Obejrzalem tylko studio na poczatku przed meczem to nawet okej, z nam te osoby z roznych audycji(Radiowych) czy z portali internetowych, fajnie osoby i maja wiedze. Coz u nas to sport niszowy malo kto sie tym interesuje az dziw ze final pokazali w
TV bo wczesniej to nawet finalu nie bylo, ogolnie ja ogladam na Game Passie , poniewaz ja interesuja sie ta liga i w tym szonie obejrzalem ponad 100 meczy. Co do telewizji to nie mialbym szans , bo nie ktore mecz ogladam z odtworzenia, ale sadze ze powinni u nas pokazywac w
TV NFL, coz ale ktos to podiczyl i doszedl do wniosku ze to nie oplacalne jest i tyle.
Co mieli by komentowac?, TVP Sport moglo by wykupic
Polska Lige Futbolu Amerykanskiego, to kosztowalo by ich grosz bo na pewno i ogladalnosc byla by zalosna ale ja bym obejrzal sobie nie jeden mecz w kolejce jezeli profesjonalnie by bylo pokazywane, wiec te osoby mieli by co komentowac a telewizja by pomogla rozpoularyzowac ta dyscypline i na pewno kilka % by sie zaczelo interesowac nasza
liga a to by pomoglo zachceci wiecej osob przyjscia na stadion, moze nie od razu ale w kontekscie kilku lat ta dyscyplina by sie rozwinela pod kilkoma wzgledami i sponsorow by przyciagla i kasa byla by lepsza dla graczy jak i na transfery to by podnioslo poziom tej dyscypliny a za tym poszli by kibice to wszystko by sie na krecilo ale czy tak bedzie? hmm , to by kosztowalo
TV grosze na poczatek a by pomoglo tej dyscyplinie.
Naprzyklad ja pracuje z takim Wegrem a Wegry sa o wiele mniejszym krajem i wyobraz sobie tam liga jest normalnie pokazywana , dwa mecze w nidziele , retransmisja meczu tego z czwartku na piatek i co ? i sie oplaci ale nie u nas , dziwne.
I jak tutaj nie ufać żonie

a jak podałem jej wynik na początku meczu to myślała ze jest juz koniec meczu

, właśnie to jest szczescie w bukmacherce jak nie ma sie "zielonego" pojęcia

( A z HC to ja juz jej podpowiedzialem aby jej zwiekszyc potencjalny zysk

)