>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NFL Offseason 2010/2011-2011/2012

Status
Zamknięty.
michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Znalazłem taki ciekawy zakładzik wart uwagi:

Wygrana na początek sezonu - Miami Dolphins
Czy drużyna wygra swoje 1-wsze i 2-gie spotkanie w sezonie? TAK@8,00
Betsson

MIA gra oba spotkania na wyjeździe. Pierwsze z BUF Bills to powinien być spacerek. Drugie z MIN Vikings i na pewno nie są tutaj bez szans.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Już jutro pierwszy mecz, kursy widziałem w pinnacle

Hall of Fame Game

Cincinnati Bengals vs. Dallas Cowboys, at Canton, Ohio, 8 p.m.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Ted takie mecze grać jak ten wyżej to gorzej jak loteria.
Lepiej poczekać na Week 1
Rok temu Mr Ochocinco kopał PAT [sam mówił , ze lubi soccer] ...
Lepiej popatrzeć , co młodzi grają.

edit Ted: ja go przecież nie ruszam ;)

shen 408

shen

Użytkownik
Typy wyżej jak najbardziej na ✅.Ja dziś zaryzykuje 2 typy za małą stawkę do których mam przekonanie.
SEA(-3,5)1,90 ⛔20-18:;/:
W Seahawks nowy coach Pete Carroll który ostatnio prowadził USC,do tego masa nowych grajków,duża konkurencja na pozycji WR i RB.Pierwszy mecz na własnych śmieciach,co prawda preseason,ale wypadało by to wygrać.
MIN(+2,5)2,00 ✅28-7
Bez kitu chyba buki mają jakieś przecieki albo mecz będzie ustawiony i Bradford rzuci 400 jardów i 5 TD a Vikings zagrają bez ofensywy.Rezerwy Vikings bez Favre&gt;Rezerwy Rams z Bradfordem.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Brian Westbrook w 49ers !!

Po dosc zaskakujacym zakonczeniu kariery przez RB Glenn&#39;a Coffee (po jednym sezonie w NFL) San Francisco nie czekalo zbyt dlugo na zakontraktowanie innego RB. Ale kto by sie spodziewal Westbrooka?? Westbrook podpisal roczny kontrakt. 49ers w tym momencie maja jedna z najlepszych running game w lidze - Gore, Dixon, Westbrook. Dodajac do tego wzmocnienia linii ofensywnej i secondary w defensywie, dla mnie San Fran staje sie w tym momencie jednym z powaznych kandydatow do SuperBowl.

shen 408

shen

Użytkownik
49ers jednym z poważniejszych kandydatów do wygrania SB?,pewnie obok Bengals i Dolphins :grin:.49ers mają bardzo dobry skład,ale nie mają quarterbacka który by ich poprowadził do wygranych,Alex Smith to druga liga jak dotąd,nawet za Ortonem z Broncos,Westbrook może był dobry ale dwa lata temu,tak samo LT i tak samo jak on został wywalony bez żalu po sezonie z Eagles.Co do kandydatów do SB,to jak co roku Colts(Manning jak dotąd w preseason forma z sezonu)Saints,Cowboys,Jets,Packers,Vikings z Favre(pierwsza kolejka Saints-Vikings zapowiada się prawdziwa wojna i rewanż za tamten sezon)no i może Belichick,Brady i ich Patriots.
Jak ktoś nie słyszał to #4 is back,po raz 4 nie było końca kariery :;/:

jkula 2

jkula

Użytkownik
Ja bym dziś zagrał na SF-3 ( 1,90 )

W pierwszym tygodniu wikingowie zagrali przeciętną defensywę przeciwko STL. Nie dziwia mnie zatem 310 yrd podań Sage&#39;a Rosenfelsa bo potensjał drużyny z St. Louis każdy zna. Problem jak dla mnie z qb. Webb poniżej krytyki i dziś nie powinien nic zdziałać.

SF poleciało z IND w bardzo dobrym stylu. Carr i Davis na bardzo dobrej skuteczności wiec dziś przewaga qb powinna być znaczna.

Jak dla mnie SF może nawet i 20 puknąć wikingów i wcale mnie to nie zdziwi. Myślę, że mogą namieszać troszkę w tym sezonie. Czy starczy to na SB...?

EDIT: 15:10✅
w #4 juz nie wierze, do tego w week 1 jak dla mnie lepiej pograli SF, bo nawet w preeseason STL to cieniasy i wygrać z nimi to żadna sztuka.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
to są preseason i dzis trener SF ma dać pograć jeszcze więcej młodym niż ostatnio, natomiast w Wikingach chwile ma zagrać Favre oraz Peterson (w dodatku będzie transmisja w TV co motywuje #4 ;)), oraz moim zdaniem Vikings sie lepiej zaprezentowali w pierwszym meczu.
Vikings @ 2,25

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
a ja gdybym mial cisnac cokolwiek to under 38.5 ✅Chiefs-Eagles, under Jets-Redskins✅ jak Michael Ellis, over 43.5✅ Saints-Chargers i over 40.5 Cowboys-Texans...dzisiaj wreszcie obejrze jakis mecz..a najlepiej 1 i 2 kw w kilku spotkaniach w miare mozliwosci

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Bardzo dobry mecz Eagles @ Chiefs..zmodernizowany stadion, sporo ludzi, swietna atmosfera..
Kolb jest beznadziejny, a przynajmniej w tym meczu byl beznadziejny. Na jego usprawiedliwinie mozna tylko podac fakt, ze Oline nie jest do konca zdrowe, a Maclin wypuscil 3 ladne podanka. Nie zmienia to jednak faktu, ze Kolb jest malo mobilny i troche panikuje. Niestety dla Eagles, Trent Cole doznal urazu. Niestety dla Chiefs, Jamaal Charles doznal urazu, ktory nie wygladal najlepiej. Po ladnym biegu chcial zdobyc yardzika przy linii bocznej, dostal tackla i upadl na prawe ramie. Chiefs stracili takze mlodego Camerona Sheffielda, ktory po ostrym uderzeniu kaskiem w kask z Mikem Bellem n ie mogl poruszac konczynami. Chiefs powiedzieli tylko tyle, ze ma kontuzje szyi. Przykra sprawa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom