Cook czytałem, że ma nie jechaćRzeszów - Bydgoszcz +14,5 @1,70 stsy
Mecz na śmierć i życie. Kurdiaszow i Cook wczoraj w DPŚ nie błyszczeli, ale to nie ta liga była. Dziś jak gospodarze nie spreparują toru to będzie walka na żyletki o utrzymanie.
Batchelor poniżej 9,5 @1,75 stsy x2
Jakoś nie przypominam sobie dobrego występu Troya na tym torze, on lubi pod koło, a w Tarnowie suchy piach, jakoś nie widzę dzisiaj Australijczyka. Jak na moje skończy na 3 punktach te zawody.
Michał Szczepaniak poniżej 10,5 @1,75 stsy x3 promo dnia!
Jeden dobry występ i już linia na Michała 11 oczek? Przeciwnik nie jest jakiś topowy, ale nie sądze by chłopak dziś był liderem Polonii jak w zeszłym roku. Wszyscy wiemy, że w Krakowie jechał na brata silniku i była mała afera rozdmuchana przez media. Dziś Michał nie przekroczy 10 oczek, możemy być o to spokojni.
Tarasienko - R Jensen @2,70 stsy
Widze tutaj value, Wladimir 3 zawody z rzędu, a Rasmus będzie chciał wszystkich pokazać, że Piła go nie potrzebnie skreśliła i ukarała rok temu. Nie mówię, że to wejdzie na 100%, ale widzę tutaj wartość dodaną.
Tsigalko wal na Mateusza.
Rzeszów - Bydgoszcz +14,5 @1,70 stsy
Mecz na śmierć i życie. Kurdiaszow i Cook wczoraj w DPŚ nie błyszczeli, ale to nie ta liga była. Dziś jak gospodarze nie spreparują toru to będzie walka na żyletki o utrzymanie.
Batchelor poniżej 9,5 @1,75 stsy x2
Jakoś nie przypominam sobie dobrego występu Troya na tym torze, on lubi pod koło, a w Tarnowie suchy piach, jakoś nie widzę dzisiaj Australijczyka. Jak na moje skończy na 3 punktach te zawody.
Michał Szczepaniak poniżej 10,5 @1,75 stsy x3 promo dnia!
Jeden dobry występ i już linia na Michała 11 oczek? Przeciwnik nie jest jakiś topowy, ale nie sądze by chłopak dziś był liderem Polonii jak w zeszłym roku. Wszyscy wiemy, że w Krakowie jechał na brata silniku i była mała afera rozdmuchana przez media. Dziś Michał nie przekroczy 10 oczek, możemy być o to spokojni.
Tarasienko - R Jensen @2,70 stsy
Widze tutaj value, Wladimir 3 zawody z rzędu, a Rasmus będzie chciał wszystkich pokazać, że Piła go nie potrzebnie skreśliła i ukarała rok temu. Nie mówię, że to wejdzie na 100%, ale widzę tutaj wartość dodaną.
Tsigalko wal na Mateusza.
No dobrze, a może jakiś argument? ????Panowie typ na dziś : Łódź - Tarnów - 1 , kurs na stsie wynosi ponad 2,5 i nie polecam tego zmarnować gramy dziś pewna 1. W zeszłym tygodniu mecz w Gdańsku udowodnił że Łódź jest mocna. Andersen będzie dziś niekwestionowanym liderem i poprowadzi Orzeł do wygranej. Nad torem od rana czuwa bacznie trener Ślączka a to jednak jest agent dzisiaj Łódź wygra zdecydowanie , nawet śmiem twierdzić że różnica 10-15 pkt. Sam zagrałem 2 zakłady i czekam z niecierpliwością na ten mecz. Uważam że to jest świetny typ na zarobienie kasy w weekend