>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Neteller bez certyfikatu - wypłata

N 31

nazz

Użytkownik
Z bet24 i iberosports mam trochę kasy na netellerze, ale niestety nie powiodła mi się weryfikacja konta bankowego na netellerze i nie mogę wypłacić pieniędzy na konto bankowe. Chcę zarejestrować się u któregoś z bukmacherów i wpłacić tam pieniądze z netellera aby je od razu wypłacić stamtąd na konto bankowe. Który buk byłby do tego najlepszy? A może jest jakaś inna metoda wyciągnięcia kasy z netellera?

wolf_19 0

wolf_19

Użytkownik
Hmmm Sam Mam konto bez Certyfikatu ... myslalem ze narazie jest ono zablokowane ... ze nie moge wplacac ani wyplacac ... a ten certyfikat jest tylko potrzebny do wyslania kasy na swoje konto w banku ? np. do buków mozna wplaca dobrze mysle ? ;)

Co do twojego problemu jesli mozesz to wyplac do jakiegos buka i stamtad przelej kase ;) chyba najlepsza opcja ????

N 31

nazz

Użytkownik
Bez certyfikatu nie możesz przelewać kasy do innych użytkowników netellera, ale jeśli robisz wpłatę ze strony buka to w ten sposób da się stamtąd pobrać kasę. Wydaje mi się, że to dlatego, że bukmacher jest poprostu wiarygodnym klientem netellera i dlatego można w ten sposób. Neteller jako międzynarodowy serwis wymieny pieniędzy bardzo musi przestrzegać prawa aby nikt go nie wykorzystał np. do prania brudnych pieniędzy dlatego tak duże środki bezpieczeństwa np. z tym kontem bankowy i certyfikatem. Który buk nie pobiera albo pobiera najmniejszą prowizję za wypłatę na konto bankowe?

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Bez certyfikatu nie możesz przelewać kasy do innych użytkowników netellera, ale jeśli robisz wpłatę ze strony buka to w ten sposób da się stamtąd pobrać kasę. Wydaje mi się, że to dlatego, że bukmacher jest poprostu wiarygodnym klientem netellera i dlatego można w ten sposób. Neteller jako międzynarodowy serwis wymieny pieniędzy bardzo musi przestrzegać prawa aby nikt go nie wykorzystał np. do prania brudnych pieniędzy dlatego tak duże środki bezpieczeństwa np. z tym kontem bankowy i certyfikatem. Który buk nie pobiera albo pobiera najmniejszą prowizję za wypłatę na konto bankowe?
1) a jezeli podczas rejestracji podalem jako dowod tozsamosci prawo jazdy ale numer sobie wymyslilem to moga byc problemy?

2) bo zamierzam przelac z jednego buka do NETeller i potem z NETeller do innego buka wplacic.Czy moga mi zrobuc problem ?
Tez nie mialem zadnej weryfikacji ale chyba jak sie uzywa netellera to przelewania kasy miedzy bukami to chyba nie potrzeba ?

N 31

nazz

Użytkownik
Ale oni chyba najpierw sprawdzają Twoje konto (czy nie ma żadnych przekętów z Twojej strony) a potem dopiero przelewają. Tak mi się wydaje. Jeśli ktoś więcej wie to niech napisze.

Do góry Bottom