>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

NexusBet: 10 euro bez depozytu!

Status
Zamknięty.
vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Witajcie!
Złapałem ciekawą promocję 10 euro, bez depozytu, w bukmacherze NexusBet. Support ma 24h na dopisanie bonusa po rejestracji. Ja swoje pieniądze otrzymałem po 4 godzinach. Oferta skromna i buk taki średni (na dodatek nie wiem, czy wypłacalny) ale promocja, to promocja - korzystajcie!
http://www.nexusbet.com/
Na ich stronie możemy wyczytać:
&quot;Unbelievable Offers!!!
10 euro free on your account!!! With your registration we credit 10 euro on your account with absolutely no commitment!!!! Want more? Make a deposit with the ammount that you prefer and we &#39;ll double it!!!!Want more? Did you stay pleased by our services and you &#39;ve told a friend? We reward you with 50 euro for the reccomendation!!!!!&quot;
Więc rejestrujemy się i cierpliwie czekamy, aż na mail przyjdzie następująca wiadomość:
Dear mr xxx,

welcome to the nexusbet services and good luck.

In your account have been credited 10 euro in order to place your first bet and enjoy our services.

For any querries please don&#39;t hesitate to contact us.

Best Regards,
nexusbet
Enjoy! ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
kase dają, ja zarejestrowalem sie wczoraj i mam 10E ale tez slyszalem niestety negatywne informacje na temat tego buka.

S 0

szpila1910

Użytkownik
ja mam kase na koncie po niecalych 2 godzinach !
Sprawdze co to za buk , chociaz watpie po jego oprawie zeby byl wyplacalny ;/ sie zobaczy! pozdroo

radek03 90

radek03

Forum VIP
a wogole to moze ktos ma jakies info na temat ewentualnego obrotu tą kasą, minimalną wyplatą itp? Bo ani na stronie ani w mailu od nich na ten temat nic nie ma. Jesli firma nie ma okreslonych warunkow tego bonusu to szczerze zaczynam wątpic w ich wiarygodnosc.

celahim 4

celahim

Użytkownik
rejestrowalem si dzisiaj po poludniu i juz mam na koncie 10 euro. Poczta z wp. Jak ktos bedzie wiedzial, jak z obrotem i ile trzeba miec, zeby wyplacic, to dajcie znac;-)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom