>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NHL (i nie tylko) by juninho7

juninho7 261

juninho7

Użytkownik
#9 SABRES (39-29-10) at HURRICANES (38-30-10)
Typ: Hurricanes -0,5 REG
2.200 Pinnacle⛔⛔⛔

Zdecydowanie szlagier weekendu. Żaden inny mecz nie miał takiej rangi. I dzisiaj w bezpośrednim meczu o miejsce w PO widzę w roli zwycięzcy jednak Carolinę. Goście nie imponują mi, i nie widzę ich jakoś w PO. Canes wręcz przeciwnie, spodobali mi się ostatnio jako zespół, i jeśli dziś wygrają z Sabres, to miejsce w pierwszej ósemce na koniec sezonu zasadniczego będzie na wyciągnięcie ręki... Thrashers i Red Wings są jak dla mnie słabszym zestawem niż Flyers i Jackets na tę chwilę. Oba zespoły grają również z Lightning. Musimy też pamiętać, że oprócz tej dwójki o miejsce w PO walczą Rangersi poza dzisiejszym meczem z Flyers, mierzą się jeszcze z Bruins, Thrashers i Devils. Z tej trójki skreśliłbym Sabres, i jeśli dziś Carolina wygra ten mecz, to będę jeszcze bardziej przekonany do takiego scenariusza. Oba marcowe mecze wygrali Hurricanes. Na dodatek gospodarze nie mają w kadrze żadnych kontjuzowanych zawodników, czego nie można powiedzieć o kadrze gości, zabraknie szczególnie Millera w bramce..
Stawka: 800 PLN
AKO: 2.200
DW: 1760 PLN
-800
#10 LIGHTNING (43-24-11) at BLACKHAWKS (42-27-8)
Typ: Lightning ML
2.810 Pinnacle✅✅✅

Goście b2b, Hawks wypoczęci. Dla mnie to jednak nadal Lightning jest faworytem dzisiejszego meczu. Po wczorajszej porażce Stars mogą poczuć się troche rozluźnieni. Ta połowa sezonu jest swoistą parabolą dla Lightning. Gdy już się wydawało, że są jednym z kandydatów do obalenia lidera z Philadelphii, zanotowali cały fatalny Marzec, jednak ostatnio znowu zaczęli grać świetnie. Hawks w ostatnich meczach nie przekonywali, przegrali z Bruins 0-3, przedwczoraj udało im się ugrać 2 pkt. z jednym z najsłabszych aktualnie zespołów Jackets... Kurs dodatkowo motywuje aby zaryzykować grę na Lightning.
Stawka: 500 PLN
AKO: 2.810
DW: 1405 PLN
+905
Bilans: +5397 PLN✅✅✅
NHL Single: 8-2 +5397

Otrzymane punkty reputacji: +25
S 0

siwek86

Użytkownik
Gratuluje wynikow ale co do obstawiania innych lig nie jestem za.. poprostu chodzi mi o to zebys typowal dziedzine na ktorej sie naprawde dobrze znasz a te wyniki to pokazuja ze NHL nie jest ci obce nieraz tak jest ze im czlowiek chce wiecej podawac typow itp gorzej na tym wychodzi takze lepiej wedlug mnie skupic sie na jednej lidze na ktorej mozna naprawde zarobic ... Pozdrawiam.
Szacunek za typy nieprzewidywalnej NHL!!!Skoro masz tak samo dobrą wiedzę z ligi Premiership i Ligue 1 to może jednak warto spróbować?
pozdrawiam

juninho7 261

juninho7

Użytkownik
Owszem próbuje bez umieszczania na forum. Statystyka się wole nie chwalic. Wiedza a intuicja to jednak dwie różne sprawy jak widać a ta druga na razie idzie w parze z wiedza tylko w nhl

Otrzymane punkty reputacji: +1
juninho7 261

juninho7

Użytkownik
#11 BRUINS (44-23-11) at RANGERS (42-32-5)
Typ: Bruins ML
2.020 Pinnacle⛔⛔⛔

Tak jak przed tygodniem stawiałem na ekipę z Nowego Jorku, tak dziś postawię jednak na Boston. Pokazali klasę w meczach z Flyers i Hawks, pokazali też zarazem, że nie odpuszczą w walce o mistrzostwo konferencji. Potem przyszła co prawda porażka z Maple Leafs na własnym terenie, ale formę i sytuację w jakiej znajdują się Kanadyjczycy każe nam wybaczyć tę porażkę. Dzisiaj myślę, że Bruins zemszczą się za ostatnią porażkę na własnym terenie 0-1. Dodatkowo spory fakt może mieć b2b Rangersów, mieli wczoraj ciężki shootoutowy mecz z Flyers.
AKO: 2.020
DW: 1010 PLN
-500
Bilans: +4897 PLN✅✅✅
NHL Single: 8-3 +4897

juninho7 261

juninho7

Użytkownik
Mam mało czasu, a nie wiem czy potem dam radę jeszcze wejść, więc wklejam tylko kupony bez analizy. Choć podobno brak analizy przynosi szczęście ???? . Oczywiście wszystkie moje typy są przeanalizowane.
#12 LIGHTNING (44-24-11) at SABRES (40-29-10)
2.240 Pinnacle

AKO: 2.240
DW: 1120 PLN
-500
CAPITALS (46-22-11) at MAPLE LEAFS (37-32-10)
Typ: Over 5,5
2.150 Pinnacle⛔⛔⛔

AKO: 2.150
DW: 1075
-500
Ach te overy w moim wykonaniu.. tradycyjnie brak 1 bramki
DEVILS (36-37-5) at PENGUINS (46-25-8)
Typ: Penguins -0,5
2.080 Pinnacle✅✅✅

Stawka: 1000 PLN
AKO: 2.080
DW: 2080 PLN
+1080
BLACKHAWKS (42-28-8) at CANADIENS (42-30-7)
Typ: Canadiens ML
2.030 Pinnacle

AKO: 2.030
DW: 2030 PLN
Takiej pomyłki w swoim wykonaniu się nie spodziewałem, zamiast zamierzonego ML łącznie z dogrywką (jak z resztą stawiam zawsze) tym razem jak na złość musiałem postawić na ML w regulaminowym czasie gry, nie wiedzieć czemu..
0
Bilans: +4977 PLN✅✅✅
NHL Single: 9-5 +4977

juninho7 261

juninho7

Użytkownik
#16 ISLANDERS (30-37-12) at BRUINS (44-24-11)
Typ: Bruins -1,5 REG
2.380 Pinnacle⛔⛔⛔

Boston bez Thorntona, ale nawet bez niego powinni roznieść dzisiaj przybyszów z Nowego Jorku. Wobec ostatnich fatalnych wyników Flyers otworzyła się szansa dla 4 innych zespołów by wygrać konferencję (Capitals już wykorzystali tę szansę), w tym dla Bruins. Nie mogą jednak odpuszczać meczy z tak słabymi rywalami jak Islanders. Ostatnio walczyli jednak z Hurricanes, musieli uznać jednak wyższość graczy z Caroliny. Dzisiaj trafiają na jeszcze mocniejszy zespół, który przedwczoraj prowadził 3-0 z drugim zespołem z Nowego Jorku, by niespodziewanie ulec 3-5... Bruins na pewno będą zmotywowani tamtą porażką i nie oddadzą pola Wyspiarzom.
AKO: 2.380
DW: 1190 PLN
-500
#17 RED WINGS (46-23-10) at HURRICANES (38-30-11)
Typ: Hurricanes ML
1.990 Pinnacle✅✅✅

Kolejny must win dla Caroliny... Ekipa z Detroit notuje najlepszy wynik jeśli chodzi o interkonferencyjne spotkania, ale teraz to ani ta sama forma ani ta sama motywacja.. Po tym co Sharks robią z kolejnymi rywalami Detroit muszą chyba jednak zadowolić się 3 miejscem przed rozrachunkiem na PO. A ta motywacja jest na pewno w obozie dzisiejszych gospodarzy. Porażka przekreśli już raczej definitywnie ich marzenia o PO (4 pkt straty do Rangers), będą na pewno walczyć na 100% o co najmniej 2 pkt w dzisiejszym meczu. A Detroit jak już pisałem przy okazji poprzednich typów nie zachwyca w tej końcówce..
Stawka: 800 PLN
AKO: 1.990
DW: 1592 PLN
+792
#18 PANTHERS (29-38-12) at CAPITALS (47-22-11)
Typ: Capitals -1,5
2.070 Pinnacle✅✅✅

Kurs może nie zachwyca, ale jest to chyba pewniak dzisiejszego wieczoru (choć w wypadku NHL nie wypada używać słowa pewniak...). Przejdźmy do rzeczy. Lista kontuzjowanych w nowej najsłabszej ekipie wschodu jest spora, i na pewno nie pomoże w grze z nową najlepszą ekipą wschodu. Po prostu brak dzisiaj argumentów przemawiających za gośćmi. O motywację Capitals nie trzeba się martwić, na pewno będą chcieli utrzymać pierwsze miejsce w konferencji do końca..
AKO: 2.070
DW: 2070 PLN
+1070
Bilans: +6339 PLN✅✅✅
NHL Single: 11-6 +6339

Otrzymane punkty reputacji: +16
juninho7 261

juninho7

Użytkownik
#19 AVALANCHE (29-42-8) at STARS (40-28-11)
Typ: Stars -1,5
2.070 Pinnacle
✅✅✅
Co tu dużo mówić. Must win dla Stars. Jeżeli wygrają to będą tracić 1 pkt. do Chicago i na te 2 ostatnie mecze nadzieje odżyją.. A z takim rywalem jak dzisiejsze Colorado po prostu trzeba wygrywać. Avs zagrają bez 10 graczy co jeszcze bardziej pogrąża ten zespół. Jeżeli wygrali 3-0 z Jackets, którzy bądź co bądź są niewiele lepsi od Avs, to z dzisiejszym rywalem też powinni spokojnie wygrać przy takiej samej motywacji.. A taka na pewno na ostatnie 3 mecze w Dallas jest.
AKO: 2.070
DW: 2070 PLN
+1070
Bilans: +7409 PLN✅✅✅
NHL Single: 12-6 +7409

Otrzymane punkty reputacji: +24
juninho7 261

juninho7

Użytkownik
Piątek, można poszaleć.
#20 PENGUINS (47-25-8) at ISLANDERS (30-38-12)
Typ: Penguins -0,5 REG
2.150 Pinnacle
⛔⛔⛔
Nie wierzę, żeby Pingwiny mogły odpuścić mecz z dzisiejszym rywalem. Ponownie mają okazję objąć prowadzenie w ATL Division (muszą jednak liczyć również na pomoc dzisiejszą ze strony Sabres), a takiej okazji nie odpuszczą, szczególnie z Islanders. Gospodarze dalej trapieni przez kontuzje.. Powalczyli ostatnio z Bostonem ulegając 2-3 ale to nic nie zmienia.. Liczę dzisiaj na zmotywowanych Pingwinów, i życzę im zwycięstwa w ATL Div.
Stawka: 700 PLN
AKO: 2.150
DW: 1505 PLN
-700
#21 HURRICANES (39-30-11) at THRASHERS (34-34-12)
Typ: Hurricanes -1,5 REG
2.850 Pinnacle✅✅✅

Nic tak nie napędza do walki, jak porażka bezpośredniego rywala w walce o PO. Dzisiaj Canes grają z zespołem, któremu wiele zawdzięczają, ale taryfy ulgowej na pewno nie będzie. Wygrana da im awans na 8 miejsce, i przed ostatnim meczem z Bolts będą bardzo zmotywowani. Thrashers grają dziwnie i bardzo w kratkę. Przeplatają bardzo dobre mecze słabszymi, a czasem mimo wcale nie gorszej gry oddają pole przeciwnikom ulegając w bezsensowny sposób. Warto spojrzeć na ostatni mecz z Predators. Te mecze zazwyczaj przychodzą właśnie po spotkaniach z lepszymi rywalami. I myślę, że dzisiaj po wczorajszym efektownym zwycięstwie z Rangers dzisiaj to Hurricanes, mający pęd na PO zmiotą zespół gospodarzy. Byłoby to piąte zwycięstwo w sześciu meczach tego sezonu dla Canes z ekipą z Atlanty.
AKO: 2.850
DW: 1425 PLN
+975
#22 STARS (41-28-11) at AVALANCHE (29-43-8)
Typ: Stars -1,5 REG
2.530 Pinnacle⛔⛔⛔

Stars znowu powinni wygrać podobnym stosunkiem jak wczoraj, jeśli nie lepszym.. Wczorajszy wynik mnie szczerze mówiąc zdziwił, i dzisiaj myślę, że zwycięstwo powinno być jeszcze pewniejsze. Nie ma co nawet dopisywać, wystarczy przeczytać notkę przy okazji wczorajszego typu. Przy małej pomocy z Detroit Stars mogą dzisiaj zrównać się punktami z Hawks czego im z całego serca życzę ???? .
AKO: 2.530
DW: 2530 PLN
-1000
#23 WILD (37-35-8) at OILERS (25-44-11)
Typ: Wild -1,5 REG
3.750 Pinnacle✅✅✅

Oba zespoły pobiły ostatnio w Minnesocie rekord zwycięstw jednego zespołu z rzędu na jego stadionie. Dzikusy dobiły do 16 zwycięstw z Edmonton z rzędu, i dzisiaj fakt, że nie grają u siebie nic nie zmienia. Oilers zaskoczyli ostatnio dwiema wygranymi z Canucks, ale to raczej efekt rozluźnienia ekipy z Vancouver... Dowodem poniekąd była ostatnia sroga porażka z Flames 1-6. Słaba postawa Wild ostatnimi czasy powinna mimo wszystko wystarczyć na jeszcze słabsze Edmonton.
Stawka: 300 PLN
AKO: 3.750
DW: 1125 PLN
+825

Ponadto po cichu liczę na wygrane Flyers i Wings, wolałbym widzieć w PO ekipy z Dallas i Caroliny, niż z Buffalo, Nowego Jorku czy Chicago. Może potem postawię przeciw w/w zespołom, ale to będzie wyłącznie kierowanie się sentymentem. ????
PS. Miałem zamiar oczywiście zagrać 1000 na Penguins a 700 na Stars, no ale trudno, mała pomyłka, a może okaże się, że będzie dzięki niej lepiej
^^

Bilans: +7509 PLN✅✅✅
NHL Single: 14-8 +7509

Otrzymane punkty reputacji: +7
juninho7 261

juninho7

Użytkownik
A jednak bez znaczenia mój błąd ze stawkami, po prostu oba nie weszły grr. Na szczęście udało się trafić te dwa ryzykowniejsze, nie ma powodów do narzekania. Na razie takie dwa typy, reszta wieczorem.
#24 DEVILS (37-38-5) at RANGERS (43-33-5)
Typ: Devils ML

2.700 Pinnacle⛔⛔⛔
Trochę na przekór wszystkiemu, ale jestem pewny, że tak właśnie chcę obstawić. Mecz o wszystko dla Rangers, jeśli nie wygrają to po raz drugi z rzędu zabraknie ich w PO (a rok temu też odpadli w kuriozalnych okolicznościach). Devils z kolei opuszczą PO po raz pierwszy od 1996 roku, mimo tej ich kosmicznej serii, która będzie długo pamiętana. Nie dają jednak ostatnio za wygraną, nadal walczą o dobry koniec tego sezonu i dzisiaj nic nie wskazuje na to, że pomogą Nowojorczykom w awansie do PO. Wygrali z Flyers i Maple Leafs, oba po 4-2, pokazując w nich grę przypominającą tą z czasów tworzenia pamiętnej serii. Dzisiaj wierzę w Devils, i ich pozytywne zakończenie sezonu.. i również życzę zespołowi z Caroliny awansu kosztem Rangers ????
AKO: 2.700
DW: 810 PLN
-300
#25 SENATORS (32-39-10) at BRUINS (45-25-8)
Typ: Bruins -1,5

2.470 Pinnacle✅✅✅
Boston cały czas ma szanse na drugie mecze w konferencji, muszą wygrać oba ostatnie mecze, i liczyć na (prawdopodobne bardzo) potknięcie Flyers. Ottawa pod koniec sezonu walczy, osiąga dobre wyniki, ale dzisiaj brak kilku kluczowych graczy raczej uniemożliwi im osiągnięcie tego. Boston wygrał z Ottawą 4 mecze tego sezonu, aż w 3 notowali shutout! Stracili w 5 meczach z rywalem tylko 4 bramki, i dzisiaj nic nie wskazuje na nic innego niż pewne zwycięstwo Bruins.
AKO: 2.470
DW: 1235 PLN
+735
Bilans: +7944 PLN✅✅✅
NHL Single: 15-9 +7944

juninho7 261

juninho7

Użytkownik
#26 LIGHTNING (45-25-11) at HURRICANES (40-30-11)
Typ: Hurricanes ML
1.526 Pinnacle⛔⛔⛔
Kurs nie powala, bukmacherzy widzą co się święci, ale i tak uważam, że warto grać. Lightning po ostatnich dobrych meczach muszą pogodzić się jednak z 5 miejscem. Grają na dodatek b2b na pewno nie zagrają na 100% możliwości. Z kolei zwycięstwo w dzisiejszym meczu byłoby najważniejszym w sezonie dla Canes. Nie ma kalkulacji, sprawa jest prosta. Zwycięstwo = playoff. Porażka = obejście się smakiem. W meczu z Thrashers pokazali całą swoją siłę, i mimo zwycięstwa dzisiejszego Rangers nad Devs, Nowojorczycy będą prawdopodobnie musieli czekać kolejny rok na udział w PO.
AKO: 1.526
DW: 1526 PLN
-1000
I tak oto Rangersi awansują do PO...
Bilans: +6944 PLN✅✅✅
NHL Single: 15-10 +6944

juninho7 261

juninho7

Użytkownik
#27 RED WINGS (46-25-10) at BLACKHAWKS (44-28-9)
Typ: Red Wings ML
2.830 Pinnacle✅✅✅
Dzisiaj ponownie postawię na zespół, który gra o nic.. Chociaż patrząc na ostatnie wyniki Wings to jest parodia. Może jest to kolejny samobójczy typ, ale na ostatni mecz sezonu Wings muszą się zmobilizować, by choć trochę zmazać plamę po ostatnich tragicznych meczach(patrz wczorajszy wynik TBL). Przegrali 4 poprzednie mecze z Hawks, na pewno tli się w myślach zawodników złośliwa myśl, by wyeliminować obrońców tytułu z gry. Oczywiście wygrana w dogrywce Wings zadowoli nawet gospodarzy dzisiejszego meczu, więc jeśli chcieliby wyeliminować graczy z Chicago to zawodnicy Wings musieliby wygrać w regulaminowym czasie, ale wolę się podeprzeć na wypadek remisu, wtedy Hawks mogą w dogrywce poczuć się rozluźnieni i szybko stracić decydującego gola. Powyższe argumenty może nie są zbyt przekonujące, nie będę ukrywał, że 50% mojego typu to faworyzowanie Dallas, i tak naprawdę najsensowniejszą sprawą wydaje się podkreślona przeze mnie wypowiedź. Pozdrawiam ;)
AKO: 2.830
DW: 849 PLN
+549
Potem prawdopodobnie postawię jeszcze na mecz Dallas, ale to już będzie zależało jak potoczą się losy w/w spotkania.​

Otrzymane punkty reputacji: +10
juninho7 261

juninho7

Użytkownik
Przebiegło planowo, można więc postawić na noc:

STARS (42-28-11) at WILD (38-35-8)
Typ: Stara -0,5 REG
1.877 Pinnacle⛔⛔⛔
To samo co wczoraj w wypadku Caroliny... tylko, że dzisiaj w przypadku porażki Stars to by była totalna załamka. Niespodziewanie Gwiazdy mogą mimo ostatniej przeciętnej gry awansować do PO. Elegancko podnieśli się z formą na koniec sezonu, wiele też mogą zawdzięczać grze Hawks ostatnimi czasy. Nie ma co się nawet rozpisywać, motywacja jest wystarczająca by ograć przeciętnych Wild na ich terenie.
AKO: 1.877
DW: 1877 PLN
-1000
Bilans: +6493 PLN✅✅✅
NHL Single: 16-11 +6493

juninho7 261

juninho7

Użytkownik
Wracamy do gry, na razie podam takie małe AKO na każdą serię, wieczorem dokładniejsze analizy na konkretne dzisiejsze mecze.
1#

Washington Capitals - New York Rangers 1,38
Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres 1,48
Boston Bruins - Montreal Canadiens 1,40
Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning 1,95
Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks 1,45
San Jose Sharks - Los Angeles Kings 1,31
Detroit Red Wings - Phoenix Coyotes 2,65
Anaheim Ducks - Nashville Predators 1,76
Stawka: 50 PLN
AKO: 49,40
DW: 2475 PLN
Unibet

juninho7 261

juninho7

Użytkownik
#29 RANGERS (44-33-5) at CAPITALS (48-23-11)
Typ: Capitals -1,5
2.830 Pinnacle⛔⛔⛔
Na razie jeden typ, po pierwszych meczach będę wiedział czym się kierować przy reszcie par. Do rzeczy. Liczę tu na demonstrację sił ze strony Capitals. Nie ma co patrzeć na h2h, NYR wygrali 3 z 4 meczy z Capitals, w tym dwa pogromy 7-0 6-0, ale teraz Capitals to zupełnie inna drużyna. Świetny Kwiecień pozwolił im zdobyć mistrzostwo konferencji sezonu zasadniczego, Rangers mimo dobrej gry w końcówce zwolnili loty i awansowali do PO na rzut beretem... Wpływ będzie miała pamiętna postawa Caps w zeszłorocznych PO, po których oczekiwania są jeszcze większe. Myślę, że poradzą sobie znakomicie z presją, i już w pierwszym meczu pokażą swoją siłę wygrywając przynajmniej 2 bramkami. Tym bardziej ze Ovechkin po swojej krótkiej kontuzji jest w bardzo dobrej formie.
AKO: 2.830
DW: 849 PLN
-300
Bilans: +6193 PLN✅✅✅
NHL Single: 16-12 +6193

juninho7 261

juninho7

Użytkownik
Po pierwszych meczach już widzę, że PO w tym roku na płaszczyźnie obstawiania będzie tradycyjnie bardzo trudne..
KINGS (46-30-6) at SHARKS (48-25-9)
Typ: Sharks -1,5
2.830 Pinnacle⛔⛔⛔
Goście bez Kopitara do końca sezonu co jest sporym osłabieniem. Szczególnie w perspektywie starcia z bardzo silnym zespołem Sharks. Po ostatnich kilku beznadziejnych występach w PO w tym roku Sharks mają dobre podstawy by się przełamać. Fantastyczne wyniki na koniec sezonu wprawiają kibiców w optymizm. Pamiętajmy, że nie tak dawno Sharks ograli hokeistów z LA pewnie, 6-1. A oprócz tego grywali między innymi ostatnio Dallas 6-0, Phoenix 3-1 i 4-1, Anaheim 4-2.. Poza paroma wpadkami jest to zespół kompletny. Nawet sweep całej serii jest bardzo prawdopodobny. Dziś stawiam podobnie jak wczoraj na demonstrację siły faworytów, i mam nadzieję, że takie nieporozumienie jak wczoraj nie powtórzy się.
AKO: 2.580
DW: 1290 PLN
-500
Bilans: +5693 PLN✅✅✅
NHL Single: 16-13 +5693

Otrzymane punkty reputacji: +4
juninho7 261

juninho7

Użytkownik
Po pierwszej serii widzę, że trzeba zmniejszyć częstotliwość typowania PO.. Będę wybierał naprawdę wyselekcjonowane mecze bo jak na razie ciężko cokolwiek trafić ????

juninho7 261

juninho7

Użytkownik
#31 KINGS at SHARKS (0-1)
Typ: Sharks -1,5
2.550 Pinnacle⛔⛔⛔
Powtórzę dziś ten sam typ z przedwczoraj. Nawet nie ma tu co dodawać. Może tylko to, że w mojej opinii Rekiny były dużo lepsze od przyjezdnych w pierwszej odsłonie serii, i mogą czuć się podrażnieni. Dziś wygrana powinna przyjść z większą łatwością...
AKO: 2.550
DW: 1275
-500
Bilans: +5193 PLN✅✅✅
NHL Single: 16-14 +5193

juninho7 261

juninho7

Użytkownik
Powrót po krótkiej przerwie, liczę na powrót do formy ???? Na dziś taki mały dubelek.
#1 PENGUINS at LIGHTNING (3-2)
1,741 Pinnacle
SHARKS AT KINGS (3-2)
Typ: Sharks ML
1,769 Pinnacle✅✅✅

Po mało przekonujących zwycięstwach Pingwinów, Bolts pokazali formę w ostatnim meczu gromiąc ich aż 8-2.. Co najważniejsze formę pokazał w końcu Stamkos, strzelając dwie bramki. Dzisiaj myślę, że ponownie wraz z Lecavalierem i St. Louisem spenetrują obronę Penguins i ruszą za dwa dni do Pittsburgha by rozstrzygnąć rywalizację ostatecznie (mam nadzieję, że na korzyść Błyskawic).
Drugi mecz do dubelka, to para która wywołała już we mnie niemałą frustrację. Dwa mecze oddane na własne życzenie wywołały sporą nerwówkę, bo jak inaczej nazwać coś co powinno być sweepem. W ostatnim meczu nawet ogromna przewaga w SOG nie pomogła (52 po stronie SJS...). Dzisiaj muszą wziąść się w garść, by móc ze spokojem wracać do San Jose.
AKO: 3,079
DW:1539,5 PLN
+1039,5

Bilans: +6132,5 PLN✅✅✅
NHL Single: 16-14 +5193

NHL Duble: 1-0 +1039,5

Otrzymane punkty reputacji: +5
juninho7 261

juninho7

Użytkownik
Wracamy do gry, na razie podam takie małe AKO na każdą serię, wieczorem dokładniejsze analizy na konkretne dzisiejsze mecze.
1#

Washington Capitals - New York Rangers 1,38
Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres 1,48
Boston Bruins - Montreal Canadiens 1,40
Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning 1,95
Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks 1,45
San Jose Sharks - Los Angeles Kings 1,31
Detroit Red Wings - Phoenix Coyotes 2,65
Anaheim Ducks - Nashville Predators 1,76
Stawka: 50 PLN
AKO: 49,40
DW: 2475 PLN
Unibet
Przypomnienie dawnego kuponu, nie wszedł co prawda ale i tak niewiele brakło. Potem wkleję podobny kupon na CS.

Do góry Bottom