>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

NHL by Pawlenty ;)

pawlenty87 63,9K

pawlenty87

Użytkownik
MAŁE PODSUMOWANIE W POŁOWIE MIESIĄCA

PODANE 23
WYGRANE 15
PRZEGRANE 5
ZWROTY 3
POSTAWIENE 27.5j
WYGRANE 35.58j
ZYSK ✅8.08j
YELD ✅29.4%​

Nie jest źle ale wiadomo zawsze może być lepiej ????

pawlenty87 63,9K

pawlenty87

Użytkownik
Szwajcaria HA(+1.5) + Chicago under 5 ✅ 1.6j / Chicago zwrot
ako 2.93
buk Marathonbet

Szwajcaria ML + Kanada ML ⛔ 1j
ako 4.6
buk Marathonbet

Oba te państwa widzę w strefie medalowej.

// Dzisiaj trochę pecha przy tych kuponach miałem, Chicago 5 gol w ostatniej minucie i kanada która poległa w karnych :/ . Kto grał to w bet365 ma ✅ z kuponu bo kanadę rzliczają jako zwrot.

Otrzymane punkty reputacji: +1
pawlenty87 63,9K

pawlenty87

Użytkownik
Sharks ML
✅ 3.52j
ako 1.76
stawka 2j
buk Marathonbet

Gram dzisiaj bo kursy mogą delikatnie spaść. Skarks dziś przegrało w samej końcówce po dobrym meczu. Myślę że u siebie odrobią straty więc gram mocniej w ich stronę. W sezonie zasadniczym byli jedną z najlepszych drużyn na swojej tafli więc myślę że warto

pawlenty87 63,9K

pawlenty87

Użytkownik
Zakład na zwycięstwo w serii przy stanie 2:0 dla LA Kings.

San Jose Sharks
ako 4.55
stawka 0.5j
buk Marathonbet

po takim kursie myślę że warto spróbować za drobne.

pawlenty87 63,9K

pawlenty87

Użytkownik
Kto wygra serię przy stanie 3:1 dla Penguins
Penguins // Anulowano zakład jednak promocji nie będzie. Zakładu nie wliczam do statystyk.
ako 1.42
stawka 4.5j
buk Marathonbet

Na moje oko primocja od Marathonbet. Penguins brakuje 1 zwycięstwa a mają na to trzy mecze w tym 2 domowe.

pawlenty87 63,9K

pawlenty87

Użytkownik
F1 ukończy wyścig na miejscu punktowanym
Massa ⛔ 1j // jednak nie warto robić wyjątków Massa się rozbił i odpadł z wyścigu ????
ako 2.15
buk Marathonbet
Ogólnie nie gram zakładów na wyścig. Dzisiaj zrobiłem wyjątek i gram na top 10 Massy. Myśle że szanse ma mimo że startuje z ostatniej pozycji , gdyż Monako jest bardzo trudnym wyścigiem i jedzie dziś dużo młodych kierowców z gorącymi głowami a jeden błąd tutak kosztuje wypadnięcie z wyścigu. Bardzo prawdopodobny jest wjazd na tor w takim układnie samochodu bezpieczeństwa co może pomóc Massie. Jego atuty to doświadczenie i mocny bolid i myślę że na ten weekend wykorzystał już limit pecha i nic złego mu się nie przytrafi. Wspomnę tylko że w tamtym roku Massa dojechał 6 a wyścig ukończyło tylko 15 z 24 kierowców.

pawlenty87 63,9K

pawlenty87

Użytkownik
Zakład na zwycięstwo w serii przy stanie 2:0 dla LA Kings.

San Jose Sharks⛔ 0.5j
ako 4.55
stawka 0.5j
buk Marathonbet

po takim kursie myślę że warto spróbować za drobne.
// Niestety nie udało się Sharksom zforsować żelaznej defensywy Kingsów na ich terenie ????

Do góry Bottom