T 52 thedon Użytkownik Listopad 28, 2005 #1 Dzisiaj tylko 2 mecze za oceanem . Polecam kupon w miare pewny ( kurs ok 2 ) : Florida - Toronto --- X2 --- czysto raczej powinno wejsc ( wtedy kurs ok 3) Los Angeles - Detroit ( LB 5.5 ) --- 2 powyzej ______________________ Opis na WWW.
Dzisiaj tylko 2 mecze za oceanem . Polecam kupon w miare pewny ( kurs ok 2 ) : Florida - Toronto --- X2 --- czysto raczej powinno wejsc ( wtedy kurs ok 3) Los Angeles - Detroit ( LB 5.5 ) --- 2 powyzej ______________________ Opis na WWW.
T 52 thedon Użytkownik Listopad 29, 2005 #2 Wyniki z poniedzialku Florida - Toronto 1 - 2 ???? Los Angeles - Detroit 2 - 5 ???? Tak wiec bez wiekszych problemow mozna bylo pomnozyc kaske x3 ???? Mam nadzieje ze ktos skorzystal .....
Wyniki z poniedzialku Florida - Toronto 1 - 2 ???? Los Angeles - Detroit 2 - 5 ???? Tak wiec bez wiekszych problemow mozna bylo pomnozyc kaske x3 ???? Mam nadzieje ze ktos skorzystal .....
49 domel Forum VIP Listopad 29, 2005 #3 ja skorzystalem i bardzo Ci jestm wdzieczny ???? tylko tak dalej TheDon ja postawielm na over(+6.5) Los Angeles - Detroit :wink:
ja skorzystalem i bardzo Ci jestm wdzieczny ???? tylko tak dalej TheDon ja postawielm na over(+6.5) Los Angeles - Detroit :wink: