Hej.. witam
. Powiedziałbym, że wreszcie zaczyna się robić normalnie w
NHL. Można więc zacząć coś kombinować. Ty widzę na razie ostrożnie grasz na overy ale myślę, ze można powoli przymierzać się do porządniejszych kursów. Pytanie do fachowca: Tampa - Boston. Ostatnio postawiłem na Tampę i over 6,5 gola z Oilers. Weszło, ale żeby to był spacerek to nie powiem. Teraz przed nimi trudniejsze zadanie. Miałem stawiać co mecz na Tampę oraz over bramek ale tu po głowie chodzi mi zgoła odmienny wynik. Co o tym meczu myśli guru hokeja na naszym forum
?
Cześć, gratki za mecz z Oilers, Lightning ładnie wyciągnęli trzecią tercję
Co do ich następnego meczu przeciwko Bruins to nie jest to łatwe spotkanie do obstawiania. Lightning zaliczyłbym do over'owych zespołów, Bruins under'owych. Forma Tampy niestabilna, dużo zależy od dyspozycji między innymi Kucherova, weźmy na przykład niedawne mecze vs Canes, pierwszy wygrana 3:0, chwilę potem przegrana 0:4, oba na własnym terenie, z tym że w drugim nie było Kucherova. Bruins na razie bez większych zastrzeżeń, co widać po rezultatach. Lightning mogą mieć też problemy z grą w PP z takim rywalem jak Bruins, co jest już sporym plusem dla przyjezdnych.
Nie zdziwi mnie żaden wynik, remis, under czy over. Dla mnie mecz do skipu, ale jakbym był przyparty do ściany i musiał coś zagrać na wyższy kurs to brałbym Bruins + over na gole Bruins. Jeśli chcesz atakować win Lightning to nie jest to głupi pomysł, Misie lubią na wyjazdach nieraz odwalić, kursy myślę dobrze wystawione. Pozdrawiam