Trzecia z rzedu calkiem udana noc z US Sports.
Wiadomo moglo byc lepiej, ale te chyba piec trojek w 4 kwarcie Thompsona prsesadzily sprawe, mecz byl na styku do konca i zawalil g odopiero James w koncowce kilka razy
Z drugiej strony kazda porazka Lakers i oddalenie sie od play off tej chorej druzyny cieszy, inn iwiecej straca i bedzie kolomyja, dobrze im tak
Noc raczej bez niespodzianek, dzis spory dzien z
Premier League, ale pogoda zapowiada sie fatalna, chyba bede siedzial w domu caly czas i podrywal laski na portalach randkowych
Oczywiscie niewiele sobie obiecuje, bo jesli nowo poznana pisze mi ze 'rzucila poprzedniego bo ubzdural sobie ze tajne sluzby go sledza' to wiem ze mam ogon z MI5 i ewentualna relacja moglaby byc niebezpieczna, tak ze to tylko dla rozrywki czaty i portale
Moge poznawac tylko na zywo na miescie. Ale i tak je potem samochod potraci iprzestraszy, z za wplywowymi osobami zadarlem
Z tym ze ja potrafie ugryzc dotkliwie tez, zobaczymy komu wlozymy kij w szprychy w najblizszych tygodniach
W sumie ja ich nie musze dobijac, sami sie wykanczaja, mnie bardziej wkurza ze lider opozycji jest dobrze ozeniony z Zydowka i roi im lache, a trzecia partia jest wprost zalozona przez sluzby
I jest takie gowno jakie jest w tym kraju
Do uslyszenia pozniej
PS jak ktos mowi ze okreg ijednomandatowe nie maja sensu bo duze partie przechodza niech sie stuknie
Zalozmy jest dwoch faworytow, jeden ma 45%, drugi 43. Wchodzi trzeci grac i wystarczy ze usbiera 5-10% i diametralnie moze zmienic rywalizacje, odbierajac temu co ma 45% 80% swoich glosow, a temu co ma 43 % 20%. I juz wygrywa zupelnie inny kandydat, moze sie dogadac z tym co nie jest faworytem zeby wystartowac i udupic tego faworyta 45%.
Tak ze ja sie musze zastanowic czy startowac, czy po prostu pomoc tem unie faworytowi, a moze korupcja i bezczelnosc plus oczywiscie niekompetencja juz zrobila swoje i nic nie musze robic?
Oczywiscie moge wystartowac zeby sam wygrac. Ale czy o to chodzi zeby sie meczyc z tym syfem, ktory pozostawia poprzednicy?
Labourzysci otworzyli rynek pracy i zrobili brak podatkow od wygranych u bukmachera, cos o cym moga pomarzyc w calej Europie wiec czy sa tacy zli?
Wiadomo o polityce UK nie decyuje Londyn, ani tym bardziej tutejszy plebs ale mimo wszystko
Amber Rudd lubi czarne baty i za jej chcice placa wszystcy takimi miernotami jak Kwasi 'quasi' Kwarteng na stanowiskach, ktore ich przerastaja, i sa bez kumacji ale maja centymetry wzdluz i wszerz
Co ciekawe pilnuja zeby wspolnych zdjec nie bylo bo juz zerwali, ale posade tj miernocie murzynskiej zalatwiaja caly czas pewnie kogos innego teraz bzyka
amber rudd kwarteng - Google Search
A potrem ludzie siee dziwia ze ceny energii 60% w gore a 'minister ds biznesu guzik moze'
Wielka Brytania. Boris Johnson złoży wyjaśnienia ws. imprez na Downing Street. Policja przesłuchuje 50 osób | Wiadomości ze świata - Gazeta.pl
Ja tez poprosze o formularz jak kogos zabie albo okradne, wypelnie, odesle i po problemie, najwyzej grzywna