Pierwszy trafiony typ w historii, gdzie rywali dostal czerwona kartke I moja druzyna wygrala, wczesniej bodaj 40 meczow gdzie rywali I tak wygrala w oslabieniu lub wyrownali.
Pierwszy nietrafiony typ w William hill, niech Maja
To co dzis moze pierwszy trafiony typ w Anglii? Rozwazam odpuszczenie angielskiej pilki, Tu nie chodzi o sport ale pranie kasy, najwieksi zlodzieje I mafiozi kupuja kluby, wynik pieprzyc, byle kase krecic na transferach, ci co wygrywaja SA po prostu najwiekszymi kretaczami jak city czy UAE w kolarstwie.
Inna sprawa ze taka Belgian czy Holandia to kolonie.
Zjem slodkiego rogale moze mi przejdzie
Post automatycznie złączony:
6/8 ostatnich trafionych, odkad gramy normalnie, powinno byc 10/12 ale niech tam Atlanta bezpoiecznie wroci do domu, jeszcze nam sie przydadza
Anglia syf, jeszcze rano pisalem, bodaj 2/11 trafione
Ale damy im szanse, powiedzmy ze peirwsza kolejka to promocja dla jeleni, a my nimi nie jestesmy.
W MLB nie bylo nic, Chiago przegralo, Tampa wygrala wiec napewno nie padlyby wysokie kursy
Smutni panowie jednak dzialaja, mowilem ze beda w Sheffield i superfaworyt polozyl prowadzenie 2-0 bo nie mieli wyjscia. Ale to na zywo
Dzis jestem w domu, powoli sie bede wstrzeliwal, tak jak w zeszla niedziele, zaczniemy od trafionego zakladu, a potem bedziemy powiekszac zyski
Z cyganskich lig aw Australii ani Czechach nie ma nic do gry
Niestety NIC nie bylo wczoraj, w dwoch przypadkach Jakis Onana wpadlo na pomysl zeby cos odwalic, zarobil czerwona kartke I polozyl mi mecz
Sinner wygrala ale bardzo ciezko.
Dzis bedzie kupony z tenisa, ale po poludniu
Troszke brak czasu(na tenis nawet nie mialem czasu zerknac) I to ze mialem wolnej w niedziele gdzie jest mnistwo meczow naraz odbilo sie na wynikach, ale wyraznie widac ze druzyny, ktorej nie chcoaly Nas sluchac w zebach przynosza wyniki
Tamworth
Wisla, ktora nie chciala przegrac w poniedzialek, wczoraj miala poszerzane wszystkie otwory I tylko moja wina ze nie dodalem wszystkich ujemnych handikapow I overow
I tak bedzie ze wszystkimi
Smutni panowie - okreslenie panow, ktorzy przychodza do druzyny lub zawodnika, ktora nie chciala zrealizowane zakladanego wyniku.
Z reguly druzyna ta przynosi w zebach ten zakladany wynik, czasem przez kilka kolejnych meczow.
Jest jeszcze kilka takich druzyn, przypipilnujemy je I ruszamy do gory. Mjondalen np bedzie musialo sie wylozyc
WNBA Atlanta -Phoenix 3 single po 100
phoenix 1,83 bwin
Phoenix -1,5 1,87 bwin Phoenix -11,5 4,1 bet at home
Mecz zostanie powtorzony Bo ostatnio poszlo nie po naszemu Tym raZem Atlanta przegra. Byla wizyta smutnych panow I wspolnie z wladzami ligi ustalilismy ze najprosciej bedzie rozegrac mecz jeszcze raz