spodziewało sie, że zajdą tak wysoko. Świetne mistrzostwa rozgrywa Pirlo. Dla mnie to poprostu geniusz. Razem z Montolivo potrafią zagrać do partnerów z ataku. Jedynym zmartwieniem może być postawa Balotelliego, gdyż jest to człowiek nieobliczalny. Ale wierzę, że w finale będzie mu bardzo zależało na zwycięstwie i dobro drużyny będzie stało wyżej niż jego prywatne ambicje. Tak było w ostatniej kolejce ligi angielskiej, gdy Man City potrzebowało bramek aby wygrać z QPR. Bukmacherzy zrobili prezent dając kurs 3,25 na Włochów. Ja osobiście stawiam na zaklad bez remisu.

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
⛔7

Skënderbeu Korçë - Debreceni VSC 2 1,8
stawka:4/10
wygrana: 7,2

Dziwi mnie taki kurs na zespół Debreceni. Grają na wyjeździe z drużyną albańską. Jak wiadomo liga węgierska jest silniejsza. W tym przypadku nawet nie ma mowy o dalekiej podróży, która mogłaby sie przyczynić do zmęczenie zawodników. Gospodarze nie rozegrali jeszcze żadnego spotkania o stawkę w tym sezonie. Węgrzy tydzień temu przegrali po karnych w superpucharze kraju. Wydaje mi sie, że warto zagrać ten typ.

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
F91 Dudelange - Red Bull Salzburg 2 1.27
FC Flora Tallinn - FC Basel 2 1.28
Valletta FC - FK Partizan 2 1.30

ako:2,11
stawka:6
wygrana: 12,68

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
styczeń 7,1⛔
luty 9,66⛔
marzec 8,45⛔
kwiecień 21,44✅
maj: 12,8⛔
czerwiec: 23 ⛔
lipiec 13 ⛔

Real Madrid - Santos Laguna 1 1.20✅
1. FC Kaiserslautern - 1.FC Union Berlin 1 1.72⛔
stawka: 3
ako:2,06
wygrana:6,19

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
⛔ 3

Paris St. Germain - Lorient 1 1.33⛔
Sokół Ostróda - Jagiellonia Białystok 2 1.43✅
Brazil Olympic Team - Mexico Olympic Team 1 1.60
⛔
stawka:4
ako:3,04
wygrana:12,17

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
Wisła Kraków (ME) - Zagłębie Lubin (ME) 2 2,58✅
stawka:6
wygrana:15,48
Wiadomo, że są to rozgrywki młodzieżowców i czasami ich forma się waha, ale myślę, że warto postawić na Lubinian. Zawodnicy Zagłębia od kilku sezonów sa w czołówce ME. Poprzedni sezon zakończyli na 2 miejscu. Poprzednie spotkanie wygrali 5:0 z Lechią. W ich składzie grali sami młodzieżowcy. Co do Wisły ostatnie spotkanie wygrali równie wysoko (4:0) z Górnikiem. W składzie Krakowian pojawił Rafał Boguski strzelec 3 bramek. Wczoraj Krakowianie grali w PP, gdzie wcześniej wspomniany zawodnik wystąpił. Zapewne Michał Probierz wyśle kogoś do rozegrania tego spotkania, ale podejrzewam, że będą to raczej młodzieżowcy.

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
✅ 0,48

San Marino - Malta 2 1.30✅
Islandia - Wyspy Owcze 1 1.40
✅
ako 1,82
stawka: 8
wygrana 14,56

Flota Świnoujście - Polonia Bytom 1 1.55✅
Zawisza Bydgoszcz - GKS Tychy 1 1.55
⛔
ako 2,4
stawka:2
wygrana 4,81

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
Kolejarz Stróże - Miedź Legnica 2 2,85⛔
stawka 4
wygrana 11,4
Dla mnie osobiście faworytem tego spotkania jest Miedź. Jedynie pokrzyżować plany może absencja dwóch podstawowych zawodników. Nie wiadomo czy w jutrzejszym spotkaniu zagrają: Jakub Grzegorzewski oraz Andrzej Bledzewski. Bramkarz Legniczan będzie pauzował za czerwoną kartkę w meczu Pucharu Polski. W tym samym meczu ucierpiał Grzegorzewski, czołowy napastnik gości, strzelec drugiej bramki w ostatnim meczu. Napastnik ma stłuczone mięśnie pleców i dopiero rano zapadnie decyzja apropo włączenia go do 18 meczowej. Niestety nie widać zbytnio zawodnika, który mógłby go zastąpić. Jesli chodzi o Kolejarz, to w tym sezonie nie powinien być tak wysoko jak w poprzednich rozgrywkach. Potwierdza to ostatnie spotkanie zremisowane 1:1 z walczącym o utrzymanie GKS-em Tychy. Podpierając typ na statystykach poprzedniego sezonu, to warto zauważyć, że większośc punktów Kolejarze zdobyli na boiskach rywala. Po takim kursie myślę, że warto zaryzykować i postawić na Legniczan

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
⛔ 2,96

Borussia Mönchengladbach - TSG Hoffenheim 1 1.92✅
Greuther Fürth - Bayern München 2 1,4✅
ako:2,69
stawka:3
wygrana:8,06

Do góry Bottom