>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Netbet - kiedyś Bet770

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
napiszę ile trwało (ew.jak przebiegała weryfikacja)
Zlecone w czwartek wieczorem, pisałem maila, czy wypłata zatwierdzona, czy mam się spodziewać jakiejś weryfikacji, odpisali, że dostanę maila, gdy ktoś z odpowiedniego działu zajmie się moim zleceniem...
Dziś o 16.20 przyszedł mail, że wypłata zatwierdzona, po 15 minutach kasa była na koncie MB.
Reasumując, freebet 70 funtów wykorzystany, weryfikacji brak, kasa po zatwierdzeniu wypłaty błyskawicznie na koncie. Lubię to;)

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
&quot;We bet that it is your birthday today!
HAPPY BIRTHDAY!​

Quickly login to to your account, in the &quot;Account Bonus&quot; section and enter the following certificate: XXXXX in the &quot;Promotional Code&quot; section.
You will then automatically recieve your £5 birthday bonus!&quot;

I jak tu ich nie lubić... Freebet 70 funtów, wypłata bez weryfikacji i 5 GBP za darmo na urodziny;)

F 72

filip11

Użytkownik
Gdzie należy wpisać kod vouchera aby go aktywować? Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedniej zakładki na stronie.

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
Bardzo proszę o potwierdzenie ,czy dobrze zrozumiałem (angielskiego nie znam), najpierw mam wpłacic pieniądze a potem napisac do supportu o przyznanie bonusu 50% ???
cytat: Bet770 has the pleasure of exceptionally offering you a 50 % up to 50.00 GBP on your next deposit with our website.
As soon as you have deposited into your Bet770 player account, please get back to us with an e-mail and we will be pleased to offer you the 50 % reload code.
Please note that the promotional coupon will grant you a bonus will rollover 5 requiring to be wagered a minimum of 5 times on single sport events at odds equal or superior to 1.5.
Should you need any further assistance, please feel free to contact us. koniec cytatu

D 0

darek1974

Użytkownik
OSZUŚCI
bet770 to OSZUŚCI łatwo wpłacić pieniądze ale bardzo trudno je wypłacić do tej pory nie otrzymałem wypłaty z dn.09.05.2012 ciągle wymyślają nowe dokumenty i oszukują że 15.05.2012 wysłali pieniądze a ja ich do tej pory nie otrzymałem
do wglądu korespondencja email z OSZUSTAMI Bet770
NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Proponuję opisać sprawę, może dołączyć tą korespondencję do posta... bo co osiągniesz takim wpisem?
Jeśli opiszesz co dokładnie się stało pewnie uda się podpowiedzieć jakieś rozwiązanie.
Myślę, że najprościej będzie napisać do jakiejś organizacji, która kontroluje 770 lub przyznała im licencję (nie wiem czy tak jest ale zakładam, że tak) ale jeśli zrobisz to w podobnym stylu do tego z poprzedniego posta to wiele nie osiągniesz.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
nie polecam daja ticket na turniej pokera, pozniej po ugraniu odpowiedniej sumki przy wyplacie ZONK po interwencji na maila pisza, ze kasa musi byc obrocona w... kasynie 20x oprocz ruletki i BJ

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Bet770 wysyła indywidualnie maile - info o free becie 5 Funtów dla wybranych.

With a huge weekend of sport, what better time to have a free bet on us! Claim your free bet now by entering the code XYZ into the Promotional Code section in the cashier. Bonus Conditions: - This bonus is reserved for players who received this offer by e-mail.
- To be able to cash winnings coming from your bonus, you need to bet a minimum 3 times the bonus amount.
Valid only once on bets with odds of a minimum of 1.50.
- This bonus runs out on 14 September

www.BET770.com

U 2,1K

uiopek

Użytkownik
Panowie, jak tam przeprowadzic weryfikacje? co wyslac i na jaki adres? z gory dzieki, bo nie moge znalezc tego na stronie a support milczy

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Warto tam iść?
Dostałem na e-maila bonus 50% do 400 euro - miód, nic tylko brać. No ale...
Kilka miesięcy temu ten buk był rozpoznawany u nas przez ten freebet do 70 euro i chyba nikt nie miał problemów. Może jest tam ktoś kto dłużej gra? Każde info cenne.

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Warto tam iść?

Dostałem na e-maila bonus 50% do 400 euro - miód, nic tylko brać. No ale...

Kilka miesięcy temu ten buk był rozpoznawany u nas przez ten freebet do 70 euro i chyba nikt nie miał problemów. Może jest tam ktoś kto dłużej gra? Każde info cenne.
tez chcialbym wiedziec

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Bet770 zmienił zasady promocji - free bet 70£.

If your first bet loses claim your free bet up to £70! *
It’s simple
Register &lt;=
Make a deposit
Place a bet with at odds of 1.70 or greater
If your first bet loses, claim your free bet up to the value or £70
*If you use a credit/debit card to fund your account your free bet will be credited in two stages:
- 50% credited within 24 hours of email claim
- Further 50% credited upon receipt of a copy of your ID and the front and back of the credit/debit card used. (Please be informed that the copies of your documents are requested by our electronic payment agent with the purpose of ensuring the security of your on-line transactions.)
- Only your first bet will qualify for this promotion.
- Qualifying 1st bet must be at odds of 1.70 or better. All combination/system bets must also have odds of 1.70 or better per selection.
- Offer reserved for players who have never previously made a deposit; only one offer per account / IP address / name.
- To claim your bonus send an email to [email protected] with &quot;free bet&quot; as the subject line within 30 days of opening your account. If a credit/debit card was used to fund your account please also attach a copy of your ID and front and back of the card used. (This is a fraud prevention measure and we can only refund up to 50% of your 1st bet until these documents has been received.)
- All bonuses will be credited with 24 hours of email receipt.
- Bonuses are credited in the form of a free bet. Bonuses can never be withdrawn and will remain in the customer’s account until the bonus balance reaches zero.
- Only WINNINGS earned from your free bet can be withdrawn after wagering the full amount five times (x 5) on sporting events with odds of at least 1.50 (for combination/system bets each selection also with odds of at least 1.50).
- Bet770 reserves the right to cancel or modify this offer at any time and in case of misuse, the accounts of the players responsible will be closed with immediate effect.
KLIKNIJ i zarejestruj się na www.BET770.com

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Wypłacał ktoś ostatnio !!?? Ile czekaliście !?
Czekam tydzień, 2-krotnie się dopominałem na live chacie i ciągle czekam na zatwierdzenie wypłaty !
Lekkie przegięcie. Nigdy nie należeli do sprinterów w kwestii wypłat, ale tydzień na zatwierdzenie, to jakieś 5-6 dni za długo nawet w ich przypadku...
LC mówi, że dużo wypłat w tym okresie, każdą analizują itp bzdety oraz że moja sprawa zostanie potraktowana jako priorytet, ale już to słyszałem, a chodzi o dość konkretną jak dla mnie kwotę...

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 44

mazitbg

Użytkownik
Nie polecam tego czegoś co się Bet770 nazywa. Strona to chodzi jakby nie mogła, potrafią wciskać, że zakład przyjęty, a potem tłumaczą się błędem technicznym i nie mogą rozliczyć zakładu, co mnie spotkało jak obracałem tam bonus lata temu. Wypłata i weryfikacja to też lata świetlne...
edit: Zapomniałem dodać, że limity to także ich specjalność ????

Do góry Bottom