Też co dzisiaj rzuciłem, ale ciężko tutaj przewidzieć zwycięzcę.
Kibicuje Seahawks, ale nie będzie łatwo i kursy nie adekwatne do szans.
Pograłem mocny BB na
fortunie i w skrócie mogę się podzielić.
Borregales +1 FG
Borregales +1 PATs made
J.Myers +1 FG
J.Myers +1 PATs made
Darnold 175+ Passing yards
Darnold 1+ Passing TD
Drake Maye 175+ Passing yards
Drake Maye 1+ Passing TD
C.Kupp over 27,5 Receiving Yards
Kenneth Walker III TD anytime
Over 36,5 pkt w meczu
Patriots handi +10,5 pkt
Seahawks handi +4,5 pkt
Smith-Njigba under 102,5 Receiving Yards
Patriots 1+ Sacks
Diggs 10+ longest reception
Kurs @23 Fortuna
Tak w skrócie, bo to i tak dosyć spory wariat.
FG obu kopaczy wydaje mi się formalnością, bo tutaj trzeba będzie wykorzystywać szansę na pkt.
Podwyższenie po przyłożeniu tym bardziej, zwłaszcza, że spodziewam się minimum po dwa TD obu drużyn, więc mamy margines błędu.
Ofensywa Seattle jest bardzo mocna i minimum 175 Passing yards nie powinno być problemem dla Darnolda, a zwłaszcza, że defensywa biegowa Patriots jest mocna i tutaj Seahawks będą musieli szukać dłuższych zagrań.
Po drugiej stronie Seahawks są słabsi, więc dla Drake'a ta linia również nie powinna być problemem.
Szukam też TD Walkera, bo spodziewam się, że daleko od pola pkt będzie mocno ograniczony, ale jak już będą w okolicy pola pkt, to w pierwszych próbach to Walker będzie nabity, aby zdobyć przyłożenie.
Najgroźniejszym zawodnikiem, jeśli chodzi o Seahawks obok Walkera do Smith- Njgiba, ale Patriots dobrze o tym wiedzą i spodziewam się, że rzuca wszystko, aby on dzisiaj zbyt dużo nie złapał, bo jak się nakręca z Darnoldem, to może być broń masowego rażenia.
Dlatego też spodziewam się mocnego ograniczenia WR Seahawks i uruchomienia Kuppa, który powinien złapać łącznie minimum 27 yardów.
Spodziewam się też mocno wyrównanego meczu i nie wierzę w pogrom Patriots, ale też czuje, że Seahawks po bardzo równym meczu to wezmą, dlatego gram handi dodatnie w obie strony, ale niska linie na Seattle.
Został nam minimum 10 yardowy pass to Diggsa i myślę, że to nie powinien być problem. Były zawodnik Texans powinien dzisiaj złapać kilka piłek.