kuchcik
Użytkownik
New balls, please: Kuchcik feat. Leo
Bywa, że mamy inne poglądy na dany mecz. Założenie nie jest jednak takie by się zgadzać, ale by uczynić temat bardziej interesującym przez przedstawienie dwóch punktów widzenia na jeden temat jakim jest typowanie tenisa.
Co zrobić, by wskoczyć na wyższy level typowania? Wszystko o tenisie znajdziecie w dziale tego sportu. Z każdej jego strony.
Bywa, że mamy inne poglądy na dany mecz. Założenie nie jest jednak takie by się zgadzać, ale by uczynić temat bardziej interesującym przez przedstawienie dwóch punktów widzenia na jeden temat jakim jest typowanie tenisa.
Jeden Bóg wie, co byłoby, gdyby wtedy Mac Leonardo zgodził się na to. Jednak (mimo, iż nieumyślnie) dzięki temu, że odrzucił w tamtym czasie ową propozycje, teraz moja osoba jest w pełni zobrazowana i każdy wie, czego może się spodziewać i jak bardzo dużo wymagać.Kuch zaproponował mi wspólny temat już kilka miesięcy temu, jednak wtedy byłem skupiony na prowadzeniu własnego tematu. Teraz gdy jego formuła się w pewnym sensie wyczerpała postanowiłem poszukać nowych wyzwań i odświeżyć ten pomysł, co spotkało się z aprobatą mojego świeżego biznespartnera.
Co zrobić, by wskoczyć na wyższy level typowania? Wszystko o tenisie znajdziecie w dziale tego sportu. Z każdej jego strony.