1# Montreal Canadiens - New York Rangers Win Montreal
@ 2.25
2# Ottawa - Tampa Bay over 5.5
@ 1.65
3# Florida - Washington Capitals over 5.5
@ 1.65
4# Nashville - San Jose Sharks Sharks win
@ 3.00
5# Edmonton - Colorado Oilers win @ 2.15
Godzinane:00
Florida - Pittsburgh Typ: zwycięstwo Pittsburgh wraz z ewentualnymi dogrywką i karnymi po kursie 1.82 na fortunie
Florida gra ostatnio w kratkę, nie za bardzo podoba mi się ich styl gry, który rzutuje natychmiastowo na słabe wyniki zarówno w roli gospodarza jak i na wyjazdach. Goście przyjeżdżają ze świetną serią 6 zwycięstw i podejrzewam, że dzisiaj spokojnie powinni ją przedłużyć. Dodatkowym argumentem są też bezpośrednie pojedynki między obiema ekipami, bo aż 9:1 w ostatnich 10 meczach na korzyść Pittsburgha! Stawka 9/10
Florida Panthers - Pittsburgh Penguins
#3Pantery over 2.5
@1.686:5
Nie neguję typu kolegi wyżej ale jak to mówią "każda seria się kiedyś kończy", dodatkowo Pantery są przeciętną drużyną ale potrafią być groźni jak nikt inny i grając przeciwko nim się zawsze obawiałem. Może i przegrają ten mecz ale Pingwiny jak na "topkę" mają słabą defensywę i zapewne stracą kilka bramek a może nawet i cały mecz aczkolwiek ze stawką 9/10 bym nie wchodził.
#4Washington Capitals win OT5:1
Tampa win OT3:3(4:3)
AKO: 2.20
Jakieś typy z hokeja na noc?? Tampa z Toronto 1 i poniżej 6,5 po kursie 3,30 w dubelku z Columbus z Washington powyżej 1,5 bramki w 3 tercji po kursie 1,63 w sumie 5,38 Polecam
Na dziś dubelek: Pittsburgh Penguins vs New Jersey Devils i pow 5,5 za 2,71
Washington Capitals vs Ottawa Senators i pow 5,5 za 3,00
ładny kursik 8,13 Polecam !!
Boston Bruins - Pittsburgh Penguins O5.5 1.70F v 1.80U
Dallas Stars - Tampa Bay Lightning O5.5 1.65F v 1.68U
Edmonton Oilers - Nashville Predators O5.5 1.70F v 1.75U
Nashville Predators Wygra mecz @ 1.65
Philadelphia Flyers Wygra mecz @ 1.70
Ako: 2.805
Dubelek na dzisiejszy dzień. Dwie drużyny, które są na podium kontra ekipy grające dość ciekawy hokej jednak brakuje im regularności. Postanowiłem pograć na te ekipy ponieważ prezentują wyśmienity hokej natomiast kursy są do gry.