U
0
Usunięty użytkownik 168903
Gość
Gra 5
poziom 3
Libertad - Capiata 1,25 15,52 j
poziom 3
Libertad - Capiata 1,25 15,52 j
Czemu to spotkanie to akurat Gra 6 poziom 1 a nie Gra 5 poziom 5 ? Nierozumiem sposobu doboru spotkań do konkretnych gier . Wstawiasz tak na chybił trafił?
Puchar w Danii zaczął się 17:15 , a w Egipcie 20:00 . Coś nie tak. Czasu wystarczająco dużo. Dalej nie kumam twojego systemu doboru.cytat z dnia 27 września 2019 20:02 przez rondaniGra 5
poziom 5
Le Havre - Chateuroux 1,3 22,666 29,13
Pozniutko ale kurs bedzie rosl, nawet jak goscie strzela
łamaka tez mozna poszukac
Malyenter:
kolejna gre zaczynam, gdy jest fajny moim zdaniem mecz, a gra poprzednia jest w toku, wiec niemozliwe jest zaladowanie calego zysku na kolejny etap
Czyli wczoraj Fremad jeszcze gral gdy puscilem ten mecz z Egiptu
A dlaczego miałby grać dla żartu? Czym jesteś zaskoczony?cytat z dnia 28 września 2019 11:02 przez adam3333Ty to grasz na powaznie? nie chce mi sie wierzyć....
Ja patrzyłem na sofascore ale mi źle pokazało 17:15 duński puchar ale wszystko się wyjaśniło i teraz wiadomo o co chodzi . Rano na szybko sprawdzałem i nie skojarzyłem że można sprawdzić na innych , chociaż wszystkie mam w zakładkach . Ale dopiero po mocnej kawie się myśli. Zieloności w typowaniu . Trzeba sporo siedzieć i analizować porównywać statystyki i to wszystko razem składać do akurat jednego spotkania a i tak można się przejechać na tak zwanych pewniakach zresztą pewnie nieraz doświadczyłeś. A takie ucieczki spod topora jak to nazwałeś pewnie jeszcze nie raz ci się przytrafią , ale tak samo wpadki niestety to tylko gra.cytat z dnia 28 września 2019 09:24 przez rondaniZobacz sobie
https://www.oddsportal.com/matches/soccer/20190926/
Mecze dzielilo tylko 45 minut roznicy
To samo masz na flashscore.
Tez mi się wydaje o ile pamiętam, ze to była godzina i 45 minut roznicy, ale na pewno mecz w Egipcie zaczal się, zanim dunski się skonczyl. Poki co gra numer 5 to stapanie po cienkim lodzie, dwukrotnie uciekłem spod topora
Upublicznij trochę swoich fajnych.cytat z dnia 28 września 2019 11:02 przez adam3333Ty to grasz na powaznie? nie chce mi sie wierzyć.... pokaz dowody zakladu na priv jak nie chcesz upubliczniac
Jest remis, po bramkach śladu, emocji też nie było, gdzie te zapowiadane fajerwerki?cytat z dnia 7 października 2019 20:39 przez rondaniGra 2 blok 1/4
Vicenza - Cesena 1,33
Orleans - Lens
Gloucester - Whitby 1,14
Bolton - Blackpool 1,22
ako 2,48 b365 10 j
Ten ostatni mecz bardzo ciekawy - nie będzie remisu, beda bramki, emocje itp (!) rozbiore go w temacie glownnym zaraz