na prośbę Gy_Gy_Craveel. Jestem Claire i od 14 lat interesuje się e-sportem. Kiedy zaczynałam, to pojęcie jeszcze nie istniało
Kiedyś nawet grywałam pół profesjonalnie, ale to stare dzieje . Oprócz. e-sportu (LoL i CS only) obstawiam jeszcze tenis i od czasu do czasu piłkę nożną ale to częściej na live).
Mecze obstawiam jakieś 5-6 lat. Od 2 lat regularnie na jednym planie.
Budżet na każdy miesiąc to 1000j (bez znaczenia czy poprzedni miesiąc był na plus, czy na minus). To jest mój luźny budżet na grę.
Maksymalna stawka to 100j na kurs max do 2,4
Maksymalna ilość kuponów w ciągu dnia 2
Maksymalna stawka w ciągu dnia 200j
Maksymalna ilość typów na kuponie: 4
Minimalny kurs na typ: 1,25 (nigdy nie podbijam niższych choćby to była peffka )
Cel: Yield na
Jeśli chodzi o mecz powyżej, to obserwuję polską scenę CS od lat. Mamy początek roku. AGO zrobiło kilka zmian a Anonymo to mix indywidualnie utalentowanych graczy. W szczególności liczę tu na dobrą formę Snaxa. Jedno spotkanie tych drużyn w tym roku już się odbyło w styczniu, wygrało Anonymo 16:13 (choć spokojnie mogli to wygrać z mniejszą ilością straconych rund). Dla AGO to było ostatnie spotkanie na szczeblu PRO. Nic od tamtej pory nie grali. Dodatkowo z ostatnich 5 spotkań wygrali tylko jedno.
Egor Gerasimov VS Felix Auger Aliassime | Kurs: 1,38 Typ: 2
Maria Sakkari VS Leylah Annie Fernandez | Kurs: 1,35 Typ: 1
Danielle Rose Collins VS Serena William | Kurs: 1,38 Typ: 2
Evil Geniuses VS Golden Guardians | Kurs: 1,28 Typ: 1
Counter Logic Gaming VS Team SoloMid | Kurs: 1,45 Typ: 2 100 Thieves VS Team Dignitas| Kurs: 1,33 Typ: 1
Boost 3,00%
Kurs: 2,54
Stawka: 100j
EWK: 223,52j
Strike: | W | W | L | L | L | L | W | L | W | W | W | W |
Corentin Moutet VS John Millman | Kurs: 1,40 Typ: 2 3:2 Miomir Kecmanovic VS Kamil Majchrzak | Kurs: 1,35 Typ: 1
Gael Monfils VS Emil Ruusuvuori | Kurs: 1,30 Typ: Gael Monfils (+2.5 seta) Adrian Mannarino VS Dennis Novak | Kurs: 1,72Typ: 1
Boost 7,00%
Kurs: 4,59
Stawka: 50j
EWK: 201,96j
Strike: | L| L | W | W | L | L | L | L | W | L | W | W | W | W |