>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nie mam 18 lat...

kalipawel 0

kalipawel

Użytkownik
a przeciez w regulaminie bet at home nie pisze ze trza bedzie okazac dowod ! nie da sie tego jakos ominac ?? tak jest zawsze ??

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
a przeciez w regulaminie bet at home nie pisze ze trza bedzie okazac dowod ! nie da sie tego jakos ominac ?? tak jest zawsze ??
Wysylanie scanu sluzy bezpieczenstwiu raz sie tylko wysla dowód i koniec jak nie masz dododu zarejestruj sie na rodzica i problem z głowi po co kombinowac ... jak mozna to zalatwic w 100% legalnie

S 0

sereq

Użytkownik
Ja mam po prostu konto zalozone i wpisany rok wiecej tak zeby bylo 18 lat i jeszcze nikt mnie nie poprosil o dowod przy wyplacie a gram juz 1,5 roku ????

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Ja mam takie pytanie:
Czy 18 lat jest potrzebne tylko w sytuacji gdy chce wypłacić pieniądze czy również bym
mógł obstawiać w BAH? Obecnie mam 17 lat i jeżeli zarejestruje się prawdziwymi danymi (wiekiem)
to czy moge mieć jakieś problemy np. usunom mi konto? Czy mógłbym normalnie typować
ale dopiero po ukończeniu 18 lat wypłacić ewentualną wygraną?

borysos 0

borysos

Użytkownik
Regulamin ...

A. Warunki ogólne:
2. Postawienie zakładu jest równoznaczne z akceptacją przez gracza poniższego Regulaminu oraz gracz oświadcza, iż ukończył 18 rok życia i że nie posiadał wiedzy na temat wyniku wydarzenia sportowego.

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
OK, czyli rozumiem, że żeby typować również musze być pełnoletni. Ale mam teraz takie pytanie:
Czy jeżeli np. zarejestruje się teraz podając date 1987r. (czyli że mam 18 lat) a za rok
jak dostane dowód osobisty, zrobie jego skan i wyśle im żeby wypłacić pieniądze i na dowodzie
będzie data 1988r. (czyli mała niezgodność) to moge mieć jakieś problemy? Mogą się doczepić?

borysos 0

borysos

Użytkownik
No pewnie ze sie przyczepic moga ... o ile beda pamietac ze zakladajac konto podales rok 87. Ale dowod nie jest potrzebny do wyplaty pieniedzy - juz wyplacalem pare razy i ani razu nie zostalem o niego poproszony. W sumie to nigdy BAH nie chcialo ode mnie scana dowodu tozsamosci.

buxeron 0

buxeron

Użytkownik
Baaardzo popularny temat wśród grających...
:wink:
Ja mam dla niepełnoletnich jedną radę -
zarejestrujcie się na rodzica, który ma konto bankowe.
Wtedy nie powinno być żadnych problemów.

maciekluki 0

maciekluki

Użytkownik
A można np edytować swoje dane np. Zarejestrowałem się na rodzica wysłałem im skana dowodu a następnie można zmienić dane i nr. konta

P 0

przemek1982

Użytkownik
Mnie nie prosili nigdy o wyslanie scanu, ale moze to dlatego ze korzystam z konta bankowego zarejestrowanego na takie same dane osobowe jak konto w bet-at-home, wiec wydaje mi sie ze osoba niepelnoletnia moze spokojnie grac jezeli ma dostep do konta rodzica i przy rejestracji wpisze jego dane.

Do góry Bottom