Betsafe również ma pary h2h.Takie szybkie pytanie do Was. Gdzie gracie? Widze że Betsafe się pojawił ale tam głównie tylko handi i 1x2. Jest też STS i widze że jest tam wiele możliwości wyboru. Co polecacie jeszcze? Oczywiście by oferta z Ekstraligi tez była wporządku
W całorocznym masz over 10 Szczepaniaka po 1,72.Rzeszów właśnie odwołali.
Piła - Gda : Szczepaniak Mi. (P) (10.5) Typ: + 1.55 STS
Szczepaniak wyjątkowo mocny w Pile jak i w całym sezonie. Tak jak wcześniej zauważono, Kościuch może mu odebrać parę punktów. Mimo wszystko stawiam na Michała.
Ja w tym meczu odpuszczam typowanie za kasę bo uważam że to trochę loteria. Ale jak dla mnie to po prostu ostatnio Włókniarz był taki słabiutki. Bardziej bym szedł w stronę Wybrzeza z handi +8,5/10,5.Piła dziś chyba powinna objechac Gdańsk Panowie? Piła z Czestochowa pokazała jak dobrze spisują się NA swoim torze
zgadzam sie z toba a 2 pewka to tarasenko+3! pozdrDla mnie na mecz w Pile bet 365 wystawił 2 peffki. Wiadomo to jest sport + bukmacherka to magiczna kompozycja cudów, ale błędy w h2h, aż rażą w oczy.
Trzensiok -1 - Kossakowski b365 @2,05
Kossakowski w II lidzę, w 2015 wykręcił śr na poziomie 0,875 p/b. W 2014 u siebie miał ok 0,6 p/b, a na wyjazdach 0,1 p/b (E-liga). Można powiedzieć, że są to wyniki złe jak nietragiczne. Tego zawodnika poznałem ok 3 lata temu, może 4 i wydawał mi się perełką, która się rozwinie. Jego kariera niestety potoczyła się inaczej i wydaje mi się, że po 21 roku życia, skończy jako solidny II ligowiec. Mike z kolei potrafi jechać w Pile. Ostatnio zrobił 6pkt w 3 biegach w tym wykluczenie bez treningu. Tak nie było go na treningach przedmeczowych bo przygotowywał się z drużyną z Grudziądza. Wczoraj, przedwczoraj był w Pile i prezentował się wyśmienicie. Spokojnie wygra tą parę, zaryzykowałbym nawet przy handim -2, wg mnie to jest prezent kolejki.