bizziss
Użytkownik
Wymyśliłem sobie system( jeśli gdzieś taki jest proszę o info)
Proste zasady:
1.Stawiamy,ze drużyna,która 1-sza zdobędzie bramkę-wygra mecz.
2.Jak w temacie-dotyczy tylko NHL.
3.Gramy plaska stawka,u mnie domyślnie 1j=1€ (tu proszę bez komentarzy).
4.Kursy na takie zdarzenie wynoszą śr. 1.40
5.Gramy wszystkie mecze kolejki do zakończenia sezonu lub do momentu wyczerpania bankrollu ( u mnie 50j=50€)
6.Gram w bet365
7.Start 9.NOV.2013
8. Oczywiście gramy tylko single, 1j na kupon....
9. *Skrót b/k oznacza "brak kursu" , czyli buk nie wystawił kursu w chwili pisania postu
Wady i zalety chyba każdy widzi(ja widzę zdecydowanie więcej pozytywnych aspektów)
W przypadku,gdybym nie zdazyl napisac typow/kursow na dany dzień, NIE znaczy to ze nie zagrałem,po prostu mogę nie mieć na to czasu i postaram się uzupełnić czem prędzej.Nie ma tu żadnej ściemy,gdyż gram WSZYSTKIE mecze danej kolejki
Zapraszam do gry razem ze mną ????
Proste zasady:
1.Stawiamy,ze drużyna,która 1-sza zdobędzie bramkę-wygra mecz.
2.Jak w temacie-dotyczy tylko NHL.
3.Gramy plaska stawka,u mnie domyślnie 1j=1€ (tu proszę bez komentarzy).
4.Kursy na takie zdarzenie wynoszą śr. 1.40
5.Gramy wszystkie mecze kolejki do zakończenia sezonu lub do momentu wyczerpania bankrollu ( u mnie 50j=50€)
6.Gram w bet365
7.Start 9.NOV.2013
8. Oczywiście gramy tylko single, 1j na kupon....
9. *Skrót b/k oznacza "brak kursu" , czyli buk nie wystawił kursu w chwili pisania postu
Wady i zalety chyba każdy widzi(ja widzę zdecydowanie więcej pozytywnych aspektów)
W przypadku,gdybym nie zdazyl napisac typow/kursow na dany dzień, NIE znaczy to ze nie zagrałem,po prostu mogę nie mieć na to czasu i postaram się uzupełnić czem prędzej.Nie ma tu żadnej ściemy,gdyż gram WSZYSTKIE mecze danej kolejki
Zapraszam do gry razem ze mną ????