>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami NHL (National Hockey League) - Sezon zasadniczy 2025/2026

5xharoldx5 2,5M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks

Typy:
Chicago Blackhawks over 1,5 (z dogrywką i karnymi) @1,41 Superbet
Chicago Blackhawks over 2,5 (z dogrywką i karnymi) @2,15 Superbet

Dużym faworytem meczu są gospodarze i trudno oczekiwać, by to przegrali, ale u Oilers jest duży problem z obroną. U tej ekipy tak jest, że w sezonie regularnym nie dają z siebie wszystkiego w defensywie, a niektórzy obrońcy bywają naprawdę leniwi, by potem w playoffach zmienić się całkowicie. Ostatnimi czasy Edmonton Oilers w prawie każdym meczu tracą po przynajmniej trzy bramki. Chicago Blackhawks z sezonu na sezon są coraz lepsi, młodzi gracze robią progres. Jeśli chodzi o ofensywę, to Blackhawks wyglądają naprawdę przyzwoicie- niedawno zdobyli aż siedem bramek z Ottawa Senators, potem trzy z Winnipeg Jets, było też wyjazdowe zwycięstwo z Tampą 3:2 oraz aż osiem strzelonych goli z St. Louis Blues. Według mnie gości stać na zdobycie trzech bramek.

Ostatnia edycja:
5xharoldx5 2,5M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Utah Mammoth - Tampa Bay Lightning

Typy:
Tampa Bay Lightning (ML) (Super przewaga) @1,85 Superbet
Tampa Bay Lightning lub remis @1,53 Superbet
Tampa Bay Lightning over 2,5 (z dogrywką i karnymi) @1,58 Superbet

Doceniam to co prezentują Utah Mammoth, ale niestety mocno ustępują kadrowo Tampie. Utah powalczą o playoffy, całkiem możliwe, że się w nich znajdą, ale raczej nic tam nie zwojują. Tampa Bay Lightning za to są jednymi z głównych faworytów do zdobycia pucharu, przed sezonem jeszcze wzmocnili swój skład. Start nowego sezonu był dla nich nieudany, ale teraz złapali formę i nie tylko wygrywają, ale po prostu grają lepiej od rywali, potrafią dominować. Dla mnie to Tampa jest faworytem.

Ostatnia edycja:
verno 1,3M

verno

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina: 21:30
Spotkanie: Utah vs Tampa
Typ: Point
powyżej 1,5 gola OT
Kurs: 9
Bukmacher: Betclic
Post w dziale:
Link do swojego postu
Analiza:

Podobnie jak kolega wyżej uważam że Tampa dzisiaj będzie górą bo Utah mimo wszystko ostatnio leciała ponad stan. Trafia si dobre matchupy, praktycznie każdy był hot i wszyscy na wysokiej skuteczności strzelali ale jak długo to może trwać? Dzisiaj zmierzą się z Tampą, która wraca ale też jej jeszcze brakuje. Złapali teraz kilka zwycięstw i mimo że gra była dobra to wyniki były bardzo bliskie i finalnie mecz mógł iść w dwie strony przez brak skuteczności. Bolts grają naprawdę dobrze w ofensywie ale nie potrafią coś wykończyć sytuacji a ponad 20 słupków i poprzeczek w tym sezonie mówi samo za siebie. Point już mnie zawiódł kilka razy i przypomina się trochę sezon 23-24, aktualnie po 11 spotkaniach ma zaledwie 2 gole, wtedy ma 10 spotkaniach też miał 2 gole i kolejny wystrzelił z hattrickiem. Czy dzisiaj znowu dojdzie do wyraźnego przełamania strzelając 2 a może nawet 3 gole? Mam nadzieje b o jest to zawodnik, który i tak skończy sezon z min 40 golami na koncie więc czas najwyższy zacząć strzelać.

Utah vs Tampa
Poing gol OT
@2.55

Dopiero 1 tercja ale już rozliczam, seta zmarnowana, złe przyjęcie gdzie mógł być sam na sam, nawet nie chcę mi się go komentować.

Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina: 02:00
Spotkanie: Sharks vs Detroit
Typ: Rasmussen gol OT
Kurs:
7
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Link do swojego postu
Analiza:

Dzisiejszej nocy zobaczymy mecz pomiędzy Sharks oraz Detroit. Mecze między nimi są dość widowiskowe i dzisiaj również spodziewam się kilku trafień z obu stron. Detroit ofensywnie wygląda całkiem okej a defensywa ubolewa, statystyki jeszcze mają nie najgorsze ale to tylko dzięki świetnym występom Talbota czy Gibsona, gdyby zagrali kilka meczów "przeciętnie" to te statystyki mogły by być bardzo słabe, z drugiej strony rekiny, którzy w ofensywie coraz śmielej sobie poczynają i już potrafią rozmontować każdą defensywę a dopiero są w trakcie przebudowy ale obrona to leży i kwiczy, wczoraj z Colorado mogli dostać o wiele więcej goli ale nieoczekiwanie Askarov zagrał bardzo dobry mecz. Rekiny są w czołówce jeśli chodzi o pozwalanie przeciwnikowi na strzały bo średnio pada prawie 32 strzałów na ich bramkę i dzisiaj nie powinno być inaczej. Myślałem żeby grać w stronę Debrincata, który od 4 spotkań regularnie strzela gola i złapał rytm ale wolę szukać wysokich kursów i wyciągam czarnego konia z rękawa. Mowa tutaj o Rassmussenie, który gra w 4 linku ale znalazł sposób na rekiny i naukowcy go teraz nienawidzą [ZOBACZ JAK] a tak całkiem poważnie to na 5 ostatnich spotkań przeciwko sharks strzelał w 4 meczach zdobywając 5 bramek a mówimy tutaj o zawodniku, który w sezonie strzela 10-15 goli więc ewidentnie te rekiny mu lezą i myślę że po takim kursie warto zaryzykować.

Sharks vs Detroit
over 6
@1.72​

Ostatnia edycja:
5xharoldx5 2,5M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Anaheim Ducks - New Jersey Devils

Typy:
New Jersey Devils lub remis @1,50 Superbet
New Jersey Devils over 2,5 (z dogrywką i karnymi) @1,50 Superbet

Anaheim Ducks mają naprawdę dobre otwarcie nowego sezonu i wygląda na to, że są już dostatecznie silni, żeby powalczyć o pierwszą ósemkę w Konferencji Zachodniej, ale jednak New Jersey Devils to jest jednak półka wyżej. Devils grają kapitalnie i mogą być czarnym koniem tego sezonu. Problemem jest to, że Diabły zagrają dzień po dniu po wygranej 4:1 z Los Angeles Kings, ale oni są na tyle mocni, że i tak powinni wywalczyć przynajmniej remis w Anaheim.

Do góry Bottom