Mój 1 post w tym dziale
Jest już oferta w STS..
Moje propozycje na dziś to..
14:45
Gdańsk - Daugavpils 1 [-14.5] 1,70
Strasznie niski kurs ale czego sie spodziewać po najlepszym Polskim buku STS ????
Z mojej symulacji wynika że Gdańsk wygra 54/53 37/36.
Daugavpils naturalnie słabsze niż przed rokiem, dwójka liderów odeszła, w dodatku Kylmaekorpi zakończył kariere,za niego będzie najprawpodobniej ZZ,debiut zaliczą Lahti oraz Logaczow, Logaczow jechal na Lotwie w poprzednim sezonie i kiepsko mu to wyszło, Lahti zdobył 8 pkt - w barwach Orła Łodz.
Bogdanovs jezdzil w Gdansku w 2012 roku - zna ten doskonale, moze dzis pojechac nawet 7 razy (zz,rt), juniorzy z dauga to pkt zdobeda tylko w juniorskim ???? .
Poudzuks tez nie najlepiej w Gdansku sobie radził.
Minusy dla Gdanska to że wczoraj O.Fajfer jechal w Rawiczu w MPPK i Gomolski w Anglii i nie spisal sie najlepiej.
Ostatnie wyniki Gdanska u siebie z Dauga to
Gdańsk - Daugavpils 50:39 2013r
Gdańsk - Daugavpils 60:30 2013r
Gdańsk - Daugavpils 55:35 2016r
Drugi typ to spotkanie Tarnów - Bydgoszcz
Bjerre pow 12,5 pkt - 1,85
Jesli nie zdarzy mu sie jakis defekt czy zerwanie tasmy to nie widze godnego dla siebie rywala w tym meczu dla Dunczyka.
(pkt bez bonusów, max 5 startów liczone).
ew w tym meczu typuje wygraną Tarnowa 57-33, goscie nabija pkt na juniorce gospodarzy i moze na A.Czaji,Michelsen rowniez nie pewny jest.
Trzeci typ
2 liga
15:00
Gniezno - Opole
Opole (+24.5) 1,70
Gniezno wraca do ligi po przerwie, zmontowali niezly sklad.
Opole jednak uwazam ze powalczy w tym meczu, jest A.Gomolski ktory zna bardzo dobrze ten tor, Gizatulin ktory w 2 lidze powinien byc grozny jak i D.Stachyra który dostal $$ na nowy sprzet, jest to zawodnik ktorego stac na te 8p w 2 lidze..
Juniorka Gniezna to nie pewny punkty gospodarzy jak i Nowak - Gala - obaj zawodnicy dopiero 1 rok w gronie seniorów.
ps: jak but365 doda oferte to dodam jeszce typ.