>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

neteller - odradzam !!!

janusz_tracz 10K

janusz_tracz

Użytkownik
Nie wiem co się wyprawia w tej firmie ale stanowczo odradzam korzystanie z ich usług. Obecnie to się ociera już o SCAM.

W okolicach nowego roku przy próbie wypłaty gotówki (wcale nie jakieś wielkie sumy, bodajże kilkaset euro), zablokowali konto. Od tamtej pory dzieją się już same cuda. Problemy z weryfikacją, wysyłanie po 3 razy tych samych dokumentów. Na maile odpowiadają raz na 2-3 tygodnie. Po drodze zamknęli konto powołując się na złamanie regulaminu i nawet nie wskazując konkretnie którego niby paragrafu. Dodam, że na koncie niewiele się działo, w zasadzie kilka niedużych wypłat z betfair. Wszystko legalnie. Tym bardziej zalatuje to SCAM-em. Ktoś podpowie co robić? Na koncie zalega jeszcze około tysiąca euro, szkoda byłoby to stracić, tym bardziej że wszystko na legalu...

A 40,4K

antyks

Użytkownik
Może przez jakiegoś buka? Wplac całość, potem na buka depozyt inna metoda, obróć i wyplac całość na jakiegoś zena czy coś

//Edit: nie doczytalem że konto zablokowane...

Baxton 5,8K

Baxton

Użytkownik
Nie wiem co się wyprawia w tej firmie ale stanowczo odradzam korzystanie z ich usług. Obecnie to się ociera już o SCAM.

W okolicach nowego roku przy próbie wypłaty gotówki (wcale nie jakieś wielkie sumy, bodajże kilkaset euro), zablokowali konto. Od tamtej pory dzieją się już same cuda. Problemy z weryfikacją, wysyłanie po 3 razy tych samych dokumentów. Na maile odpowiadają raz na 2-3 tygodnie. Po drodze zamknęli konto powołując się na złamanie regulaminu i nawet nie wskazując konkretnie którego niby paragrafu. Dodam, że na koncie niewiele się działo, w zasadzie kilka niedużych wypłat z betfair. Wszystko legalnie. Tym bardziej zalatuje to SCAM-em. Ktoś podpowie co robić? Na koncie zalega jeszcze około tysiąca euro, szkoda byłoby to stracić, tym bardziej że wszystko na legalu...
Hmmm, "trochę się obracam" w kwestii walletów, bo sam korzystam regularnie jak wcześniej pisałem właśnie do betfair, matchbook i innych z Wysp właśnie korzystając ze skrilla i netellera a dosyć często zmieniam, bo u mnie problemy oczywiście limity u bukmachera a nie skrilla czy netellera, gdzie czasami można złapać zamknięcie ale w przypadku naprawdę wielu transakcji a u Ciebie dosyć dziwna sytuacja, szczególnie jak niewiele się nie dzieje.
Moja rada taka, w sumie najprostsza na początek, to zrobienie skrilla, depozyt i wypłata, ostatnio miałem podobną sytuację, gdzie tak musiałem zrobić i wtedy dosyć gładko wypłata doszła. Wszystko legalnie, więc zakładam, że możesz zarejestrować skrilla na te same dane co Neteller? (W sumie chodzi tylko nie PL kraj aby przepuściło transakcję co nie jest trudne :) ). Jeśli mówimy o Betfair, że tam zalega 1k EUR czy na Neteller? (Jak zamykają wallet to powinieneś otrzymać możliwość wypłaty za pewne fee, chyba, że regulamin 16.4 bądź podobny, to większy zachód aby odzyskać... )

janusz_tracz 10K

janusz_tracz

Użytkownik
kasa wisi na neteller właśnie, a ten punkt 16.4 to na czym polega? serio nie sądzę abym zrobił coś złego co miałoby skutkować aż takimi konsekwencjami, problem raczej po stronie netellera

Baxton 5,8K

Baxton

Użytkownik
kasa wisi na neteller właśnie, a ten punkt 16.4 to na czym polega? serio nie sądzę abym zrobił coś złego co miałoby skutkować aż takimi konsekwencjami, problem raczej po stronie netellera
Ja uważam, że zawsze jest problem po ich stronie 😁 Najszybciej to czy możesz zalogować się na konto i masz informację, że jest w trakcie zamykania a Ty możesz wypłacić swoje aktywa za pomocą konta bankowego, to wtedy pieniądze Ci dojdą bez większych problemów. Jeśli dostałeś na maila jeszcze ten punkt,to po prostu te pieniądze w 90% przepadną, nie znam historii konta ani stażu ale ja na swoich, gdzie głównie tylko wpłaty i wypłaty (ale przez krótki czas, do 2-3 tygodnie do momentu limitów u buków) do bukmacherów otrzymywałem jak już to zamknięcie z możliwością wypłaty.

Do góry Bottom