>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

NHL offseason & preseason 2009

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ta a to od czego jest ten dział? Chyba od zadawania pytań bo moje pytania a Twoje te &quot;analizy&quot; stoją na jednakowym poziomie. Co do info, to po wczorajszym &quot;buszowaniu&quot; uważam że nie jest skromne, to tak btw. Pozdrawiam
Jeśli takich jak Ty znalazłoby się 10-15 co zadaliby pytania a nikt nic nie napisał to temat trzeba byłoby zmienić na: &quot;Pytania o NHL&quot;. A tak w ogóle to jest temat jeden--&gt; Pytania i rozmowy związane z hokejem
Skoro poziom Twojego pytania i moje &quot;analizy&quot; stoją na tym samym poziomie to jako mod działu życzyłbym sobie aby więcej było postów z takimi &quot;analizami&quot; niż pytaniami.
A jak widać brak odpowiedzi pomógł Ci w męskiej decyzji aby samodzielnie &quot;pobuszować&quot;. Mam nadzieję, że sprawdziło się to info w 100% i udało Ci ograć buka :spokodfhgfh:
To dziś mam nadzieję pobuszujesz i podzielisz się z nami informacjami, które pomogą nam ograć buka ;)
Pozdrawiam

maritos 4

maritos

Użytkownik
Witam Panowie po długim &quot;śnie zimowym&quot; fanów hokeja. Jak co roku czeka nas dużo emocji ???? Życze udanych typów w nowym roku.

Pozdrawiam Maritos

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witam ????
Twój post przeniosłem tutaj. Póki co leciutko wdrażamy się w sezon w tym temacie. Bardzo luźne dyskusje i jeszcze luźniejsze typy ;)
Sporo czasu i tak mi zajęło szukanie info więc krótko i na temat.
Więcej dziś spotkań i więcej kusiło mnie underów. Więc pocisnąłem dla zabawy aż dwa &gt;&gt;&gt; duble &lt;&lt;&lt;
Vs.

Nie będę tłumaczył i wkleję kilka zdań po ang.

PRESEASON DEBUT
Goaltender Pekka Rinne is projected to make his preseason debut tonight at Carolina. Forwards Martin Erat and David Legwand are also expected to make their preseason debuts (Jason Arnott, JP Dumont, and Steve SullivanDan Hamhuis and Kevin Klein are projected to play tonight, along with prospect Jonathon Blum (Ryan Suter and Shea Weber played last night and are not projected to play again tonight).
are not projected to play in tonight&#39;s game). On defense Dan Hamhuis and Kevin Klein are projected to play tonight, along with prospect Jonathon Blum (Ryan SuterShea Weber played last night and are not projected to play again tonight). and
-----
Scheduled to participate is the first line of Eric Staal, Tuomo Ruutu and Erik Cole and also the second unit of Matt Cullen, Ray Whitney and Chad LaRose. The top defensive pairing of Tim Gleason and Joe Corvo will suit up, as will starting goaltender Cam Ward. A few of Group B’s top offensive players will also play, as Zach BoychukBrandon Sutter are in. Full lineup: and
Ruutu – Staal – Cole
Whitney – Cullen – LaRose
Blanchard – Ryan – Dwyer
Conboy – Sutter – Boychuk
Gleason – CorvoHarrison – WardRodney – Carson
Ward
Peters​

-------------------------------------------------------------------------

VS.

It looks like Niklas Backstrom will get the start tonight in front of the home fans.
A reminder of tonight&#39;s scheduled lineup:
Forwards: Belanger, Boogaard, Bouchard, Brodziak, Clutterbuck, Gillies, Hilbert, Irmen, Kalus, Miettinen, Pouliot, Sheppard
Defensemen: Burns, Lannon, Rogers, Sifers, Stoner, Zidlicky

Goalies: Backstrom, Harding

------------------------------------------------------------

VS.

Andrew Raycroft and Daren Machesney will be between the pipes for Vancouver, it’s unclear who will get the start and if the keepers will split time.
For San Jose, newcomer Dany Heatley, who was acquired in a trade with Ottawa last week, has yet to suit up with his new squad. He is set to practice with the Sharks Friday morning before taking on the media for the first time.
-------------------------------------
Starczy... niektóre info kompletne. W niektórych info brak. Być może za słabo szukałem.
Ja dziś bawię się w underowy zawrót głowy. Jak wejdzie choć jeden dubel będzie zysk. Oba lost to rzecz jasna wtopa. Przy dobrych wiatrach będzie cacy. kombinacje dubli ułożyłem dość celowo. Jeden wydaje mi się bardziej prawdopodobny. Ale oba za taką samą leciutką płaską stawkę.
Jak będzie okaże się rano.
Pozdr.
--------------------
Zainteresowanych zapraszam do zabawy w grę Fantasy NHL. Liga Forum bukmacherskie---&gt; Fantasy Yahoo NHL 2009/10

botshek 360

botshek

Użytkownik
Witam po przerwie ;) wielkimi krokami zbliża się kolejny sezon i czas znów przysiąść i razmyślać nad typami wyników. Za nami kilka kolejek preseason no i jak dla mnie bardzo dobra wiadomość transferowa Kessel w drużynie Klonowych Liści. Czy w tym sezonie wybuchnie budowana od kilku sezonów młoda drużyna z Kanady?? Dobre wyniki kilku gier preseason napawają optymizmem. Może być ciekawie i chciałbym aby TML namieszali w tym sezonie...

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Tak zgadza się , Toronto buduje przyszłościowy zespół i myślę że już w tym sezonie przestaną być chłopcami do bicia ???? W tamtym sezonie już potrafili odrabiać straty kilku bramek, ogólnie bardzo overowy zespół, teraz gdy mają większą konkurencje w obronie i w obsadzie bramkarskiej powinno być jeszcze lepiej. Ale czy stać ich na awans do PO ? Zobaczymy

botshek 360

botshek

Użytkownik
Oglądałem wczoraj 2 tercje meczu Toronto no i widać duuuże postepy, az nie moge się doczekać kiedy wyjdzie Kessel na lód. Znacznie poprawiona gra w przewadze (1 bramka zdobyta przez Stajana w PP, az chce sie oglądać) no i znacznie lepiej w obronie. Troszke czasu jeszcze trzeba by poukładać zespół, bo zdarzaja się szkolne błędy, jedna bramka stracona podczas niefortunnej zmiany. Podsumowując to wyniki Toronto napawają optymizmem.

panmv 10

panmv

Forum VIP
Dzisiaj:

Wczorajszej nocy pierwsze zwycięstwo odnieśli Islandersi, z którymi niektórzy wiążą spore nadzieję (a przede wszystkim z Tavaresem). Jednak wśród wyspiarzy wyróżnia się Martin, który gra z meczu na mecz coraz lepiej, a z Calgary strzelił 2 bramki. Jeśli miałby wróżyć z fusów, to pokusiłbym się o kolejne zwycięstwo ekipy z NY. Dzisiaj z Edmonton, z którymi już przegrali w pre-season, może czas na rewanż?

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Typ na szybko

Washington Capitals - Buffalo Sabres NHL Preseason typ over 5,5 kurs 1.90 Betsson (wynik 1-2)⛔

W dotychczasowych dwóch spotkaniach w Capitals nie grał ,,Owca&quot;,w dniu dzisiejszym powinien wreszcie zagrać.Obydwa teamy spotkały sie kilka dni temu, Washington wygrał po dogrywce 4-3.W bramce Capitals stał Varłamow.W ostatnim meczu natomiast bronił młodziutki Czech Michal Neuvirth,który był MVP 2009 Calder Cup Playoffs,spisywał się fantastycznie,puścił tylko dwie bramki.W przodzie szaleli jego niedawni klubowi koledzy z Mistrza AHL Hershey Bears ,centrzy Mathieu Perreault strzelec jednego z goli oraz Kyle Wilson ,który również w ostatnim meczu z Chicago zdobył gola.Mam nadzieje,ze w dniu dzisiejszym stanie jeden ze zmienników Millera,Jhonas Enroth lub Patrick Lalime.
Mój typ over 5,5.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ciekawy wynik padł w meczu Davos 0 Chicago. Ekipa z NHL wygrała bardzo wysoko z mistrzem Szwajcarii.
HC Davos - Chicago Blackhawks 2:9 (0:3, 1:2, 1:4)
09:23 0-1 Troy Brouwer [1] (Toews/ Madden!)
13:20 0-2 Brian Campbell [1] (Brouwer, Toews)
17:14 0-3 Patrick Kane [1] (Campbell)
26:01 1-3 Daniel Widing [1] (R.von Arx, Bürgler/ Sharp)
28:50 1-4 Evan Brophey [1] (Bickell, Hjalmarsson)
35:10 1-5 Patrick Sharp [1] (Madden)
40:58 1-6 Radek Smolenak [1]
43:23 1-7 Duncan Keith [1] (Sharp/ Gianola)
46:43 1-8 Patrick Kane [2]
51:09 1-9 Radek Smolenak [2] (Johnson)
54:39 2-9 Peter Guggisberg [1] ( Widing!)

SOG: 12: 42
PIM: 10 (5x2) :10 (5x2)
ATT: 7252
Jako ciekawostka poprzednie mecze Chicago na przestrzeni wielu lat z ekipami z Europy.
07.01.76 Chicago Chicago Blackhawks - Krylya Sovietov Moskwa (RUS) 2:4
31.12.77 Chicago Chicago Blackhawks - Poldi Kladno (Cze) 4:6
04.01.89 Chicago Chicago Blackhawks - Dinamo Riga (RUS) 4:1
07.01.90 Chicago Chicago Blackhawks - CSKA Moskwa (RUS) 4: 6
01.01.90 Chicago Chicago Blackhawks - CSKA Moskwa (RUS) 2: 4
To pokazuje, że najlepsza ekipa poprzedniego sezonu a także obecnie lider tabeli zostaje rozjechany przez solidną drużynę z NHL.
Tutaj niżej wyniki obu ekip w ostatnim czasie.

Davos dobrze sobie radzi w lidze. Ale różnica między ich ligą a NHL to po prostu przepaść. Coś jak wyścig na pół mili Porsche i Fiata 126p. Jakby to był polski klub to wyścig Porsche z Syreną (mam nadzieję, że niektórzy pamiętają taki samochód- to był pierwszy car mojego ojca).

Do sporej niespodzianki doszło w meczu Florydy Panthers z fińską Tapparą. W karnych finowi pokonali Pantery.
Ostatni raz zespół z NHL przegrał z Europejskim klubem w 1991 r. Dynamo Moskwa pokonało Quebec Nordiques (dzisiejsza drużyna- Colorado Avalanche). Floryda nie takim mocnym zespołem jak Chicago, ale fakt przegranej z Tapparą to trochę jednak wstyd...

panmv 10

panmv

Forum VIP
Dzisiaj odbyły się dwa mecze towarzyskie:
Farjestads vs Detroit Red Wings 2:6
Jokerit vs Florida Panthers 2:4

zespoły z NHL już grają w składach zbliżonych do &quot;normalnych&quot;. Po wynikach też widać jaka przepaść dzieli hokej z NHL i ten europejski - z serii meczów towarzyskich tylko Pantery minimalnie przegrały z Tapparą, ale dzisiaj się odkuły.
Tym samym zakończył się już pre-season, nie licząc spotkania Dallas Stars z własną farmą dzisiejszej nocy ???? Także zapraszam do tematu związanego z sezonem 2009/2010, bo juz za dwa dni początek ????

warzyn 164,9K

warzyn

Użytkownik
...może i przepaść, ale w pierwszym meczu florida panthers przegrała z tapparą po karnych.Niby nie do uwierzenia, ale jeszcze kiedyś powiedziłbym, że to niemożliwe, a jednak

vader 2,8K

vader

Forum VIP
&quot;Uciekł Ci&quot; jeden mecz ;)

ZSC Lions - Chicago Blackhawks 2:1 (1:1, 1:0, 0:0)

Szwajcarzy zdobywcy Hokejowej Ligi Mistrzów z zeszłego sezony pokonując w finale rosyjski Magnitogorsk dokonali kolejnego wielkie wyczynu.
Mecz ten był rozgrywany w ramach Victoria Cup.
Czyli zwycięzca Hokejowej Ligi Mistrzów z Europy gra z którąś z drużyn z NHL.
Poprzedni mecz o Victoria Cup był między Magnitogorskiem a NY Rangers. Wygrali Amerykanie ;)
W tym roku reprezentantem NHL było Chicago. Drużyna, która w poprzednim sezonie miała rekord średniej widowni we własnej hali, United Center (Ci co interesują się NBA to ten sam obiekt co Bullsi grają ;) )
Spośród 40 meczów we własnej hali mieli średnią 21783 przez cały sezon.
Amerykanie musieli jednak uznać wyższość Lions.
Była to pierwsza w historii wygrana zespołu ze Szwajcarii z klubem NHL :!:
Bramki/asysty:
7 Barker (Sharp) 0:1.
13. Bärtschi (Monnet, Signoretti) 1-1.
35. Grauwiler (Bühler) 2-1
Widzów: 9744
Kary: 7x2 min, 5x2 min.

Składy meczowe:
Chicago Blackhawks: Huet; Seabrook, Keith; Campbell, Hjalmarsson; Sopel, Barker; Kane, Toews, Brouwer; Sharp, Bolland, Ladd; Eager, Kopecky, Byfuglien; Skille, Fraser, Smolenak; Versteeg.
ZSC Lions: Sulander; Schelling, Suchy; Schnyder, Seger; Signoretti, Geering; Stoffel; Bastl, Pittis, Sejna; Gardner, Alston, Trudel; Bärtschi, Down, Monnet; Grauwiler, Kamber, Bühler. W Chicago nie zagrał z ważniejszych graczy Marian Hossa.
A tak cieszyli się zawodnicy ZSC Lions z wygranej w Victory Cup.

No i faktycznie powoli będziemy przenosić się do tematu z sezonu zasadniczego ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom