Jak widzę dzisiaj już Rumuńska
piłka nożna z godziny 10.00 przyniosła fajny zysk. więc dzień zaczyna się z uśmiechem ????
Mam nadzieję, ze po 18 będzie podobne.
Obiecana trzecia cześć moich zakładów na dzisiaj.
Tym razem
Anglia z mała pomocą Szkockiego East Kilbride gdzie mieszkałem przez kilka lat. Sentyment pozostał więc widząc ich w ofercie dodałem do jednego z moich dzisiejszych dubli.
Jeżeli chodzi o dzisiejsze single to może wybory dla wielu z Was
nie zbyt oczywiste, więc dobrze się zastanówcie nim coś pobierzecie i zagracie.
Tak czy inaczej powodzenia.
Anglia, National League – godzina 16.00
Havant & Waterlooville (20) – Maidstone (18) FT : 5-2
Maidstone (ah+0) wygra @ 2.55
Fortuna
Stawka : 4/10
Gospodarze na własnym boisku bardzo przekonujący. Salford jest faworytem ligi to fakt, ale ostatnio grają bardzo wiele meczy. Ostatnio w środę w FA Cup i to w końcu musi kiedyś sprawić, zę przyjdzie słabszy mecz. Liczę na dzisiejszy występ.
4
Anglia, FA Trophy – godzina 16.00
FA Trophy puchar dla zespołów od 5 ligi w dół z finałem na Wembley więc prestiż zapewniony a to oznacza, ze nikt tego nie odpuszcza
Southport – Chester FT : 0-0
Southport wygra @ 2.50
Unibet
Stawka : 4/10
Obie ekipy z
National League North ( 6 liga) i po raz kolejny jak już od trzech tygodni bęe popierał tutaj zespół Southport. Po słabiutkim początku ligi teraz wyraźnie pokazują,z ę mają ochotę na wielkie rzeczy w sezonie o czym zapewniali przed sezonem. Dla odważnych.
4
Alfreton – Fasley Celtic FT : 0-2
Fasley wygra @ 2.74
1xbet
Stawka : 3/10
Gospodarze nic specjalnego nie prezentują w lidze (6-3-8) i zaledwie jedna wygrana w ostatnich sześciu meczach. Goście dwie klasy niżej, ale stracili tylko jedną z ostatnich 10 ligowych rozgrywek i byli solidni na wyjazdach. Jeden z głównych kandydatów do awansu, więc wszystko jest tutaj możliwe.
5.22
Duble:
Tonbridge (1) – Leatherhead (14) –
Anglia, Isthmian League
FT : 0-2
Tonbridge wygra @ 1.66
Woking – Folkestone – FA Trophy
FT : 2-0
Woking wygra @ 1.41
AKO : 2.50
Stawka 4/10
Bukmacher :
1xbet
W obu przypadkach jakość po stronie gospodarzy. Tonbridge po dwóch porażkach w lidze będzie bardzo zmotywowane, a Woking jest liderem swojej ligi
4
East Kilbride – Gala Fairydean –
Szkocja, FA Cup
FT : 1-0
East Kilbride wygra @ 1.39
Blyth Spartan – Marske –
Anglia, FA Trophy
FT : 4-1
Blyth wygra @ 1.51
AKO : 2.09
Stawka : 5/10
Bukmacher :
1xbet
East Kilbride mała miejscowość za Glasgow. Mieszkałem tam przez dwa lata więc trochę z sentymentu ale też fakty przemawiają za gospodarzami. Obie ekipy grają w Lowland League. Kilbride walczą o mistrza a goście 4-2-7 do tej pory. Ostatnie mecze między tymi ekipami to 4-0-0 bramki 14-3 więc co tutaj się może wydarzyć ?
Blyth to typowa ekipa na puchary i gra cztery poziomy rozgrywkowe wyżej.
5.45
Spennymoor - Halesowen -
Anglia, FA Trophy
FT : 8-2
Spennymoor wygra @ 1.46
Truro City - Greenwich –
Anglia, FA Trophy
FT : 3-0
Truro wygra @ 1.46
AKO : 2.13
Stawka: 5/10
Bukmacher :
1xbet
Spennymoor mają kolejny dobry sezon w
National League North i świetnie się spisali w zeszłym sezonie. Truro naprawdę znalazło formę w
National League South. Oni naprawdę powinni pokonać Greenwich, która znajduje się dwa poziomy niżej i wygrała tylko 3 mecze ligowe przez cały sezon
5.62
Sutton (7) – Maidenhead (22) –
Anglia,
National League FT :0-1
Sutton wygra @ 1.54
King's Lynn (6) – Bedford (22) –
Anglia, Southern League Central Division
FT : 1-1
King's wygra @ 1.43
AKO : @2.20
Stawka : 5/10
Bukmacher :
1xbet
Sutton po prostu jest za silny dla gości. Walczą o co najmniej playoff, więc nie powinno tutaj wydarzyć się coś dziwnego.. W drugim meczu mogę tylko napisać, ze wygrana jedną bramka gospodarzy to będzie niespodzianka.
5
To tyle na dzisiaj ????