>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

nie bede wymyslal systemu bo go nie ma :D

P 0

piotr85

Użytkownik
mam pytanie do ludzi ktoży duzej siedza w temacie!
✅ mam 120 zl wplacam na 100% bonus ✅
✅czyli mam 240zl do inwestycji✅
:-Dwedlug was lepiej grac pojedyncze mecze czy duble :-D
:-Di jakie stawkowanie wybrac aby nie byc na minusie wiem ze wszystko zalezy od trafnosci typow:-D ja trafiam 1 na 3 kupony dubel kurs okolo 2,25
co do pojedynczych meczy nie sprawdzalem bo obstawiam mecze mniej wiecej z kursem 1,5-1,6 :-D
bo nie moge obrac jakiejs drogi
prosze o kometarze i kulturalne odnoszenie się w poście

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Pytanie rzeka, błagasz o potępienie ;)
Wg. mnie najpierw zastanow sie po co wplaciles kase do buka?? ;)
Postaraj sie chwile pomyslec i odpowiedz mi na pytanie, jakie moga byc wartosci pozytywne i negatywne kursow niskich a wysokich? Nastepnie przeanalizuj swoje odpowiedzi i zastanow sie czy wolisz przegrac szybko czy wolno swoje 120zł + 120zł bonusu ;)
Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych ;)

P 0

piotr85

Użytkownik
Pytanie rzeka, błagasz o potępienie ;)

Wg. mnie najpierw zastanow sie po co wplaciles kase do buka?? ;)
Postaraj sie chwile pomyslec i odpowiedz mi na pytanie, jakie moga byc wartosci pozytywne i negatywne kursow niskich a wysokich? Nastepnie przeanalizuj swoje odpowiedzi i zastanow sie czy wolisz przegrac szybko czy wolno swoje 120zł + 120zł bonusu ;)

Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych ;)
ales podpowiedz ???? ???? no dobra kursy wysokie mala skutecznosc wieksze wygrane
male kursy pojedynczy mozliwa wieksza skutecznosc ale male wygrane

????wiec czy jesc mala lyzeczka a czesto czy duza lyzka a mozna sie zaksztusic ???????????? tylko jakie stawkowanie

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
NI
Widze ze nic nie zrozumiales :zy3ou::razz:
Otoz.. zaczac nalezy od tego ze Twoje pytanie jest zawarte w praktycznie co w 3 temacie w tym dziale. Jesli jestes poczatkujacy- jest dla Ciebie dzial na tym forum. Jesli nie, nie pisz w dziale &quot;systemow&quot; ;)

Kazda metoda, sposob, taktyka czy jak sobie chcesz to okreslic jest dobra jesli w parze idzie umiejetnosc dobierania spotkan. Otoz moim skromnym zdaniem cokolwiek bys nie zrobil to i tak bukmacher jest madrzejszy :p Sa typy OPŁACALNE i NIEOPŁACALNE, nie zalezne jest to od wysokosci kursu. Jesli Twoja znajomosc sportu jest na tyle dobra by byc sprytniejszym od bukmachera i umiesz sam ocenic-wyliczyc kurs na dane spotkanie to jakakolwiek znajdziesz metede- odniesiesz sukces ;) Systemy same nie graja ;)

Sam slusznie stwierdziles i wyrozniles dwie metody gry, grajac niskimi lub wysokimi kursami. Z punktu matematycznego nie roznia one sie niczym.. Na dluzsza mete i tak wychodzi taki sam rachunek ;)

Stawkowanie? Najlepiej odpowiednie wzgledem szansy trafienia ;) ???? Praktycznie kazdy typer na forum podajac swoj typ okresla stawke badz szanse trafienia.. Najwidoczniej ma to jakis sens.

H 0

horacek

Użytkownik
Można np kierować się propozycjami od bukmacherów na kupony, np Gamebookers proponuje postawić coś takiego:

Good Luck :grin:

R 0

rozniebywa

Użytkownik
mam pytanie do ludzi ktoży duzej siedza w temacie!
✅ mam 120 zl wplacam na 100% bonus ✅
✅czyli mam 240zl do inwestycji✅
:-Dwedlug was lepiej grac pojedyncze mecze czy duble :-D
:-Di jakie stawkowanie wybrac aby nie byc na minusie wiem ze wszystko zalezy od trafnosci typow:-D ja trafiam 1 na 3 kupony dubel kurs okolo 2,25
co do pojedynczych meczy nie sprawdzalem bo obstawiam mecze mniej wiecej z kursem 1,5-1,6 :-D
bo nie moge obrac jakiejs drogi
prosze o kometarze i kulturalne odnoszenie się w poście
Jesli zalezy Ci tylko na obrocie, stawiaj na jak najmniejsze kursy, ale zgodne z regulaminem obrotu bonusem.

Do góry Bottom