odi
Forum VIP
Hmmm no każdy ma swoją filozofie ???? Nie grałbym nigdy w życiu na przełamanie złej serii Edmonton czy Islanders (ekipy nieprzewidywalnej). Jednak Calgary kto się orientuje ten wie czym dysponuje i kto to jest - tak jak napisałem wyżej ekipa która wciąż w to wierzę będzie walczyć o Stanleya, mają potencjalnie każdą świetną formacje a do tego oglądałem ich mecze i tak jak napisałem po 3-4 loss mimo świetnej gry zacząłem stawiać na ich przełamanie bo prezentowali się świetnie w tych spotkaniach. Jak się okazało te porażki podziałały na nich w odwrotny sposób i zanotowali kolejne wtopy już w dużo słabszym stylu ????Natomiast najwiekszym wg mnie bledem jest stawianie na przelamanie negatywnej passy???? sledze typy na tym forum i pamietam jak ludzie na poczatku sezonu ostro stawiali na Caroline hehe a mi sie smiac chcialo, w koncu na ilu tam sie zakonczylo porazkach z rzedu? 13? albo teraz sytuacja w Calgary... (to do Odisio). Jak dostaja baty od wszystkich to czemu nie mieliby dostac jeszcze kolejnych 5 z rzedu? Zdecydowanie logiczniej jest stawiac na PODTRZYMANIE SERII ZWYCIESTW. Jak np ostatnio swietnie spisuje sie Ottawa...
A Ciebie zapraszam do tematu, nie warto się zniechęcać paroma porażkami nawet jeśli jest to długa niekorzystna seria - w moim przypadku chodzi o coś więcej niż bukmacherke i na pewno nie zaprzestane pisać nawet po tak słabym miesiącu jak ten. W końcu jak to pisał jeden z ViP-ów z krótką kadencją mężczyznę poznaje się po tym jak kończy ????