>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Newbie - Zielony w temacie

M 0

mocarny

Użytkownik
Witam,

Chciałem spróbować swoich sił w bukmacherce, ale nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. Czytałem na forum &quot;Szkołe gry&quot; czy &quot;Podstawy bukmacherstwa&quot; jednak jako zupełnie nowy i całkiem zielony w tym temacie jest to dla mnie czarna magia. Chciałbym zacząć swoją przygodę od STS i nawet na ich stronce czytałem ABC Typującego, ale nic mi to nadal nie mówi.. Chciałbym za małe kwoty rzędu 5zł czy 10zł obstawić powiedzmy na jednym kuponie ze 2-3 mecze, ale jest tyle tych systemów i różnych opcji, że obawiam się czy jak już się wybiorę do STS to się nie pogubię. Mógłby ktoś prostymi słowami mi to streścić?

R 4K

rrthc

Użytkownik
spoko
przeczytaj wszystko jeszcze raz tylko ze zrozumieniem
A potem zabierz sie do pracy...
forum statystyki jeszcze raz forum znowu statystyki,gazety info z oficjalnych stron klubowych i znowu forum i statystyki i znow gazety strony w sieci i tak w kolko do zaje...nia ????

M 0

mocarny

Użytkownik
Nie chodziło mi o systemy na wygraną ???? Tylko o systemy gry (rodzaje zakładów) jestem do tego stopnia zielony, że pogubiłbym się przy wypełnianiu..

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Zgłoś się do obsługi kolektury, bo oni wiedzą prawie wszystko - lub też poproś w punkcie o pomoc jakiegoś doświadczonego gracza...

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Już wkrótce będziesz mógł to robić bez wychodzenia z domu, gdyż STS także dostał zgodę MF na zawieranie zakładów w Internecie.

M 0

mocarny

Użytkownik
Rozumiem i może jestem trochę zacofany, ale wole tam iść dać gotówkę i przy ewentualnej wygranej odebrać gotówkę. Bez żadnych przelewów itp.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
bardzo dobrze, że chcesz grać po 2-3 mecze na jednym kuponie, a nie taśmy 8-10 zdarzeniowe. Konsekwentnie, wybieraj i co najważniejsze NIE GRAJ NA SIŁĘ. Selekcja ze sportów w których jesteś najmocniejszy, posiadasz jakąś wiedzę, 2-3 zdarzenia to jest max. Z czasem grając zyskasz bezcenne doświadczenie, dlatego nie szalej ze stawkami. Na forum w poszczególnych działach są dobre typy od ludzi ogarniętych. Wiadomo, że nie wszystkie wchodzą, ale jeśli nie masz aż takiego zakresu wiedzy w danym temacie to warto wesprzeć się opinią osób poważanych tutaj. W razie pytań pisz śmiało tutaj czy do mnie na pw - postaram się pomóc. ;]

M 0

mocarny

Użytkownik
Dzięki za odpowiedź ???? Na razie gram po 5zł na kupon aby się wdrążyć w temat i powoli uczyć się na własnych błędach. Na przykład nauczyłem się już, że pierwsza myśl jest przeważnie najlepsza, bo na jednym kuponie obstawiłem wczoraj Napoli - Inter i chciałem również Bologna - Udinese ale po głębszej analizie stwierdziłem, że bardziej prawdopodobny jest remis między Bologna a Udinese i teraz żałuje ???? Na drugim kuponie znowu weszła mi Politechnika w siatkę, ale Raonic poleciał w kulki i drugi przegrany :p Mam nadzieje, że dzisiaj będzie lepiej.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
bardziej proponowałbym się zagłębić w innego rodzaju zakłady, a nie na zwycięzce, gdyż jak wiadomo trzydrogowe zdarzenia trudniej wytypować niż te z 2 wariantami rozstrzygnięć. Może wszelkiego rodzaju overy/undery albo podpórki... ;&gt; pomyśl w tym kierunku, ewentualnie poczekaj jeszcze miesiąc i będą pefki z żużla ????

M 0

mocarny

Użytkownik
Nie no zdaje sobie sprawę, że komplikuje sobie życie skracając swoje szanse z 50% na 33% jednak w STS nie zauważyłem za często innych rodzajów zakładów albo się po prostu na tym nie znam. Zdaje sobie sprawę też, że o wiele bardziej opłaca grać się przez neta, ale jak wspomniałem wyżej jestem trochę takim oldschoolowcem i pozostanę przy swoim ???? Jak to mówią - Czego Jan się nie nauczy, tego Jaś nie będzie umiał.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
popatrz na grafikę...
klikasz sobie tam gdzie masz to &quot;+21&quot; - 21 dostępnych innych zdarzeń do gry niż klasyczne 1X2. Wg mnie wariant dużo bardziej interesujący i na nim powinieneś się skupić, żeby zwiększyć swoje szanse, a zminimalizować ryzyko. Przykładowo ligi overowe - Holandia, Niemcy. To jedna z miliona możliwości, zależy jaką taktykę chcesz obrać, na czym się znać i na czym chcesz się skupić... ????
nie bój się też pytać, używaj opcji &#39;szukaj&#39; i czytaj jak najwięcej podwieszonych tematów, bo tam z reguły są skarbnice wiedzy ;)

M 0

mocarny

Użytkownik
Interesuję się Serie A od paru ładnych lat, ale słyszałem że to mocno nieprzewidywalna liga i można się ładnie przejechać. Mimo, że staram się czytać różne tematy to i tak jakoś tak do końca nie mogę pojąć na czym polegają te handicapy, over/under itp. Niby czytam prawie definicje, ale i tak wolałbym aby ktoś wyjaśnił na jakimś przykładzie :p Dużo jeszcze nie rozumiem dlatego na razie nic nie kombinowałem w tych innych opcjach.

D 27

doggi123

Użytkownik
bez przesady skoro masz tak male &quot;iq&quot;(nie wiem jak to inaczej okreslic) to daj sobie spokoj z bukmacherka bo hazard cie zrujnuje, jak mozna nie lapac overow/underow ;/?

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
np. over 2.5 - zakładasz, że w meczu padną przynajmniej 3 bramki i analogicznie np under 1.5 to nie więcej niż jedna.
o handi i takich też podstawach innych w sumie poczytaj sobie tutaj -&gt;
http://forum.bukmacherskie.com/f57/podstawy-bukmacherstwa-40716.html
w tabeli wyszczególnione jest dokładnie co i jak.
Wystarczyło przejrzeć kilka tematów na forum i nie miałbyś żadnych wątpliwości... A pisałem w poście wyżej używaj opcji szukaj i przeglądaj podwieszone tematy...

michal1881 5

michal1881

Użytkownik
bez przesady skoro masz tak male &quot;iq&quot;(nie wiem jak to inaczej okreslic) to daj sobie spokoj z bukmacherka bo hazard cie zrujnuje, jak mozna nie lapac overow/underow ;/?
a co ty jak zaczales grac to od razu wszystko wiedziales? Ja na poczatku tez nie wiedzialem o co chodzi z tymi overami/underami bo jak byl np. Over 2.5 to dziwilo mnie to bo jak mozna pol gola zdobyc to samo z handicapami a teraz po kilku miesiacach wszystko rozumiem, kazdy kiedys zaczyna i nie musi wszystkiego wiedziec

Do góry Bottom