0 ortiz Użytkownik Sierpień 13, 2010 #1 Czesc. Wybiera sie ktos moze z Was na rozpoczęcie sezonu NHL 9-10 pazdziernika w Pradze? Boston Bruins vs Phoenix Coyotes bilety nie są w cale takie drogie, a blizej nhl zapewne juz nie zobaczymy.
Czesc. Wybiera sie ktos moze z Was na rozpoczęcie sezonu NHL 9-10 pazdziernika w Pradze? Boston Bruins vs Phoenix Coyotes bilety nie są w cale takie drogie, a blizej nhl zapewne juz nie zobaczymy.
K 1,2K kukla Forum VIP Sierpień 13, 2010 #2 Po ile? Jakaś stronę mogę prosić? Pewnie jest oficjalna ale wołałbym coś po polsku) Jakaś zorganizowana akcja?
Po ile? Jakaś stronę mogę prosić? Pewnie jest oficjalna ale wołałbym coś po polsku) Jakaś zorganizowana akcja?
0 ortiz Użytkownik Sierpień 13, 2010 #5 kukla zajrzyj do działu NHL Kliknij aby rozwinąć... gdzie tam cos pisze na temat meczu? link, gdzie mozna kupic bilety moge podac na PW.
kukla zajrzyj do działu NHL Kliknij aby rozwinąć... gdzie tam cos pisze na temat meczu? link, gdzie mozna kupic bilety moge podac na PW.
486 cygeiro Użytkownik Sierpień 13, 2010 #6 gdzie tam cos pisze na temat meczu? link, gdzie mozna kupic bilety moge podac na PW. Kliknij aby rozwinąć... http://forum.bukmacherskie.com/f274/nhl-offseason-and-preseason-2010-a-45082-2.html
gdzie tam cos pisze na temat meczu? link, gdzie mozna kupic bilety moge podac na PW. Kliknij aby rozwinąć... http://forum.bukmacherskie.com/f274/nhl-offseason-and-preseason-2010-a-45082-2.html
0 ortiz Użytkownik Sierpień 13, 2010 #7 sazkaticket. cz/ ticketen/eventDetail. aspx?docid =19078625 / usuncie spacje z mojego linku, tu macie bilety tansze i to o wiele :wink:
sazkaticket. cz/ ticketen/eventDetail. aspx?docid =19078625 / usuncie spacje z mojego linku, tu macie bilety tansze i to o wiele :wink:
124 hajduk Forum VIP Sierpień 15, 2010 #8 eh... W Pradze to nie ma miesiąca bez jakiegoś świetnego zespołu..., a tu... ???? Gdyby to NBA grało nie zastanawiałbym się długo...
eh... W Pradze to nie ma miesiąca bez jakiegoś świetnego zespołu..., a tu... ???? Gdyby to NBA grało nie zastanawiałbym się długo...