Poproszę moderatora zeby to poprawił ????Na temat systemu się nie wypowiadam, jednak nazwa to chyba powinna być ODD or EVEN![]()
Zaczynam grać na wynik nieparzysty następnego meczu danej drużyny zaraz po tym jak mecz wcześniej ustrzeliła wynik parzysty. Jeżeli nie trafie czekam az znowu pojawi sie wynik parzysty tej samej drużyny i gram raz jeszcze to samo.
Czekam na wynik parzysty drużyny i gram ze będzie w następny meczu wynik nieparzystyPrzecież jak nie trafisz, to będzie to wynik parzysty, więc na to chcesz czekać?
Nie wiem jakimi kryteriami kierujesz się przy sporządzaniu tych statystyk, jeżeli jednak dla statystyki serii uwzględnić także mecze Minnesoty z końcówki poprzedniego sezonu zasadniczego 2014/15, to należy dodać jeszcze ich 9 wyników nieparzystych, wg wykazu z rosyjskiego portalu statystycznegominesota 13 meczy bez parzystej - Ciekawostka
Masz rację nie wziąłem pod uwagę poprzedniego sezonu...Nie wiem jakimi kryteriami kierujesz się przy sporządzaniu tych statystyk, jeżeli jednak dla statystyki serii uwzględnić także mecze Minnesoty z końcówki poprzedniego sezonu zasadniczego 2014/15, to należy dodać jeszcze ich 9 wyników nieparzystych, wg wykazu z rosyjskiego portalu statystycznego
http://en.24score.com/hocky/
http://en.24score.com/hocky/?&team_id=270&year=2014
a zatem wtedy ta seria ma 9+13=22 takie wyniki* i dzisiejszy wynik Minnesoty z Winnipeg 5-3 tę serię 22 nieparzystych właśnie zakończył...
Oczywiście biorąc tu pod uwagę także kryterium spotkań w fazie play-off, to ta statystyka ma identyczny bilans 22 gier z wynikiem nieparzystym, gdyż przypadkowo także 9 ich ostatnich spotkań w tej fazie to także wyniki nieparzyste.
Tu wyniki - w tym Minnesoty - w fazie play-off 2014/15
http://en.24score.com/hocky/?country_id=4&champ_id=11&ssn_id=267&type=standings
A zatem zarówno przy braniu pod uwagę tylko wyników z sezonu zasadniczego 2014/15 jak i przy wliczeniu fazy play-off, seria nieparzystych kolejnych wyników Minnesoty łącznie z dorobkiem w tym sezonie 2015/16, liczyła aż 22 mecze.
* oczywiście liczone wg ML (Money Line) w wersji z OT+P included
Trafione - 0/3Co prawda mecze juz się zaczeły ale to nic... chodzi jak na razie o testowanie.
COB BLUE JACKETS - VAN CANUCKS (nieparzyste)
NJ DEVILS - STL BLUES (nieparzyste)
NAS PREDATORS - OTT SENATORS (nieparzyste)
MIN WILD - WIN JETS
minesota 13 meczy bez parzystej - Ciekawostka
Stawka na kazdy mecz 10j
Dzięki, jak to nie wypali to raz jeszcze przemyślę Twoją radę ????eeeee tam
jak już chcesz jechać najszerszą autostradą do bankructwa czyli progresją
to raczej proponuje ci BTS w kopanej
rynek sprawdzony od lat 50% / 50% kiedys się w to bawiłem
i wyszło że najlepiej ostawiać w ciemno wyższy kurs BTS / NBTS
obstawiając stałą stawką wyjdziesz na zero lub lekki +/-
meczy masz pełno 24/h
tylko nie kieruj się żadnymi zasranymi statystkami bo wyjdziesz jak w meczu
Polska - Gibraltar
czego miłośnik progresji czyli samobójca może chcieć więcej
a tak serio
progresja ma sens jak masz baaaarrrrdzooo duuuużyyy kapitał i dojście do dobrych typów lub sam b. dobrze typujesz po kursach przynajmniej 1.70