botshek
Użytkownik
tylko, że ta uwaga jest nie na miejscu bo wcale takiego zamiaru nie mam. Pytanie: zaraz piszę drugą analizę rozumiem, że mam ją dodać do postu, który jest nad Tobą ?? Tak żeby, ktoś kto czytał wcześniej moja analizę tej drugiej nie zauważył ??p.s. bot nie obrażaj się i nie traktuje tego jako ataku czy też "pojazdu"... podejdź do tego jako do małej uwagi, którą większość zauważa
CALGARY FLAMES PHOENIX COYOTES
36-24-9 March 10, 9:00 PM | Jobing.com Arena 34-23-11
Typ: Flames OT ML
Kurs: 2,23
Pinnacle
Szczerze to wczoraj nie liczyłem na wygraną Flames, to było dla mnie małym zaskoczeniem. Dziś Płomienie przyjadą do PHX, są w wysokiej dyspozycji bo jedyna przegrana w ostatnich 5 meczach z CHI na pewno na to wskazuje. Nowych, a zarazem znaczących osłabień Flames nie mają. Przeciwnie PHX, dziś lista kontuzjowanych sie powiększyła i to o poważnych zawodników: osłabiona będzie bardzo i ofensywa i defensywa zabraknie:
Martin Hanzal F Day-to-Day (lower-body injury)
Ed Jovanovski D Out Indefinitely (facial injuries)
Rostislav Klesla D Day-to-Day (head injury)
Derek Morris D Day-to-Day (lower-body injury)
Kurt Sauer D Out Indefinitely (head injury)
Ray Whitney F Day-to-Day (lower-body injury)
W bramce PHX Bryzgi, który raczej w ostatnim czasie nie prezentuje wysokiej dyspozycji. Flames, którzy w ostatnim czasie strzelają multum bramek powinni dziś poradzić sobie bez problemu. Przy takiej dyspozycji w jakiej są CAL powinni zepchnąć PHX do obrony i spokojnie ostrzeliwać bramkę Bryzgiego.
OTTAWA SENATORS FLORIDA PANTHERS
23-34-9 March 10, 7:30 PM | BankAtlantic Center 27-31-9
Typ: Florida under 2,5 OT Included
Kurs: 2,08
Pinnacle
Tak się składa, że aby powyższy typ nie wszedł musiałyby nastąpić dwie rzeczy, które w ostatnim czasie występowały w ilościach śladowych, a mianowicie: Craig Anderson musiałby wpuścić więcej niż 2 bramki co od momentu gdy gra w OTT 19.02.2011 zdarzyło się zaledwie 2 razy w meczach z BUF i NYR Craig wpuścił odpowiednio 3 i 4 bramki, ale nie porównujmy ofensywy BUF i NYR do osłabionej i rozsprzedanej ofensywy FLA. Druga rzęczą jaka musiałaby się nałożyć jest dyspozycja strzelecka graczy FLA, za granicę porównania uznajmy datę pierwszego występu Andersona w OTT czyli 19.02.2011. Od tego momentu FLA strzeliła więcej niż 2 bramki zaledwie trzy razy, ale przyczyną tego były raczej słabsze występy bramkarzy drużyn przeciwnych niż wielka dyspozycja ofensywy FLA. Dziś po Andersonie słabszej dyspozycji nie ma co oczekiwać tym bardziej, że ilość strzałów oddawanych przez FLA przy drużynach mocno defensywnych jest bardzo mała.