>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nice Polska Liga Żużlowa 2017 - KWIECIEŃ

Status
Zamknięty.
zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
czy Chrzanowski nie chcieli jeździć
chyba wiadome dlaczego ????
Watt najlepsze lata ma za sobą
Co do typów na Piłę, to niestety podzielałbym je. Rzeszów tradycyjnie bez sparingów, bez Porsinga, który mógłby się zakręcić w okolicach dychy, za to z nieobliczalnym Bomberem i Francuzem, po którym na rzeszowskim lotnisku osobiście nie wiem czego się spodziewać, bo na treningach nie byłem. Do tego słaba forma starszego Lamparta i brak młodszego, który mógłby zrobić różnicę, nawet jako gość kilka miesięcy po licencji. Co do juniorów, to Wojdyło miał zrobić przez zimę duże postępy i myślę że w tej formacji Rzeszów będzie mógł trochę punktów nadrobić, bo szczerze to pierwszy raz słyszę nazwiska pilskich młodzieżowców. Mecz w teorii 50/50, zatem można zauważyć lekkie value w stronę Polonii.

Otrzymane punkty reputacji: +9
grembi 70

grembi

Użytkownik
Nie może pojechać W. Lampart, drugim polskim seniorem będzie Szymko, który wraca do żużla nie wiadomo po co? Przecież ten pan jeszcze rok temu, jadł kebsy na cieńkim z ostrym sosem u babci w Pile. Imprezki, alkohol, fastfoody zamiast treningów, wygląda podobnie jak Hlib - pączek. Nawet jakby mu wlać paliwo rakietowe zamiast metanolu to motor go nie uciągnie.
Zgadzam się w zupełności co do tego, że Szymko to tu prawdopodbnie punkta nie zdobędzie, ale obojętnie przejść koło takich głupot, jak te, że wygląda jak pączek nie mogę. Tak prezentował się nieco ponad miesiąc temu. Pączek na zdjęciu jest i to nie jeden, ale na pewno nie jest nim Szymko.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Generalnie regulaminy zakładów w legalnych firmach są sprawdzane i zatwierdzane przez Ministerstwo Finansów więc to one obowiązują.
Skoro w takowym regulaminie Forbet ma wpisane 5 startów to musi tak to rozliczyć. Jeśli zrobi inaczej każdą skargę powinno się składać do odpowiednich władz (gdyż regulamin obowiązuję do jego przestrzegania)
Zobaczymy jak się odniosą do tego

S 39,7K

scrobek

Użytkownik
Generalnie regulaminy zakładów w legalnych firmach są sprawdzane i zatwierdzane przez Ministerstwo Finansów więc to one obowiązują.
Skoro w takowym regulaminie Forbet ma wpisane 5 startów to musi tak to rozliczyć. Jeśli zrobi inaczej każdą skargę powinno się składać do odpowiednich władz (gdyż regulamin obowiązuję do jego przestrzegania)
Zobaczymy jak się odniosą do tego
Ja dostałem na chacie odnośnik do regulamin i jest napisane, że liczą się wszystkie biegi
http://pomoc.iforbet.pl/rodzaje-zakladow/

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
ed. Do momentu rozliczenia czekałem jak rozliczą Dawida. Gapinski jechał w ramach z/z jeden bieg więcej i miał 14 pkt w 6 startach. Dawid w 5 miał 13. Na chacie nic nie wiedzieli, wiec myślałem, że w plecy. A tu rozliczone na plus. Także liczymy kasiorę ???? ✅
To jak to oni liczyli? Gapiński w 5 miał też 13, więc wtedy chyba zwrot. Musieli policzyć średnią?

M 62,4K

maciekfansport

Użytkownik
Mój 1 post w tym dziale ;)
Jest już oferta w STS..
Moje propozycje na dziś to..

14:45
Gdańsk - Daugavpils 1 [-14.5] 1,70 52:38 ⛔???? ehh 1pkt .. min tasma troya czy 2pkt gafurowa.//
Strasznie niski kurs ale czego sie spodziewać po najlepszym Polskim buku STS ????
Z mojej symulacji wynika że Gdańsk wygra 54/53 37/36.
Daugavpils naturalnie słabsze niż przed rokiem, dwójka liderów odeszła, w dodatku Kylmaekorpi zakończył kariere,za niego będzie najprawpodobniej ZZ,debiut zaliczą Lahti oraz Logaczow, Logaczow jechal na Lotwie w poprzednim sezonie i kiepsko mu to wyszło, Lahti zdobył 8 pkt - w barwach Orła Łodz.
Bogdanovs jezdzil w Gdansku w 2012 roku - zna ten doskonale, moze dzis pojechac nawet 7 razy (zz,rt), juniorzy z dauga to pkt zdobeda tylko w juniorskim ???? .
Poudzuks tez nie najlepiej w Gdansku sobie radził.
Minusy dla Gdanska to że wczoraj O.Fajfer jechal w Rawiczu w MPPK i Gomolski w Anglii i nie spisal sie najlepiej.
Ostatnie wyniki Gdanska u siebie z Dauga to
Gdańsk - Daugavpils 50:39 2013r
Gdańsk - Daugavpils 60:30 2013r
Gdańsk - Daugavpils 55:35 2016r

Drugi typ to spotkanie Tarnów - Bydgoszcz
Bjerre pow 12,5 pkt - 1,85 ⛔ i to znow dal o sobie znac piekno? zuzla 12pkt i defekt przy prowadzeniu.. ///
Jesli nie zdarzy mu sie jakis defekt czy zerwanie tasmy to nie widze godnego dla siebie rywala w tym meczu dla Dunczyka.
(pkt bez bonusów, max 5 startów liczone).
ew w tym meczu typuje wygraną Tarnowa 57-33, goscie nabija pkt na juniorce gospodarzy i moze na A.Czaji,Michelsen rowniez nie pewny jest.
// 59:31 ????
Trzeci typ
2 liga
15:00
Gniezno - Opole
Opole (+24.5) 1,70
✅ 53:37
Gniezno wraca do ligi po przerwie, zmontowali niezly sklad.
Opole jednak uwazam ze powalczy w tym meczu, jest A.Gomolski ktory zna bardzo dobrze ten tor, Gizatulin ktory w 2 lidze powinien byc grozny jak i D.Stachyra który dostal $$ na nowy sprzet, jest to zawodnik ktorego stac na te 8p w 2 lidze..
Juniorka Gniezna to nie pewny punkty gospodarzy jak i Nowak - Gala - obaj zawodnicy dopiero 1 rok w gronie seniorów.

ps: jak but365 doda oferte to dodam jeszce typ.

C 1,3K

cerebrum

Użytkownik
Liczba wygranych biegów
Kudriaszow(+ 0,5) kurs 2,35 STS (obecnie już 1,57) i leci w dół ⛔
Były dwie dwójeczki z bonusem, ale to nie 3. Kudriaszow 4x ze nadspodziewanie świetnie jadącym Kułakowem 12+1.

Ten kurs wisiał w ofercie chyba 5 min, komu udało się to zagrać ? :grin:
Kudriaszow to nie taki ogór, żeby nie udało mu się zrobić jakiejś trójeczki w tym meczu. Poza K.Bjerre jest w stanie za sobą przywieźć takich zawodników jak Czaja, Mroczka czy Jamróg. W zeszłym sezonie chyba tylko w Częstochowie nie udało mu się wygrać jakiegokolwiek biegu .

rl2403 2

rl2403

Użytkownik
Jędrzejewski M. (B) over 5.5)(punkty zdobyte w maks. pierwszych pięciu startach (bez bonusów))
kurs w STS na tą chwilę 1,75.
Siopek jeden z liderów Polonii powinien powalczyć w Tarnowie. Ponadto jedzie z 5, a więc startuje z juniorami i kilka punktów ma &quot;z urzędu&quot;. Wg mnie linia zaniżona i można spróbować zagrać.

X 283

xpiccolox

Użytkownik
Mój 1 post w tym dziale ;)
Jest już oferta w STS..
Moje propozycje na dziś to..

14:45
Gdańsk - Daugavpils 1 [-14.5] 1,70
Strasznie niski kurs ale czego sie spodziewać po najlepszym Polskim buku STS ????
Z mojej symulacji wynika że Gdańsk wygra 54/53 37/36.
Daugavpils naturalnie słabsze niż przed rokiem, dwójka liderów odeszła, w dodatku Kylmaekorpi zakończył kariere,za niego będzie najprawpodobniej ZZ,debiut zaliczą Lahti oraz Logaczow, Logaczow jechal na Lotwie w poprzednim sezonie i kiepsko mu to wyszło, Lahti zdobył 8 pkt - w barwach Orła Łodz.
Bogdanovs jezdzil w Gdansku w 2012 roku - zna ten doskonale, moze dzis pojechac nawet 7 razy (zz,rt), juniorzy z dauga to pkt zdobeda tylko w juniorskim ???? .
Poudzuks tez nie najlepiej w Gdansku sobie radził.
Minusy dla Gdanska to że wczoraj O.Fajfer jechal w Rawiczu w MPPK i Gomolski w Anglii i nie spisal sie najlepiej.
Ostatnie wyniki Gdanska u siebie z Dauga to
Gdańsk - Daugavpils 50:39 2013r
Gdańsk - Daugavpils 60:30 2013r
Gdańsk - Daugavpils 55:35 2016r

Drugi typ to spotkanie Tarnów - Bydgoszcz
Bjerre pow 12,5 pkt - 1,85
Jesli nie zdarzy mu sie jakis defekt czy zerwanie tasmy to nie widze godnego dla siebie rywala w tym meczu dla Dunczyka.
(pkt bez bonusów, max 5 startów liczone).
ew w tym meczu typuje wygraną Tarnowa 57-33, goscie nabija pkt na juniorce gospodarzy i moze na A.Czaji,Michelsen rowniez nie pewny jest.

Trzeci typ
2 liga
15:00
Gniezno - Opole
Opole (+24.5) 1,70

Gniezno wraca do ligi po przerwie, zmontowali niezly sklad.
Opole jednak uwazam ze powalczy w tym meczu, jest A.Gomolski ktory zna bardzo dobrze ten tor, Gizatulin ktory w 2 lidze powinien byc grozny jak i D.Stachyra który dostal $$ na nowy sprzet, jest to zawodnik ktorego stac na te 8p w 2 lidze..
Juniorka Gniezna to nie pewny punkty gospodarzy jak i Nowak - Gala - obaj zawodnicy dopiero 1 rok w gronie seniorów.

ps: jak but365 doda oferte to dodam jeszce typ.
Zmień buka ;D W forbet masz to samo ale:
Gdańsk (-12,5) kurs 1,72
Bjerre over 12,5 kurs 2,08 (liczą wszystkie biegi)

C 1,3K

cerebrum

Użytkownik
Ostrów - Krosno
Ostrów -20 2.10 STS ⛔
Niestety nie wiedziałem o zamianie Firleja na Drożdża (11pkt), ale nadużyciem było by powiedzieć , że to jest to właśnie brakujące 11 punktów :grin: .Bardzo słabo Masters, który ma być gwiazdą 2LŻ .W Krośnie świetny gościnny występ Drożdża i Bellego

Kurs na Ostrów rośnie. A.Ellis nie jedzie ok, ale to nie na nim będzie opierał się wynik. Są liderzy w postaci Mastersa i Sucheckiego. Brzozowski który rok temu miewał dobre występy w Gdańsku , dodatkowo jeździł jeden rok w Ostrowie i stać go na dobry wynik.
Z drugiej strony Firlej i Lisiecki którzy nie są gwarantem punktów. Czałow po rozbracie z ligą, jeżdził kiedyś w Ostrowie ale z tego co pamiętam był rezerwowym. Puszakowski którego stać na dobry występ, ale po ostatniej kontuzji nie miał zbyt wielu szans na regularną jazdę .Bellego debiutujący w polskiej lidze trzy lata temu własnie w barwach Ostrowa .Jeździł chyba całkiem przyzwoicie ale w 15 i 16 ligi nie zwojował. Dodatkowo Ostrów jako jeden z pierwszych miał miał gotowy tor po zimie, a Krosno po wymianie na wierzchni przez dłuższy czas nie mogło u sobie trenować . Idę w stronę Ostrowa.

Zmień buka ;D W forBet masz to samo ale:
Gdańsk (-12,5) kurs 1,72
Bjerre over 12,5 kurs 2,08 (liczą wszystkie biegi
Również gram Gdańsk.✅ W Wybrzeżu poza Bielińskim 6 wyrównanych zawodników. Duży plus w postaci Kossakowskiego na juniorce , który może za kogoś wskoczyć w razie słabszej dyspozycji.
12,5 handi na plus .Gdyby nie defekt Gafurowa w 10 biegu handi 14 i 16 również było na plus... ale to tylko gdyby :grin:

M 62,4K

maciekfansport

Użytkownik
Dauga - Gdansk kurs w
STS juz -16,5 (1,75)
Forbet -12,5 z (1,72)
Lodz - Krakow 1 (-16,5) 1,90 Forbet. (50:40) ⛔ Nicholls zalatwil typ, jednak cos potrafi dalej.//
Krakow prawie by nie otrzymal lic ale pomogl im Polityk.
Sklad o wiele slabszy niz przed rokiem - odszedl Harris czy Mazur.
Lodz natomiast silna - Miskowiak ktory gwarantuje +/- 10pkt , Mazur który coraz lepiej sobie radzi 7p+, Andersen 10p, Loktajew tez bedzie silnym punktem, Andersen-Loktajev bardzo silna para.
A Krakow? Nichhols ktore dobre lata ma za soba, Koza ktory na wyjazdach raczej bedzie cieniowal,Klindt to niewiadoma, jedynie Hougaard i Szczepania kto pewne punkty + juniorka słabsza od Łodzi.
Piosiczki poobijany (Łodz) ale zapewne pojedzie.
np w STS jest linia -20,5 i po gorszym kursie..
54:36 aby typ był trafiony.
Poprzedni sezon Łódź - Kraków 52:38 ale to Kraków był silniejszy.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Krakow prawie by nie otrzymal lic ale pomogl im Polityk.
Sklad o wiele slabszy niz przed rokiem - odszedl Harris
No ja nie wiem czy to takie osłabienie. ????
Bogdanovs powyżej 9,5 punktów @1,75 iforbet ✅✅ 11 punktów, mimo że pojechał tylko 6 razy
Perełka na dziś. Tak jak ktoś napisał wyżej, Łotysz dziś pojedzie pewnie 7 razy, a na początku sezonu pokazał, że jest nieźle dysponowany + tor w Gdańsku mu leży. Na moje on tu w swoich pięciu biegach powinien zanotować jakieś 8 punktów, więc linia gdzieś o punkt-dwa za nisko.

H 13

harper

Użytkownik
Miśkowiak najlepszy w meczu 3.50 perełka

Łoktajew i Andersen pozabierają sobie punkty więc to Robert będzie najlepiej punktujący w meczu

S 42

scorpionx

Użytkownik
Bogdanovs powyżej 9,5 punktów @1,75 iforbet
Perełka na dziś. Tak jak ktoś napisał wyżej, Łotysz dziś pojedzie pewnie 7 razy, a na początku sezonu pokazał, że jest nieźle dysponowany + tor w Gdańsku mu leży. Na moje on tu w swoich pięciu biegach powinien zanotować jakieś 8 punktów, więc linia gdzieś o punkt-dwa za nisko.
Zgadzam się ale mnie bardziej podkusił Timo Lahti +8.5 pkt @1,67 iforbet. ✅✅✅
W tamtym roku jechał pod dwójką i w 5 biegach zrobił 8+1 w barwach Łodzi (w jednym miał upadek oraz jechał w parze z Andersenem). Dziś pojedzie 6 razy (może i 7 jak pójdzie taktyczna). Warto dodać że jedzie pod 5&#39;ką a Loko nie ma silnych juniorów, nie wierze że przyjedzie za plecami któregoś z nich, rzekłbym że 3 pkt ma z góry z urzędu.

przemczan 319

przemczan

Użytkownik
Siergiej Loktajew over 8.5 @ 1,45 Forbet ✅✅
Kurs może nie najwyższy, ale uważam, że ogromne szanse powodzenia. Sasza w sparingach był jednak z lepszych zawodników orła. To jest zresztą gość o ekstraligowych aspiracjach. W parze z Andersenem, ale ten za wiele w tym roku w Polsce nie trenował. To dopasowanie może zadziałać na korzyść Loktajewa. W STS jest linia 10.5 Ja biorę niższy kurs, ale też wyraźnie niższą linię.
Troy Batchelor over 1.5 wygranego biegu @1.5 STS ⛔⛔
Troy to moim zdaniem będzie dziś lider gospodarzy. Dodatkowo ustawiony w parze z juniorami. Owszem jest niezły Kossakowski, ale to wciąż nie klasa Troya. 2 wygrane biegi to myślę, że na miękko. Ciężko tu o inne argumenty, linia po prostu bardzo niska jak na lidera.
Ernest Koza over 4.5 @1,7 STS ⛔⛔
Tu znów bardzo zaniżona moim zdaniem linia. Owszem łódź ciężki teren, ale Ernest fajnie pokazał się w sparingach. Chłopak na prawdę się rozwija. Poradził sobie rok temu w krośnie, w tym sezonie myślę, że będzie jeszcze lepszy. Początek sezonu, więc nie jednemu zdarzy się wpadka, tu wystarczy w 5 biegach przyjechać choćby na 3 miejscu i linia osiągnięta. Uważam, że zdecydowanie za nisko dali i jeszcze niezły kurs.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom