#16 CANADIENS (41-29-7) at HURRICANES (36-30-10)
Typ: Hurricanes -0,5 REG
2.300 Pinnacle
Ciekawił mnie wynik wczorajszego no-bet-game z Capitals. Carolina będąca pod ścianą zdołała wywieźć z Waszyngtonu 2 pkt. i dzisiaj wierzę, że znów zagrają na miarę swoich możliwości wygrywając z niebędącym w najlepszej formie zespołem z Kanady. Fakt, że Cans roznosili w poprzednich 3 spotkaniach Canes nie ma dla mnie żadnego znaczenia.. Gospodarze muszą wygrywać, jeśli mają nadal aspiracje na awans do PO ( a 3 pkt. się same nie odrobią). Osobiście życzę im sukcesu.
Stawka: 500 PLN
AKO: 2.300
DW: 1150 PLN
+650
#17 RANGERS (41-30-5) at SABRES (38-29-9)
Typ: Rangers ML
2.070 Pinnacle
Liczę, że dzisiejszy, korespondencyjny pojedynek Sabres i Hurricanes zostanie rozliczony na korzyść tych drugich. Osobiście nie przekonuje mnie zespół z Buffalo, po zmianie prezesa notowali lepsze występy ale to nadal nie to. Rangers grają swój najlepszy
hokej w sezonie, choć w ostatnich trzech meczach udało im się strzelić tylko 3 bramki.. Ale nie można przecież mieć pretensji do Nowojorczyków o skuteczność, skoro w tych trzech meczach zdobyli 7 pkt na możliwych 10!Wcześniej ograli między innymi Sharks, Penguins i Canadiens, a więc inne zespoły plasujące się w czołówce ligi. Rangersi są naprawdę w formie, cały czas walczą o piąte miejsce w lidze. Myślę, że dzisiaj wygrają i pomogą pośrednio Canes w walce o PO.
Stawka: 500 PLN
AKO: 2.070
DW: 1035 PLN
-500
#18 DUCKS (43-28-5) at FLAMES (38-28-11)
Typ: Ducks ML
2.310 Pinnacle
Dać sobie strzelić 4 bramki z Oilers i wygrać z tym zespołem dopiero po dogrywce robi wrażenie. Ostatnio ta walka o PO w wykonaniu Flames jest tragiczna.. Od 10 marca wygrali tylko z beznadziejnymi Avalanche, i ugrali po jednym punkcie z Kings i właśnie Ducks. Ducks, którzy są w fantastycznej formie (choć ta ostatnia wygrana z Avs budzi niepewność), i dzisiaj wierzę w ugranie przynajmniej 2 punktów w Calgary, i pozbawienie Kanadyjczyków marzeń o PO.
Stawka: 1000 PLN
AKO: 2.310
DW: 2310 PLN
+1310
I na zakończenie pierwszy dubelek w tym temacie, za mniejszą stawkętak po części do maksymalnego wykorzystania dzisiejszej oferty ???? :
#19 ISLANDERS (29-35-12) at DEVILS (34-36-5)
Typ: Devils -1,5 REG
3.100 Pinnacle
Jeszcze do niedawna dwie zaskakujące, mające najlepszą formę ze wszystkich ekip w
NHL, dziś już bardzo przygaśnięte.. Walka w NJ o PO skończyła się, hokeiści nie czują już takiej motywacji. Dzisiaj mam nadzieję, że jeszcze pograją na koniec dobry
hokej, żeby pokazać kibicom, że tamta forma to nie był przypadek, i wygrają z coraz słabszą ekipą Islanders. A kibice ciągle pamiętają serię 23-3-2...
BLUES (34-32-10) at RED WINGS (44-22-10)
Typ: Red Wings -1,5
2.400 Pinnacle
Choć niezbyt lubię zespół z Detroit, to jednak nie wierzę, żeby nie ograli mało ambitnych już graczy z St. Louis. Czują na plecach oddech zespołu Sharks w walce o drugie miejsce w konferencji, a kto wie czy nawet nie oddadzą dywizji dla Predators... Dzisiaj wszystko wskazuje przeciwko Nutkom.
ale jaja
Stawka: 100 PLN
AKO: 7,440
DW: 744 PLN
-100
Bilans: +8857,5 PLN
NHL Single: 14-4 +8957,5
NHL Duble: 0-1 -100